Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Laadukas kamelitakki palvelee vuosia – valitsimme 5 satsaamisen arvoista

05.01.2018

Pohjemittainen kamelitakki on pitänyt pintansa vuosikymmeniä ja tuntuu aina yhtä relevantilta. Panosta pelkistettyyn malliin ja laadukkaaseen villakankaaseen, niin talvitakkiongelmasi on ratkaistu vuosikausiksi eteenpäin.

Epäiletkö, ettei beige sovi sinulle? Valju olo voi johtua liian vaaleasta tai viileästä sävystä. Oikea sävy tuo kasvoille väriä, ei vie sitä pois.

Kokeile kamelitakkia löysän, luonnonvalkoisen asun parina.

Kokeile kamelitakkia löysän, luonnonvalkoisen asun parina.

 

1. & Other Storiesin takissa on piilonapitus ja takin helma päättyy imartelevaan kohtaan, eli hieman polvitaipeen alapuolelle. Takin materiaali on 75 % villaa ja 25 % polyamidia. 195 e, & Other Stories.

2. Totêmen pelkistetyn takin jujuna on väljä mitoitus, nilkkoja hipova mitta ja pitkät sivuhalkiot. Sen materiaali on 90 % villaa ja 10 % kašmiria. 800 e, Totême.

 

3. Lexingtonin pohjemittaisessa villakangastakissa on hienostuneet piilonapit, irrotettava vyötärövyö ja pukemista helpottava viskoosivuori. Takin materiaali on 45 % neitsytvillaa, 35 % villaa ja 20 % nailonia. 495 e, Lexington.

 

4. Acne Studios kamelitakkiin on haettu inspiraatio miesten 1980-luvun päällystakeista. Laskettu hartialinja ja väljä malli tekevät takista ajankohtaisen. Takki on 85 % villaa ja 15 % kašmiria. 1 200 e, Acne Studios.

 

5. Italialainen Max Mara on tunnettu ylellisistä villakangastakeistaan. Brändin bestseller, numerokoodina 101801 tunnettu kamelitakki, on pysynyt samanlaisena vuodesta 1981 asti. Pikkusiskolinja Weekend Max Maran takit ovat päälinjaa huomattavasti edullisempia, mutta myös niiden materiaalit ovat ensiluokkaisia. Kimonohihainen villakangastakki on 90 % neitsytvillaa ja 10 % nylonia. 589 e, Weekend Max Mara.

Lue myös:

Pörrötakki muuntautuu moneksi – 3 tyylikästä tapaa yhdistää se

Moderni asuopas – näiden vinkkien avulla murrat juhlien pukukoodin

 

 

 

 

Teksti
Kuvat Imaxtree ja valmistajat.
Tilaa Elle

Seuraa Elleä