Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Minna Somero: ”En enää halua mitään feikkiä”

16.09.2017

Minna Somero, 24, on muotibloggaaja ja entinen ammattiballerina. Hän luopui tekoripsistä sekä hiustenpidennyksistä eikä enää halua piiloutua lisäkkeiden taakse.

”Muutama vuosi sitten minulla oli tekoripset ja hiustenpidennykset. Silloin toivoin, että olisin jollain tavalla enemmän kuin mitä oikeasti olin. Nyt en enää halua lisäkkeitä – koen, että piilotin itseäni niiden taakse. Olen ymmärtänyt, että olen kauneimmillani tällaisena kuin olen, luonnollisen näköisenä.

En myöskään jaksa analysoida peilikuvaani aamuisin. Sen sijaan yritän hymyillä usein, sillä se kaunistaa helposti kenet tahansa.

Olen entinen ammattibalettitanssija, minkä vuoksi jalkateräni ovat aika leveät. Joskus toivoisin, että jalkani eivät olisi kärsineet baletin tanssimisesta näin paljon, vaan ne olisivat kapeammat. Silloin voisin käyttää millaisia kenkiä tahansa.

Minulla on alaston olo ilman sormusta, rannekelloa ja pallurakorviksiani. En myöskään osaa olla ilman punaista kynsilakkaa. Blogini lukijat ovat kommentoineet punaisten kynsien olevan minun juttuni.

Kauneus tulee kuitenkin ihan muualta kuin ulkonäöstä. Minulle on sanottu, että olen raivostuttavan kiltti. Kauneinta minussa onkin juuri se, että pyrin kohtelemaan muita kauniisti ja samanarvoisesti. Omista tekemisistään voi olla ylpeä, mutta ikinä ei pidä ylpistellä. Kymmenen vuoden päästä haluan nähdä peilistä ihmisen, joka voi edelleen sanoa olevansa onnellinen ja itsensä kanssa fine.”

Lue Minnan blogia täältä.

Lue myös:

Nämä 9 naista paljastavat kauneusvirheensä, joista he todella nauttivat

Botox – Käytätkö sinäkin kohta pistoshoitoja?

Sini Ariell: ”Inhosin kehoani vuosikausia”

 

teksti Saara Ritvos
kuva Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä