Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Helpot kampaukset juhliin – 10 rentoa (ja nopeaa) ideaa

11.06.2019

Simppelit catwalk-tyylit innoittavat kesäkauden huolettomimpiin kampauksiin.

1. Rennosti runsas

Pöyheään tuulen tuivertamaan lookiin tarvitset kuohkeuttavan suihkeen ja pinnejä. Suihki rakenne- tai suolasuihketta suortuvien alle ja tyveen. Nostele ja muotoile osioita sormin kuohkeiksi ja taipuisiksi. Kiinnitä etuosan hiukset ilmavasti taakse pinnien avulla.

Sebastian Professional Shaper iD -rakennesuihke toimii niin kosteissa kuin kuivissa hiuksissa. 48 tunnin kosteus- ja uv-suoja takaa pysyvän kampauksen. 27,50 e.

2. Flamencon aika

Juhlat tiedossa, mutta ei intoa käyttää kampaukseen tunteja? Vedä hiuksiin viivasuora keskijakaus ja silota huolella. Loistotuote muotoiluun on kosteutta blokkaava viimeistelysuihke, joka ehkäisee pörröisyyttä pitkin päivää. Kasaa hiukset niskaan nutturalle. Viimeistele hillitty aikaansaannoksesi suurimmalla ja värikkäimmällä kukkasoljella, jonka löydät.

Joico Humidity Blocker -viimeistelysuihke suojaa kampausta ilmankosteudelta ja pitää hiukset sileinä ja kuohkeina. 29 e.

Lady Luck’s Boutiquen herkulliset hiuskoristeet kiinnittyvät klipsillä ja herättävät takuuvarmasti huomiota. Kuvan kaksisävyiset Izabela-koristeet 18 e/kpl, violetti Gigi Double Lilac -koriste 16 e. dressy.fi

helpot kampaukset juhliin letit

3. Päänmyötäiset letit

Päänmyötäiset letit näyttävät pehmeämmiltä, kun niiden tyvi on kuohkea. Vaivaton pohja muhkeille leteille syntyy tekstuuria antavalla muotoilutuotteella. Jaa hiukset viiteen osioon. Letitä sitten hiuksiin taitojesi mukaan joko kalanruotoa tai perinteistä ranskalaista takaraivolle asti. Kiinnitä pinneillä. Pidä letityksessä ilmava ote ja jätä hiusten latvat hulmuamaan vapaina.

Redken No Blowdry Airy Cream kuivattaa hiukset nopeasti ja ilmavasti ja tuo tuuheutta ilman fööniä. 26 e.

 

Vinkki: Sileä kampaus vaatii kesällä kaverikseen kosteudelta, kuivuudelta ja tuulelta eli pörröisyydeltä suojaavaa viimeistely-suihketta.

 

helpot kampaukset juhliin korkea ponnari

4. Korkea ponnari

Ponnari on näyttävä kampaus, kun kiinnität sen aivan pään päälle. Karheat hiukset saat pehmeämmiksi, sileämmiksi ja kuohkeammiksi hoitavan kuivasuihkeen avulla. Sitten vain pää alaspäin, harja töihin ja hiukset leveällä lenksulla kiinni. Jos sellaista ei löydy, käytä useampaa normaalilevyistä hiuslenkkiä.

Amika Silken Up Dry Conditioner -kuivasuihke hoitaa hiuksia pesujen välillä, poistaa sähköisyyttä ja suojaa lämmöltä. 29,90 e.

helpot kampaukset juhliin sivunuttura

5. Sivunuttura

Paksujen ja pitkien hiusten hauskin kesätyyli syntyy sivunutturalla. Föönaa hiukset suoriksi, kokoa ne toiselta sivulta ponnarille ja kiinnitä toisen puolen hiusten päälle. Kuohkeuta volyymisuihkeella ja kiinnitä silmukaksi pinnien tai hiuspompulan avulla.

Four Reasons Volume Shaper -muotoilusuihke lisää hiuksiin runsautta ja pitoa mutta jättää ne luonnollisen liikkuviksi. 10,90 e.

panta helpot kampaukset juhliin

6. Suloinen panta

Runollinen pantakampaus kaipaa kaverikseen silkkisiksi sliipatut suortuvat. Tämä tyyli toimii hyvin toisen tai kolmannenkin päivän kampauksena; harjaa vain hiukset sileiksi. Jos rasvaisuus näkyy, raikasta hiuksia kevyellä kuivashampoolla. Sojottavat karvat silotat muotoiluvoiteella tai tipalla öljyä. Kokoa takaraivolle napakka nuttura ja viimeistele hiuspannalla.

Moroccanoil Smoothing Lotion -silottava muotoiluvoide kesyttää kurittomat suortuvat ja pehmentää hiuksia. 33 e.

helpot kampaukset juhliin laineet

7. Rennot laineet

Herkät laineet ovat kenties kesän herttaisimmat hiukset. Jos tavoitteena on luoda harhakuva luojan luomista luonnonlaineista, salaisuus on oikeanlainen kiharrin. Ovaalinmuotoinen kiharrussauva luo suuret, rennot laineet vaivattomasti. Luonnonkiharoilla siunattu voi vain korostaa omia kiehkuroitaan joustavuutta ja eroteltavuutta lisäävällä kiharavoiteella.

Maria Nila Curlique Cream -voide erottelee ja korostaa kauniisti niin kiharrettuja hiuksia kuin luonnollisia laineita. 28 e.

Babyliss Creative Oval Wand BLC440E -kihartimella syntyvät maksimaaliset laineet minimaalisella vaivannäöllä. Tasainen lämpötila takaa pitkäkestoiset kiharat. 44,90 e.

helpot kampaukset juhliin nuttura

8. Pehmennetty Pikku Myy -sykerö

Pään päällä keikkuva sykerö on monen luottokampaus. Tänä kesänä siihen lisätään pieni twisti: kasvoja reunustavat kiehkurat. Kasaa hiukset harjalla silottaen sykeröksi mutta jätä ohuet osiot etuhiuksia vapaaksi. Taivuttele vapaat hiukset kihartimella tai muotoiluraudalla loiville laineille. Kiinnitä kevyesti hiuskiinteellä.

Design.Me Hold Me Three Ways -hiuskiinteessä on kolme vahvuutta. Suutinta kääntämällä voit valita kevyen, keskivoimakkaan tai voimakkaan pidon. 29,50 e.

helpot kampaukset juhliin vesikampaus

9. Viileä vesikampaus

Vesikampaus onnistuu kaikilta ja pelastaa joka kerta huonolta hiuspäivältä. Ja mikä parasta: se toimii myös likaiseen tai kesän kuivattamaan kuontaloon. Nappaa sormiin geeliä tai muotoiluvoidetta pieni määrä kerrallaan ja työstä sormilla haroen hiuksiin. Lisää tuotetta niin kauan, että kaikki hiukset ovat varmasti asemissaan.

Keune Style Brilliantine Gel antaa loistavaa kiiltoa niin kevyempään huolitteluun kuin vesimäiseen lookiin. Se ei myöskään jämähdä, vaan hiukset voi mielen muuttuessa muotoilla uudelleen. 21,90 e.

 

Hiustenpesusta voi helposti lintsata kuiva-shampoon, kuivan hoitosuihkeen ja sykerökampauksen avulla.

 

helpot kampaukset juhliin rennot letit

10. Letkeät letit

Lettikampaus vuosimallia 2019? Lisää hiuksiin kuohkeutta kuivashampoon avulla. Palmikoi löysähköt letit hiusten pituuksiin. Kiepauta ne lenkille ja kiinnitä lenksulla. Pöyhi hiusten tyveä ja suihkauta vielä hiuskiinnettä saadaksesi volyymin kestämään.

Budgie The Multitasking Dry Shampoo -kuivashampoo tuoksuu miedosti, raikastaa hiukset ja antaa mukavasti tuuheutta. 9,90 e.

 

 

Kuivashampoo antaa kivasti kuohkeutta myös letteihin ja nutturoihin.

 

Lue myös:

Helpot kampaukset pitkille hiuksille – 5 ihanaa ideaa!

Hyvästi huono hiuspäivä! 10 hiusniksiä, joita kannattaa kokeilla

Kampaaja Sanni Syd paljastaa kikat, joilla muotinäytösten täydelliset kampaukset syntyvät

Cosmopolitan.fi: Festarikampaus hakusessa? 10 inspiroivaa hiusideaa suoraan catwalkilta

teksti Satu Varjonen
kuvat Imaxtree ja Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä