Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Päivitä kauluspaita kevääseen – valitsimme 7 trendikästä

27.02.2018

Kevään helpoin tyylipäivitys on kauluspaita: panosta sellaiseen, jossa on jotain liioiteltua.

1. Tämän paidan maltilliset röyhelöt vetoavat myös minimalisteihin. Röyhelökauluksinen paita 60 e, Erdem x H&M.

2. Jättihihaiset puserot ovat olleet pinnalla jo pari sesonkia. Talvella muhkuhihat voivat olla epäkäytännölliset, sillä ne on hankala sulloa lämmittävien neule- ja villakangastakkikerrosten alle. Kokeile puseroa, jonka etumus on mallia maksi. Se vilahtaa kauniisti neuletakin alta. Puuvillainen paita 350 e, Acne Studios.

3. Valkoinen kauluspaita kaipaa silloin tällöin tsekkiä kainaloihin: hikitahrat lähtevät hyvin ruokasoodalla tai sappisaippualla, tiukimmat tahranpoistoaineella. V-aukkoinen puuvillapaita 79 e, Cos.

4. Suomalaisen Teija-merkin faneihin kuuluu muun muassa Michelle Obama. Merkin paidoissa on kauniit smokkausviimeistelyt. Puuvillapaita kellohihoilla 341 e, Teija / Matchesfashion.

5. Tyylipersoona Elin Klingin perustama Tôteme on kiilannut monen toimistotyöläisen luottomerkiksi. Kauniisti leikatut paidat imartelevat. Runsashihainen puuvillapaita 195 e, Tôteme.

6. Tsekkaa viime vuonna lanseeratun Arket-merkin kauluspaitavalikoima. Materiaalit ovat jämäköitä ja leikkauksissa on jokin juju. Ylisuuri puuvillapaita 59 e, Arket.

7. Kun haluat maksimoida kauluspaidan käyttötarkoituksen, valitse aavistuksen pidempi malli. Tämä kauluspaita on täydellinen myös kesän rantapäiviä varten: sitä voi käyttää aukinaisena, kun kaipaat hieman suojaa auringolta. Vyötäröltä kiristyvä puuvillapaita 50 e, Weekday.

Lue myös:

Kauluspaita uudella tavalla – laulaja Laura Närhi esittelee 5 ideaa

20 x näin korostat vartalotyyppisi parhaita puolia

Ajaton ja käytännöllinen skandityyli – näin sen luot

teksti Emilia Laitanen
Kuvat Sascha Heintze ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä