Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tuplakultaa ja eri paria – tältä näyttävät juhlakauden trendikkäimmät korvakorut

21.05.2018

Korvakorut ovat helpoin ja hienostunein tapa päivittää asu juhliin. Näyttelijä Sara Soulié näyttää mallia.

Korvarenkaat kierrätettyä hopeaa 50 e, H&M Conscious Collection. Mekko 159 e, Samsøe & Samsøe.

Eri paria

Kevään näytöslavoilla nähtiin runsaasti eriparisia korviksia. Ne näyttävät tyylikkäiltä, kun muistat Pekka ja Pätkä -tasapainon: pitkä ja ohut toimii lyhyen ja leveän kanssa.

Kultaiset korvarenkaat 250 e ja kultainen laattakaulakoru ­ 780 e, ­Mannström Jewellery. Kaulakoru 57 e, Pernille Corydon / Nougat.

Tuplakulta

Päivitä t-paita-asu juhlavaksi korukerroksilla. Sirot kultaiset kaulakorut näyttävät ylelliseltä kultakorvisten parina. Yhdistä eri kokoisia ja paksuisia korvakoruja, jos sinulla on useammat reiät korvissasi.

Kultaiset renkaat 225 e, Rubens. Kultasormus jalokivillä 1 800 e, Mannström Jewellery. Jakku 239 e ja housut 149 e, Samsøe & Samsøe. Ribbitoppi 25 e, H&M.

Pelastusrenkaat

Kiireisen takuuvarma juhlalook kevääseen: housupuku, paksut kultaiset korvarenkaat ja taakse vedetyt hiukset. Mitä simppelimpi, sen parempi.

Jutun malli on näyttelijä Sara Soulié, joka näyttelee parhaillaan leffateattereissa pyörivässä The Guardian Angel – Suojelusenkeli -elokuvassa. Seuraa häntä Instagramissa @sarasoulie.

Lue myös:

Moderni asuopas – näiden vinkkien avulla murrat juhlien pukukoodin

Päivitä juhlalookkisi ja kopioi nämä muotinäytöksistä tutut tyylit

Näin onnistut kesän juhlapukeutumisessa – satsaa näihin!

teksti ja tyyli Emilia Laitanen
kuvat Vuokko Salo
meikki ja hiukset Jenny Jansson
Tilaa Elle

Seuraa Elleä