Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Nämä korvakorut ovat ostoslistallamme juuri nyt

25.01.2018

Isot korvakorut ovat tehokkain pikakeino päivittää asu juhlaan. Maksimoi niiden teho ja valitse blingit statement-korvikset Isabel Marantin ja Célinen näytösten hengessä.

Korvakorut ovat tasa-arvoinen trendi: ne sopivat kaikille ja hyviä löytöjä voi tehdä edullisesti. Katso ketjuliikkeistä erityisesti Mangon, Gina Tricotin ja H&M:n koruosastot.

Ihanimmat korvakorut juuri nyt:

& Other Storiesin kovakorut ovat trendikkäästi eriparia. 39 e, & Other Stories.

Verkkomaisen mesh-materiaalin etu on sen keveys. 16 e, Asos.

Louis Vuittonin ketjukorviksia voi käyttää, vaikkei omistaisi lävistysreikiä. Ketjukorviset roikkuvat ear cuff -tyyliin korvan lehdellä. 1 350 e, Louis Vuitton.

Kiinnitä huomiota korvisten painoon. Raskaat korut venyttävät korvanlehteä ja tuntuvat pidemmän päälle ikäviltä. 16 e, Mango.

Isot korvakorut olivat Isabel Marantin näytöksen tärkein asuste. Ne toimivat yhtä lailla kuvioneuleiden ja kauluspaitojen kuin juhlavien metallipuseroiden kanssa. 290 e, Isabel Marant.

Stailaa kimallekorvikset skandisti: pidä kamapus ja meikki luonnollisina ja anna korvisten toimia asun säihkyvimpänä elementtinä. 310 e, Marni.

Tanskalaismerkki Sif Jakobsin hopeakorvakoruihin on istutettu zirkoniakiviä. 319 e, Sif Jakobs.

Hopeisia Infinity-korvakoruja on saatavilla myös mustilla korukivillä. 239 e, Thomas Sabo.

Lue myös:

Moderni asuopas – näiden vinkkien avulla murrat juhlien pukukoodin

Suomi-muodin suurimmat trendit – katso stailistin kuusi täsmävinkkiä

5 ideaa juhlapukeutumiseen, kun mittari näyttää nollaa

Teksti
Kuvat Isabel Marant ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä