Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mia Munini: ”Lyhyt tukka edustaa itsevarmuutta”

12.09.2017

Helsinkiläinen Mia Munini, 27, on androgyyni malli ja somevaikuttaja. Hän näkee nykyisin peilistä ihmisen, jollainen hän on jo pitkään halunnut olla.

”Leikkautin vyötärölle ulottuneet hiukseni lyhyiksi kaksi vuotta sitten, sillä inhosin pitkiä hiuksiani. Lyhyt tukka edustaa minulle itsevarmuutta. Siitä välittyy oikeanlainen en-välitä-paskaakaan-asenne.

Kliseistä tai ei, näen nykyisin peilistä ihmisen, jollaiseksi olen halunnut tulla jo pitkään. Siihen kuuluu se, että voin pukeutua ja meikata miten ikinä haluan. Toivoisin silti yhä enemmän rohkeutta tehdä elämässäni juuri niitä asioita, joita itse haluan – en niitä, joita muka pitäisi tehdä.

Yksi kauneusidoleistani on ollut ruotsalaismalli Erika 
Linder. Hän oli ensimmäisiä naismalleja, joka esiintyi miehenä miesten vaatekampanjoissa. Se oli hienoa.

Kun laitoin itsestäni ensimmäisiä selfieitä Instagramiin, itsetuntoni alkoi kasvaa. Näytin kuvissa kauniilta ja huomasin, että ahaa, ehkä en olekaan niin ruma kuin olin ajatellut. Aloin pitää siitä, miltä näytän.

Ulkonäössäni tykkään eniten pisamistani, mutta kauneinta minussa on kuitenkin rehellisyys. Käännekohta elämässäni oli, kun lopetin alkoholin käytön elokuussa 2015. Minusta tuli raittiuden myötä entistä rehellisempi ja sain lisää itsevarmuutta.

Olen oppinut, että meillä on vain tämä hetki, joten ei kannata elää sitku-elämää: jos haluat leikata tukkasi tai ottaa tatuoinnin, tee se nyt.”

Lue myös:

Transnainen Mona Bling: ”En halunnutkaan kasvoleikkausta”

Aira Samulin: ”Olen yhä aika hyvännäköinen muija”

Uniikki: ”Pituus on iso osa karaktääriäni”

 

teksti saara ritvos
kuva Fabian björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä

The access_token provided is invalid.