Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Muusikko Evelina: ”Olen ylpeä muodoistani”

08.02.2017

”Näen peilistä mukiinmenevän parikymppisen naisen. Olen tyytyväinen vartalooni. Minua kiusattiin yläasteella isosta takapuolestani ja reisistäni. Nyt tiedän, että minun kuuluu olla tämän muotoinen.

Olen oppinut olemaan itseni puolella. Kuuntelen kehoani ja kunnioitan sitä. Se näkyy muun muassa siten, että minulla ei ole erityisruokavaliota. Annan itselleni luvan syödä niitä ruokia, joita tekee mieli.

Olen ylpeä siitä, että osaan tehdä töitä ja levätä sopivassa suhteessa. Se näkyy ulospäin hyvänä olona. Vietän myös aikaa niiden ihmisen seurassa, joiden lähellä saan olla oma itseni.

Olen opetellut, että en enää pura pahaa fiilistäni muihin. Osaan myös nykyisin sanoa ei, jos en halua tehdä jotain. Siitä ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa.

Jos saisin muuttaa jotain ulkonäössäni, haluaisin pisamia. Minulla oli niitä lapsena, mutta nyt tyydyn piirtämään pisamat itselleni meikkikynällä.”

 

Lue myös:

Mariela Sarkima: ”En enää ikinä mollaa itseäni”

Tubetähti Mariieveronica: ”En enää vertaa itseäni muihin”

Teksti
kuva fabian björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä