Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

JVG:n pojat nostavat pöydälle seksiin liittyvät tabut: ”Olenko outo äijä, jos haluan vain halailla?”

09.04.2019

Suorituspaineet seksissä, väsymys ja riittämättömyyden tunne ovat tuttua JVG:n Jare Brandille ja Ville Gallelle. ELLEn yhteishaastattelussa he puhuvat siitä, millaisia tilanteita työpaineet ja toisten miesten puheet aiheuttavat heidän parisuhteissaan.

Jare Brand kertoo seurustelleensa tyttöystävänsä kanssa kohta seitsemän vuotta. Pari tapasi Karjala takaisin -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa.

”Suhde eteni aika nopeasti, vaikka alkuun mun oli hankala myöntää, että kai me nyt sitten seurustellaan.”

Ville Gallen seurustelu on jatkunut reilun vuoden.

”Olemme tavallaan samalla alalla tyttöystävän kanssa. Olin muutaman vuoden sinkkuna ja tämä suhde on rauhoittanut mua paljon.”

Ville sanoo, ettei enää ole tarvetta lauantain keikan jälkeen lähteä baariin kaljalle. Mieluummin hän tulee kotiin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

”Tosin emme asu yhdessä, sillä haluan pitää oman kotini. Pitkän rundin jälkeen minulle on tärkeää olla yksin.”

jvg

JVG:n asut: Jaren puku Noak/Asos, poolo Asos, omat vintagekengät. Villen puku Zara, poolo Jefferson/Asos, kengät Zign/Zalando.

Seksiin keskittyminen väsyneenä vaikeaa

Molemmat artistit kertovat kokevansa riittämättömyyttä parisuhteessa oman väsymyksen vuoksi.

”Kun väsyttää ja stressaa, toiselle ei aina muista antaa huomiota. Tiedostan, että puolisollani on tarpeet ja haluan tyydyttää niitä, mutta jos olen vain puolivillaisesti messissä, huomaan kyllä pian, ettei hommasta tule mitään. Se on herkkää, jos ei pysty suoriutumaan”, Jare sanoo ja jatkaa:

”Puoliso saattaa sitten alkaa kysellä, etteikö hän viehätä minua tai onko hänessä jotain vikaa. Onneksi hän ymmärtää aidon syyn, kun vain uskallan puhua rehellisesti. Sekään ei ollut alkuun helppoa. Miehisyyteni ei antanut periksi.”

Ville on kokenut saman.

”Allekirjoitan tuon täysin. Kun on touhuamassa ja huomaakin, ettei pysty keskittymään. Siitä ei tule sitten yhtään mitään. Välillä on vaikeaa, mutta puhuminen on kyllä tärkeintä. Tehdä toiselle selväksi, ettei se johdu hänestä.”

Hänen mielestään mallit ja paineet tulevat leffoista ja muilta miehiltä.

”Pahinta on, kun leffassa on joku romanttinen rakastelukohtaus. Tulee miettineeksi, että tuota ne mimmit haluaa: tulet kotiin, revit vaatteet ja rakastelet ympäri asuntoa. Tajuaa, että miten olen nykyisin niin vitun laiska ja huono äijä”, Ville sanoo ja jatkaa:

”Lätkäkopissakin on aina joku, joka kehuu, että meillä on ihanaa seksiä kuusi kertaa viikossa. Mietin vain, että mistä sä puhut, kusetatko? En ymmärrä tuollaista”, Ville sanoo.

”Niin ja tuollaisten takia alkaa itse miettiä, että onko minussa jotain vikaa. Olenko outo äijä, jos haluan vain halailla”, kysyy Jare.

Lue koko haastattelu uudesta ELLEstä!

Lue myös:

Kiira Korpi-Borges ja Petra Wettenranta: ”Puhumme kaikesta paitsi seksijutuista”

Roope Salminen matkastaan epäonnistumisten kautta menestykseen: ”Ajattelin silloin, että mun pitää tehdä jotain, mitä muut ei tee”

 

teksti Inka Ikonen
Kuvat Fabian Björk
Tyyli Lotta Luolamo
Tilaa Elle

Seuraa Elleä