Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Festarikumppareiden isä – tämä mies teki kumisaappaista katu-uskottavat

09.10.2017

Alasdhair Willis on mies, jonka kumisaappaita käyttää jopa Kate Moss. Hän on vaimonsa Stella McCartneyn Britannian seuratuimpia pariskuntia.

Jos ihminen on suunnittelija Stella McCartneyn aviomies ja muusikkolegenda Paul McCartneyn vävypoika, hänen kuvittelisi olevan myös oman arvonsa tunteva brittielitisti. Mutta päinvastoin, Alasdhair Willis, 47, on maanläheinen ja lämminkatseinen skottiherrasmies – ja kuninkaallisten suosiman brittibrändin Hunterin luova johtaja. Lisäksi hän on muun muassa Adidaksen ja David Beckhamin konsultti ja neljän lapsen isä.

”Yritämme Stellan kanssa pitää työt erillään kodin arjesta. Tuemme ja kannustamme toisiamme päätöksissämme.”

Hunter tunnetaan ennen kaikkea kumisaappaistaan. Willis on tuonut perinteiselle brändille menestystä uudella, aiempaa nuorekkaammalla ilmeellä. Hunterin mallistoja on esitelty Lontoon muotiviikoilla vaikuttavissa puitteissa: lavalla on nähty vesiputouksia ja mallit ovat kävelleet mudan peittämillä catwalkeilla. Eturivissä on nähty Stellan lisäksi muun muassa Amerikan Voguen päätoimittaja Anna Wintour. Näytökset ovat saaneet paljon huomiota, mutta Willis kertoo, ettei Hunter silti tavoittele muotibrändin asemaa.

Hunter teki täyskäännöksen vuonna 2005, kun Kate Moss käytti heidän kumisaappaitaan musiikkifestivaaleilla. Samalla kumppareista syntyi uusi muotitrendi, joka on nykyään julkkisten kestosuosikki festareilla. Willis tarttui ilmiöön luomalla klassikkokumpparista käytännöllisen mutta trendikkään malliston.

”Sade nähdään niin negatiivisena asiana. Loin siihen positiivisen linkin festivaalien kautta. Kumpparit eivät olekaan enää muistutus huonosta säästä vaan osa trendikästä asua ja hauskaa tapahtumaa.”

Hunteria myyvät Suomessa 
mm. Stockmann ja ZIO.

Lue myös:

Rajoja rikkova viinintekijä Nea Berglund: ”Työasuni on tuulipuku”

Stailaajan 5 ideaa: näin näytät hyvältä sporttivaatteissa

Tältä näyttää syksyn housumuoti – purjelahkeita, hiihtareita ja prässihousuja

 

teksti Vivian Lindholm
kuva Hunter
Tilaa Elle

Seuraa Elleä