Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Emma Salokoski: ”En koskaan sano ääneen epäkohtiani”

24.05.2019

Muusikko Emma Salokosken suhde ulkonäköön vaihtelee kausittain.

Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana olen sairastanut viidestä kahdeksaan flunssaa vuodessa. Tutkimuksista huolimatta sille ei ole löytynyt syytä. Flunssakierteen vuoksi joudun huolehtimaan terveydestäni erityisen tarkasti: jo vajaaksi jääneet yöunet saattavat polkaista uuden sairastelujakson käyntiin. Siksi myös syön terveellisesti. Se on minulle helppoa, sillä pidän kasviksista, kalasta ja salaateista. Onneksi, sillä herkuttelukin luonnistuu minulta hyvin.

emma salokoski

Emma Salokoski, 42, on muusikko, joka keikkailee tällä hetkellä a cappella-lauluyhtyeensä Emma Salokoski Voicesin kanssa.

Liikkuminen on aina ollut minulle tärkeää. Teini-iässä hurahdin tanssimiseen, ja nykyään olen urheiluaddikti. Lenkkeilen, käyn salilla ja harrastan fustraa, joka tekee hyvää aikoinaan viulunsoitosta kasaan menneelle ryhdilleni.

Aineenvaihdunnan muuttuminen iän myötä on lannistavaa: jos housut kiristivät parikymppisenä, pieni ryhtiliike ruokailussa riitti, mutta enää ei tunnu auttavan, vaikka ajaisi itsensä nälkäkuoleman partaalle. Ihan kuin kroppa olisi unohtanut, miten rasvaa käytetään energianlähteenä.

emma salokoski

Suhteeni ulkonäkööni vaihtelee kausittain. Joinain päivinä voin katsoa peiliin ja olla, että hello there, mutta toisinaan olo on täysin päinvastainen. Jos kauneusleikkaukset olisivat riskittömiä, voisin niinä hetkinä antautua plastiikkakirurgin veitsen alle vapaasti paranneltavaksi. En kuitenkaan koskaan sano ääneen epäkohtiani, koska silloin ne muuttuvat todemmiksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tällä hetkellä viihdyn vartalossani. Koska aina ei ole ollut niin, osaan arvostaa sitä.

Lue myös:

Bloggaaja Didem Özgün: ”Saan luvan kelvata juuri näin”

Parfymööri Max Perttula: ”Kun näytän hyvältä, työvireeni on parempi”

Suvi Tiilikainen: ”Mietin, miksi olen piilotellut vartaloani 20 vuotta”

teksti Johanna Rämö
kuvat Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä