Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Juri Silvennoinen: ”En ole koskaan ollut sporttihunk”

11.03.2017

Juri Silvennoinen, 44, on Suomen Huippumalli haussa -ohjelman tuomari. Uusi kausi alkaa keväällä Liv-kanavalla. Mallin uran tehneellä Jurilla on oma kauneusalan agentuuritoimisto.

”Olen mallin urani takia katsonut peiliin keskivertomiestä enemmän. Näen nykyisin peilistä ihan ookoon näköisen äijän. Olen ulkonäkööni tyytyväinen. Partani on alkanut harmaantua, ja se tuo olemukseen lisää karaktääriä.

Saan ulkonäöstäni positiivisia kommentteja, mikä tuntuu hyvältä. Näytän tasapuolisesti molemmilta vanhemmiltani. Se on mieluinen asia, koska he ovat karismaattisen näköisiä.

Komein kohtani ovat silmäni. Monet kiinnittävät niihin huomiota. Se voi tosin johtua tuuheista ja tummista kulmakarvoistani, jotka ovat aika morjens. Mietin nuorempana, että kulmani ovat liian hörhöt, mutta malliaikoina niistä muodostuikin tavaramerkkini. Minulla on myös etuhampaideni välissä rako, joka häiritsi nuorempana, ja sitä yritettiin oikoa. Nyt en enää edes huomaa rakoa.

Itseään ei kannata liikaa vertailla muihin. En ole koskaan ollut sporttinen hunk, mutta olen silti pärjännyt. Jos minun olisi pakko muuttaa jotain ulkonäössäni, ottaisin vähän pienemmät jalat, en tällaisia koon 45 monoja.”

 

Lue myös:

Some-ilmiö Benjamin Peltonen: ”Perin leukaperät isältäni”

Mariela Sarkima: ”En enää ikinä mollaa itseäni”

 

Teksti
Kuva Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä