Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Sami Sykkö: ”Ottaisin leveämmät hartiat, kiitos”

13.06.2019

Toimittaja, juontaja ja kirjailija Sami Sykkö haaveilee leveämmistä hartioista, mutta kuntosalilla käymiseen hän on aivan liian laiska.

sami sykkö Sami Sykkö, 49, on toimittaja, juontaja ja kirjailija, joka on erikoistunut muotiin ja designiin.[/caption]

”Täytin juuri 49, ja ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä kasvoissani ja kropassani. Jouduin äskettäin ensimmäistä kertaa osteopaatille kipeän jalan vuoksi. Syy löytyikin lukkiutuneista alaselän nikamista. Eihän ikääntyminen ole kivaa – vessassakin pitää käydä useammin. Ikä tuo myös yleensä miehille pussin leuan alle. Minulla sitä ei ole vielä ole, mutta jotkut miespuoliset tuttavani ovat leikkauttaneet sen pois. He eivät näytä kireältä vaan hyvältä.

Minä en voisi mennä kauneusleikkauksiin, koska ihossani leikkausarvet jäävät todella näkyviksi. Tämä selvisi kaksi vuotta sitten, kun mursin käden pyöräonnettomuudessa. Se oli elämäni ensimmäinen leikkaus, ja siitä on muistona paksu punoittava arpi ranteessa.

 

Eihän ikääntyminen ole kivaa – vessassakin pitää käydä useammin.

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Muuten olen saanut aina olla terve. Jopa taitoluisteluaikoina lapsena säilyin loukkaantumisilta, enkä ole koskaan ollut rämäpää. Otan riskit henkisellä puolella, kuten työelämässä.

Olen hentoinen enkä ehkä näytä miehekkäältä, mutta olen kestävä. Tosi moni mies ei pitäisi vartaloani ihannevartalona, mutta vaikkapa Aasiassa tai Latinalaisessa Amerikassa on paljon tämän mallisia miehiä, ja itse olen aina ollut kroppaani tyytyväinen. Ehkä se johtuu lapsimalliajoista. Anttilan studiolla minulle aina sanottiin, että sinulla on täydellinen vartalo alusvaatekuviin.

Ottaisin mielelläni leveämmät hartiat. Silloin en näyttäisi tv-kuvassa neule yllä niin kapealta. Hartiat voisi hakea kuntosalilta, mutta siihen olen liian laiska. Olen vaatekokoa 44, ja sitä on vaikea löytää Suomesta muualta kuin herrainliike Saumasta Bulevardilta. Lähes kaikkialla muualla miesten vaatekoot alkavat numerosta 46.

Hiuksistani olen todella kiitollinen. Monella lukio- ja armeijakavereistani tukka on jo lähtenyt. Huononakin hiuspäivänä ajattelen, että siinä se tukka kuitenkin vielä on.

Lue myös:

Koko Hubara: ”On vaikeaa pitää itseään kauniina, jos ei näe missään itsensä näköisiä naisia”

Ville Leino: ”Ilman partaa näyttäisin hirveältä”

Pyhimys: ”Kuvittelen näyttäväni teini-ikäiseltä”

teksti Taina Risto
kuvat Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä