Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Eettinen muotitoimija Ivalo tähtää kansainvälisille markkinoille

03.01.2019

Nuori kotimainen kasvuyhtiö ponnistaa maailmanvalloitukseen joukkorahoituksen voimin.

Ivalon toimitusjohtaja Matti Lamminsalolla on selkeä tavoite: viiden vuoden sisällä Ivalo on maailman laajin eettisen muodin markkinapaikka. Lisäpontta hankkeelle antaa viime vuoden lopulla aloitettu joukkorahoituskampanja, jonka kautta kuka tahansa voi halutessaan tukea tavoitteen toteutumista.

”Päädyimme joukkorahoitukseen osaksi siksi, että halusimme osallistaa Ivalon ideologian jakavia ihmisiä yrityksemme toimintaan. Monelle asiakkaallemme Ivalo on muutakin kuin paikka hankkia vaatteita. Kyse on enemmänkin elämäntavasta ja asenteesta”, Matti kertoo.

Osakepohjainen joukkorahoitus on maailmalla yleistynyt start up -yritysten rahoitustapa, jossa sijoittamalla rahaa yritykseen saa vastineeksi sen osakkeita. Ivalon osakkeenomistajiksi on jo ryhtynyt liuta yritys- ja muotimaailman nimiä Saimi Hoyerista Jenni Rotoseen.

Ivalon toimitusjohtaja Matti Lamminsalolle eettinen muoti tarkoittaa laadukkaita ja aikaa kestäviä vaatteita.

Globaaliin kasvuun Ivaloa ajaa halu tehdä muotimaailmasta parempi paikka. Kaikki myyntialustan brändit ovat tarkoin kuratoituja; eettisyyden lisäksi tärkeää on ekologisuus ja laadukkuus.

”Haluamme antaa asiakkaalle yhä enemmän tietoa ja tehdä koko tuotantoprosessin läpinäkyväksi: työolot, käytetyt materiaalit, eläinten oikeudet ja hinnoittelun”, Matti luettelee.

Kun Ivalo pari vuotta sitten lanseerattiin, sen listoilla oli 60 suomalaista brändiä. Nyt valikoima kattaa yli 200 valmistajaa 17 eri maasta, ja lisää on tulossa.

”Viimeisen kahden vuoden aikana markkinaidea ja alusta on testattu ja havaittu toimivaksi. Nyt olemme valmiita kasvamaan ja kansainvälistymään.”

Tutustu joukkorahoitukseen täältä.

 

Lue myös:

Uusi kotimainen IVALO-sovellus on muodin Tinder

10 x kiinnostavimmat suomalaiset vaatemerkit

Suomimuodin kovat nimet

teksti Johanna Rämö
kuvat Ivalo
Tilaa Elle

Seuraa Elleä