Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Metti Forssell avoimena liitostaan: ”Kun Miklu on poissa, ikävöin häntä koko ajan”

05.06.2019

Kun Mikael ja Metti Forssell riitelevät, Metti unohtaa riidan nopeasti mutta Mikael haluaa selvitellä ja käydä tunteita läpi.

Kun Metti ja Mikael Forssell tapasivat seitsemän vuotta sitten Helsingin yössä, Mikael oli heti valmis suhteeseen, mutta Mettiä epäilytti. Hän tunnisti kyllä kuuluisan jalkapalloilijan, mutta ei tiennyt yhtään, mitä tästä pitäisi ajatella.

”Minulla oli ollut suhteita 17-vuotiaasta asti ja olin juuri alkukesästä päättänyt seurustelun. Olin 21-vuotias ja halusin nauttia sinkkuudesta ja kesästä”, Metti kertoo.

Mikaelilla sen sijaan oli takana 15 vuotta ulkomailla, ja 31-vuotiaana ammattilaisuran loppu häämötti jo. Mikaelin kännykästä lähti uudelle ihastukselle ensimmäisen illan jälkeen viestejä tiiviiseen tahtiin. Metin äitikin ehti jo neuvomaan tytärtään, että ”anna nyt sille raukalle mahdollisuus”.

”Mutta sitten kun tutustuttiin, huomasin, miten ihana tyyppi Miklu on ja miten hyvin meillä synkkaa.”

Yhteisen matkan jälkeen suhde eteni vauhdilla, ja jo helmikuussa Metti muutti Miklun luo. Tapaamisen vuosipäivänä Miklu yllätti Metin kosinnalla. Siitä vuoden päästä vietettiin häitä, sitten oli lasten vuoro.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

”Olen aina tiennyt, että haluaisin perheen ja lapsia, mutta ne tulivat aikaisemmin kuin olin ajatellut. Kaikki mitä olemme tehneet, on vain aina tuntunut tosi hyvältä ja oikealta. Elämä tuli väliin”, Metti sanoo.

Kun Mikael ja Metti riitelevät

Seitsemään vuoteen on mahtunut niin paljon, että pari ei juuri nyt odota mitään muuta enemmän kuin tylsää arkea.

”Ehdimme olla niin vähän aikaa kahdestaan ennen lapsia, että meidän suhteessa on edelleen paljon iloa ja intohimoa. Ja aina on perhosia vatsanpohjalla, kun näkee toisen. Kun Miklu on poissa, minulla on häntä koko ajan ikävä”, Metti, 28, sanoo.

”Lasten nähden me myös riitelemme. Meillä ei mennä takahuoneeseen huutamaan. Haluamme olla lasten edessä aitoja”, Miklu, 38, lisää.

Riitelijöinä Metti ja Mikael ovat kuin yö ja päivä. Miklu ei haluaisi riidellä, koska hänestä riidat ovat kuluttavia.  Metti taas haastaa riitaa, kun jokin ärsyttää tai stressaa. Useimmiten on kyse väsymyksestä.

Mutta kun riitelemään on päästy, erimielisyydet myös selvitetään perinpohjaisesti. Varsinkin Miklu haluaa, että asiat puidaan läpi.

”Vaikka olisi treenit välissä, mietin kotiin palatessa yhä riidan syytä. Metti saattaa ihmetellä, että vieläkö sä mietit sitä samaa, hän on asian jo unohtanut.”

”Tässä asiassa käyttäydyn kuten miesten yleensä väitetään käyttäytyvän ja Miklu taas toimii kuten naisten sanotaan käyttäytyvän. Minä siirryn seuraavaan asiaan, Miklu haluaa käydä tunteita läpi”, Metti sanoo.

Lue koko juttu uudesta ELLE-lehdestä.

Elle heinä-elokuu

 

teksti Taina Risto
kuvat Juha Mustonen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä