Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mallilupaus Verna Reini: ”Asetan itselleni paljon paineita”

04.05.2017

Verna Reini oli töissä vaateliikkeessä, kun asiakkaaksi tullut huippustylisti vaati häntä hakemaan malliksi. Näyttelijä Antti Reinin tytär on yksi tämän hetken lupaavimmista kotimaisista mallikasvoista.

Miten sinut löydettiin?

Olin töissä Kaarina K –putiikissa ja sinne tuli stylisti Claudia Cifu, joka antoi minulle Toni Korpinevan, Brand-mallitoimiston pomon, yhteistiedot. Claudia tuli hakemaan kenkiä kuvauksiin ja kysyi, teenkö mallin hommia. Hän sanoi, että minun täytyy luvata hänelle, että haen malliksi. Meni hetki, ennen kuin uskalsin laittaa viestiä toimistoon. Sieltä pyydettiin kuviani, minkä jälkeen menin käymään toimistolla –  ja siitä se sitten lähti. Olen tehnyt mallin töitä keväästä 2015 lähtien.

Lue myös: Huippustylisti Claudia Cifu kertoo tyylistään

Mikä on ollut kiinnostavin työkeikkasi?

Kaikki näytökset ovat tosi kivoja.  Näytöksissä on niin paljon muita malleja ja meininkiä, että niistä saa adrenaliinia. Tykkään myös hulluttelueditorialeista, joissa on vapaampi fiilis eikä niin määriteltyä tai rajoitettua. On ihana nähdä uusia paikkoja ja kuvata mageissa lokaatioissa.

Tältä näyttää suomalainen sisu – Verna Reini Ellen muotijutun mallina

Mikä on ollut yllättävintä mallin työssä?

Ehkä yllättävintä on ollut se, että ihmiset on todella rentoja. Ohjelmista on saanut sen kuvan, että on hirveät paineet ja ihmiset saattavat olla vähän ilkeitä, mutta kohdalleni ei ainakaan ole sattunut sellaista.

Ketkä ovat esikuviasi?

Esikuvani löytyvät Instagramista, ja ihailen ennemminkin ihmisten tyylejä kuin jotain tiettyä henkilöä. Seuraan ihmisiä, joilla on tosi kiva look ja jotka käyttävät vähän hulluja vaatteita. Sellaisia ovat esimerkiksi Sita Abellan ja Yolandi Visser.

Verna Reini kuvattiin Elleen Heikki Salosen asussa.

Haastavinta työssäsi?

Asetan itse itselleni paljon paineita, ja se tuo haastetta. Haastavaa on myös oppia hyväksymään se, että välillä tulee kieltäviä vastauksia. Sitä ei pidä ottaa henkilökohtaisesti. Palaute täytyy osata ottaa vastaan ja siitä tulee ottaa opiksi.

Minkä palautteen muistat ikuisesti?

Kreikassa yksi stylisti sanoi, että näytän Kurt Cobainilta sen takia, että hän on nätimpi kun Courtney Love. Minulla oli rokkityyli, joka muistutti omasta mielestäni enemmän Courtney Lovea. Olen saanut palautetta myös hyvästä, positiivisesta asenteesta.

 

Lue myös:

Mallilupaus Yilin: ”Yllätyin, että tatuoinnit ja lävistykset ovat mallin työssä ok”

Intersukupuolinen huippumalli: ”Korjausleikkauksesta oli enemmän harmia kuin hyötyä”

Huippumalli Alek Wek: ”En unohda menneisyyttäni”

 

Teksti
Tyyli Emilia Laitanen
Kuvat Niko Mitrunen
Meikki Jenny Jansson
Hiukset Sanni Syd
Tilaa Elle

Seuraa Elleä