Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Ville Leino: ”Ilman partaa näyttäisin hirveältä”

13.05.2019

Entinen jääkiekkoilija Ville Leino arvostaa ulkonäköasioissa helppohoitoisuutta – mutta partaa hän trimmaa päivittäin.

ville leino Ville Leino, 35, on entinen jääkiekkoilija ja Billebeino-vaatemerkin perustaja.[/caption]

”Olen melko sinut ulkonäköni kanssa. En enää juurikaan mieti sitä. Nuorempana olin paljon tarkempi esimerkiksi tukastani; se piti asetella tarkasti, eikä yksikään suortuva saanut roikkua väärässä paikassa. Luonnonkiharat hiukseni eivät vieläkään suostu asettumaan, mutta nykyään arvostan niitä enemmän kuin ojennan. Olen saanut parturilta hyviä vinkkejä sen taltuttamiseen. Melko usein käytän kuitenkin pipoa.

Pidän hoikasta ruumiinrakenteestani, vaikka jääkiekkoilijaurani aikana olisin halunnut olla isompi. Ammattilaisuran päätyttyä minun oli pakko alkaa syödä terveellisemmin ja vähemmän. Syön edelleen liikaa, mutta kompensoin sitä urheilemalla. Vältän lihomista, koska tiedän, kuinka vaikeaa laihduttaminen on. Huippu-urheilijalle vain prosentti tai kaksi ylimääräistä rasvaa saattoi olla liikaa ja muutamankin kilon tiputtaminen vaikeaa. Treenaan nykyisin viisi kertaa viikossa. Käyn kuntosalilla, lisäksi pelaan padelia ja tennistä.

Arvostan helppohoitoisuutta. Ulkonäössäni parta tuottaa eniten vaivaa. Haluan pitää sen siistinä, joten trimmaan sitä päivittäin. En voi kuitenkaan luopua siitä ainakaan kokonaan, sillä näytän mielestäni aivan hirveältä ilman.

Otin ensimmäisen tatuointini kahdeksan vuotta sitten. Jäin niihin nopeasti koukkuun, ja nyt niitä on jo joka puolella. Pidän traditionaalisista tatuoinneista, sellaisista, joissa on paksut ääriviivat ja vähän varjostusta. Tatuoinnit ovat minulle kuin palapeli ja päiväkirja samaan aikaan: olen tallentanut ihooni muistoja perheestäni tai maailmalla sattuneista jutuista. Kaikkien takana on tarina. Esimerkiksi kyynärvarteeni tatuoitu Wish you were here muistuttaa ensimmäisestä biisistä, jonka opin soittamaan kitaralla.

Iän myötä itsetuntoni ja minäkuvani on vahvistunut, enkä enää haluaisi olla kukaan muu kuin juuri minä. Urheillessa tulee vekkejä ja tikkejä, iän mukana ryppyjä. Olen hyväksynyt, ettei ulkonäköni tästä enää sen kummemmaksi muutu.”

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lue myös:

Jasper Pääkkönen: ”En voi jättää jotain tekemättä, jos siihen on mahdollisuus”

Näyttelijä Eero Ritala ryhtyi vegaaniksi ja laihtui 15 kiloa

Pyhimys: ”Kuvittelen näyttäväni teini-ikäiseltä”

teksti Johanna Rämö
kuvat Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä