Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Ihonhoitoguru paljastaa: nämä väitteet luonnonkosmetiikasta ovat harhaluuloja

28.12.2018

Luulitko, että yksinkertainen inci-lista on laadun tae? Tai että tuotteiden vaihtelu kannattaa? Luonnonkosmetiikkaguru Tata Harper korjaa ihonhoitoon liittyviä väärinkäsityksiä.

Tata Harperin nimeä kantava jenkkimerkki on luonnonkosmetiikan pioneeri, joka tuli markkinoille vuonna 2010. Kulttimaineen saavuttanut sarja tunnetaan superylellisistä, tehokkaista tuotteistaan ja vihreistä puteleistaan. Tapasimme sarjan perustajan ja pyysimme häntä oikomaan ihonhoitoon liittyviä vääriä luuloja.

Väite 1: Lyhyt inci-lista kertoo laadusta

”Juuri nyt erityisesti luonnonkosmetiikassa tuntuu olevan trendinä minimalistiset ihonhoitotuotteet, joiden inci-listat ovat mahdollisimman lyhyitä. Itse taas olen ihonhoidon maksimalisti ja uskon tehokkaisiin tuotteisiin, joissa on paljon vaikuttavia aineita. Siksi Tata Harperin tuotteissa on reilusti vaikuttavia raaka-aineita, jotta tuote tarjoaa iholle mahdollisimman monipuolisia hyötyjä.”

Väite 2: Vähemmän on enemmän

”Olen kolumbialainen, ja suhtaudun kosmetiikkaan niin kuin kolumbialaiset naiset yleensäkin: en halua karsia ihonhoitorituaaliani minimiin, vaan pikemmin hoitaa ihoani monilla supertehokkailla tuotteilla.”

Väite 3: Vaihtelu virkistää

”Monet uskovat saavansa ihonhoitoon tehoja vaihtelemalla tuotteita jatkuvasti. Tutkimusten mukaan se ei ole järkevä tapa hoitaa ihoa. Varsinkin seerumia ja silmänympärysvoidetta on käytettävä kahdentoista tunnin välein, eli aamuin ja illoin, jotta niiden hoitavat aineet alkavat todella tehota. Olen hoitanut ihoani samaan tapaan koko sarjan olemassaolon ajan, eli ainakin kahdeksan vuotta.”

Väite 4: Kookosöljy on parasta iholle

”Pyrimme Tata Harperilla luomaan monia tehoaineita sisältäviä laatutuotteita, joiden hyödyt ovat moninkertaiset ja moninaiset yksinkertaisiin luonnontuotteisiin verrattuna. Vertaisin ihonhoitoa tietokoneen ostamiseen: Voit valita joko halvan, vähän kömpelön läppärin tai Applen arvokkaan mutta varmasti toimivan koneen. Jos ostat halvan koneen, joudut todennäköisesti täydentämään sitä erilaisilla lisätarvikkeilla. Sama pätee kosmetiikkaan. Jos hoidat ihoasi pelkällä kookosöljyllä, tarvitset monia lisätuotteita, jotta saisit kaikki samat hyödyt, jotka meillä on yhdessä seerumissa.”

Väite 5: Tuotteet voi levittää iholle missä järjestyksessä vaan

”Käytän päivittäin iholle essence-tuotetta, seerumeita, silmänympärysvoidetta, kasvovoidetta ja lipuksi vielä öljyä. On todella tärkeää jättää öljy viimeiseksi, sillä siinä on isot molekyylit. Jos nestemäiset, pienimolekyyliset tuotteet levitetään öljyn päälle, ne eivät pääse kunnolla öljyn läpi ihoon vaikuttamaan.”

Lue myös:

Näin tunnistat laadukkaan ihonhoitotuotteen

Seerumit testissä – valitse näistä omalle ihollesi sopivin

Valitsimme parhaat päältä: 10 korealaisen kosmetiikan hittiä

 

Teksti
Kuva Tata Harper
Tilaa Elle

Seuraa Elleä