Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Juhlakauden trendilaukku on söpö kuin mikä – valitsimme 8 parasta!

03.12.2018

Pikkujoulujen trendilaukku on tänä vuonna pussukkamallinen. Se päivittää farkut ja silkkipaidan hetkessä juhlakuntoon.

 

Pikalaittautuminen juhliin? Vaihda käsilaukku helmikuorrutettuun minipussukkaan. Se tekee asusta hetkessä juhlavan. Helmikoristeltu laukku 50 e, Zara.

Hittimalli Ascotin samettiversio sopii loppuvuoden juhliin. Samettilaukku 900 e, The Row. 

Minimalistin juhlalaukku on mustaa nahkaa, ja siitä on karsittu kaikki ylimääräinen. Takaamme, ettei tämä juhlapäivitys jää vain yhden illan jutuksi. Nahkapussukka 205 e, Stylein.

Muotivaikuttajien uusin suosikkibrändi Staud on tullut tunnetuksi minikokoisista ämpärilaukuistaan, läpinäkyvistä muovishoppereistaan ja verkkokasseistaan. Samettilaukku 235 e, Staud.

Punainen satiinilaukku on tyylikäs nyökkäys pikkujoulujen punaiselle värikoodille. Satiinilaukku 50 e, Mango.

Helmikuorrutuksia, satiinihapsuja, samettia ja paljetteja. Jos pukeudut juhlissa mieluiten pelkistetysti mustaan, voi laukku olla erikoinenkin. Jimmy Choon hapsulaukku herää eloon liikkeessä. Hapsulaukku 750 e, Jimmy Choo.

Pienessä pussukkalaukussa on sopivasti tilaa VIP-statuksen tavaroille: puhelimelle, pankkikortille, avaimille ja huulipunalle. Paljettilaukku 279 e, Ganni.

Gabriela Hearstin it-laukku on niin himottu, että sen saadakseen täytyy liittyä ensin odotuslistalle. Demi-laukku 1 895 e, Gabriela Hearst.

Lue myös:

Ostoslistalla uusi laukku? Nämä ovat tyylibloggaajien lempimallit

Jos etsinnässä on uusi luksuslaukku, hanki tämä: Louis Vuittonin Twist

Chanelin Gabrielle on juhlakauden ehdoton ykköslaukku

teksti Johanna Piispa
kuvat valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä