Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kiira Korpi ja Jukka Hildén yllättävät kuvillaan

20.04.2017

Päätoimittaja Taru Marjamaan valinnat toukokuun Ellestä.

Kiinnostava henkilö, jonka tapasin: Kiira Korpi on monen mielestä Suomen kaunein nainen. Kantemme ja muotijuttumme kuvat todistavat samaa. Kiira kertoo, että silloinkin, kun hänen vartalonsa on luistelukilpailuissa näyttänyt upealta, hän on ollut kovin rääkätty ja syönyt kuin lintu.
Tyyli-idea, jonka otan käyttöön: Mekko + housut. Rakastan mekkoja, mutta olen vilukissa. Suomen ilmastossa kätevintä onkin pukea mekko housujen päälle, ja tänä kesänä se on onneksi muotiakin.
Kauneuslöytö, jonka otan käyttöön: Ikuinen hiuslenkki onkin ollut toivelistallani. Blaxin hiuslenkit kestävät kuulemma ikuisesti ja pysyvät varmuudella ponihännässä kiinni.
Uusi ajatus, jonka sain: Monet koomikot ja taiteilijat ovat kokeneet rankan lapsuuden. Jukka Hildén on tehnyt terapeutin kanssa töitä päästäkseen itsensä ja pelkojensa herraksi. ”Minulla ei ollut lapsena rajoja. Ala-asteella olin skeittaamassa kahdelta yöllä.” Oivallukseni: rajat ovat rakkautta.
Haaveita kotiin: Console-sivupöytä sai sisustussydämeni läpättämään. Virtaviivaisuus, leveys ja herkkyys: tuohon asettelisin hajuveteni.
Älä missaa tätä: Ikinuori Aira Samulin heitti kuvauksissamme mekon pois ja poseerasi alusasussa, jotta hänen kaunis vartalonsa näkyy selvästi. Aira <3

Tilaa Elle

Seuraa Elleä