Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Pipsa Hurmerinta: ”Vanheneminen on ihanaa”

07.10.2019

Entisen huippumallin, kokki Pipsa Hurmerinnan, 41, mielestä vanhenemisessa on vain yksi huono puoli: kamalat krapulat.

Tein yli kymmenen vuotta mallin töitä ulkomailla. Kun lopetin, tytöt olivat laihempia kuin koskaan aikaisemmin. Alan naiskuva on kestämätön ja epärealistinen. Siitä huolimatta suhtauduin malliaikoinakin syömiseen mutkattomasti. Olen aina nauttinut hyvästä ruoasta, enkä voisi elää jatkuvalla nälkäkuurilla.

Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia painon kanssa, mutta vuosien myötä kiloja alkoi tulla helpommin. Nelikymppisenä ei voi syödä samalla tavalla kuin kaksikymmentävuotiaana. Viime aikoina ruoka on ollut minulle pelkkää polttoainetta. Ravintolassa työpäiväni ovat venyneet 12-tuntisiksi. Ruokaa on pakko tankata silloin, kun ehtii. Jos en syö, en jaksa.

Opin jo varhain, että ulkonäöllä pääsee moneen paikkaan, mutta lähtö tulee, jos ei ole muuta annettavaa. Myönnän, että olen saanut monia asioita ulkonäköni ansiosta – mutta en ainoastaan sen avulla. Olen aina osannut pitää erillään sen miltä näytän ja sen mitä osaan. Pidän ulkonäöstäni, mutta se ei suinkaan ole parasta minussa. Parasta on luonteeni, joka saa minut heittäytymään rohkeasti kaikkeen uuteen. Välillä se vie allikkoon, välillä palkitsee.

Kun haluan hemmotella itseäni, turvaudun salaisiin paheisiini olueen, berliininmunkkiin tai Daily Mailin selailuun. Kuntoani pidän yllä käymällä salilla ja joogassa. Käyn paljon myös kasvohoidoissa. Led-valohoito auttaa couperosa-ihooni. Sen lisäksi käyn neulaushoidossa pari kertaa vuodessa. Kun iho on hyvässä kunnossa, ei arjessa tarvitse nähdä niin paljon vaivaa.

Vaikka usein ajattelen, että peilikuva ei vastaa sitä, miltä pään sisässä tuntuu, on vanheneminen mielestäni ihanaa. Sen ainoa huono puoli liittyy bilettämiseen. Mikään ei olisi ihanampaa kuin riekkua baarissa aamuun asti, mutta enää en voi; krapulat ovat liian kamalia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lue myös:

Pipsa Hurmerinta on aina vähän chic

Maria Veitola: ”Mesoterapian ansiosta pigmenttiläiskäni haalenivat”

Suvi Tiilikainen: ”Mietin, miksi olen piilotellut vartaloani 20 vuotta”

teksti Johanna Rämö
kuvat Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä