Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

7 x näillä tuotteilla suojaat hiukset auringon paahteelta

30.05.2019

Unohda huivi ja varjo! Täältä tulevat suihkautettavat aurinkosuojat.

Aurinkosuoja on välttämätön paitsi iholle myös hiuksille. Hiuksen pintakerrosta voi lähes verrata ihoon. Kun hiuksen uloin suojaava kerros kärsii, myös hiuksen sisäosa vaurioituu. Aurinko tekee hiukselle saman kuin lämpökäsittelykin eli heikentää suojakerrosta, jolloin hius menettää kosteutta ja haurastuu. Värjätyillekään hiuksille tämä ei tee hyvää, vaan haalistaa väriä entistä nopeammin.

Mitä aurinko tekee hiuksille?

Aurinko muuttaa värikäsiteltyjä hiuksia ei-toivotun lämpimän sävyisiksi ja vie kirkkautta vaalennetuilta hiuksilta. Vaalennus on jo yksi eniten hiusta rasittava tekijä, joten älä anna platinablondisi rasittua auringossa lisää.

Värjäämättömätkään hiukset eivät ole turvassa auringon haitoilta. Kun aurinko pääsee vaurioittamaan tervettä, käsittelemätöntä hiusta, siitä tulee karhea. Tällöin hiukset eivät näytä yhtä kiiltäviltä. Jos haluat pitää auringon vauriot minimissä, niin tartu johonkin näistä. Listasimme seitsemän hiuksille tarkoitettua aurinkosuojaa joka budjetille.

Kuiviin tai pyyhekuiviin lisättävä kotimainen ja täysin hajusteeton hoitosuihke sisältää UV-suojan ja kosteuttaa hiuksia. DS Leave-In Conditioner, 20 e.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Aurinkosuojan lisäksi Balmainin suihke myös ravitsee kloori- ja meriveden rasittamia hiuksia. Balmain Sun Protection Spray, 23 e.

Clarinsin kuivaöljy on auringolta suojautumisen monitoimituote, koska se sopii vartalolle ja hiuksille. Öljy on koostumukseltaan kevyt eikä se tee hiuksista liian raskaita. Clarins Invisible Sun Care Oil Mist for Body & Hair SPF30, 30 e.

Four Reasonsin suihke tuo hiuksiin myös rakennetta. Suihkuta se kosteisiin hiuksiin ja saat UV-suojan lisäksi ilmavuutta.

Four Reasons Black Edition Maui Beach Spray, 15 e.

Korresin aurinkosuojasuihke hiuksille on täysin vegaaninen ja sopii kaikille hiustyypeille. Korres Red Vine Hair Sun Protection, 20 e.

 

Erityisesti hiusväriä suojaava hoitosuihke on koostumukseltaan kevyt. Se auttaa myös hiusten selvittämisessä. Elvital Color-Vive Leave-in Spray, 4 e.

 

 

Erilaisia öljyjä sisältävä hoitosuihke pehmentää ja silottaa hiuksia, mutta on koostumukseltaan kevyt. UV-suojan lisäksi se ehkäisee muotoilulaitteiden aiheuttamia vaurioita. Bumble and bumble Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protective Primer 33 e.

 

Lähde: ELLE

Lue myös:

Hiustenpesu voi vaurioittaa hiuksia – näin se tulisi oikeasti tehdä

Hyvästi huono hiuspäivä! 10 hiusniksiä, joita kannattaa kokeilla

Aurinkovoide, joka toimii myös meikin alla – tässä viisi suosikkiamme

teksti ida suntio
Tilaa Elle

Seuraa Elleä