Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tiedä mitä haluat – näin tunnistat oman unelmaelämäsi

13.06.2016

Listasimme seitsemän vinkkiä, joiden avulla voit harjoitella tietämään, mitä haluat.

1. Laajenna maailmankuvaasi

Matkusta, lue, kokeile outoja harrastuksia ja hakeudu juttelemaan täysin erilaisten ihmisten kanssa kuin itse olet. Et voi tietää, että development specialist on unelma-ammattisi, jos et ole koskaan kuullut siitä.

2. Perusta oma viisasten kerho

Pohdittiinko koulussasi tai opiskelupaikassasi aikoinaan sitä, millainen on hyvä parisuhde tai miten työelämässä voi edistää omia arvojaan? Jos ei, perusta oma viisaiden tyyppien keskustelukerho, jossa puhutte elämän tärkeistä filosofisista kysymyksistä.

3. Kuuntele kehoasi

Hangoitteleeko kroppasi vastaan, kun avaat työpaikan oven? Älä sivuuta tunnetta vaan mieti sen syitä, sillä tietoinen ajattelu on vain pieni osa viisauttasi. Esimerkiksi suolistossasi on valtava määrä hermosoluja, ja siksi vanha kansa oli oikeassa puhuessaan gut feelingistä.

4. Arvioi arkeasi

Listaa asioita, joita tekisit, vaikket saisi koskaan kertoa kenellekään tekemisistäsi. Kuinka paljon arkeesi mahtuu asioita, joita teet piittaamatta niiden tuomasta sosiaalisesta arvostuksesta?

5. Tule kaapista

Kerro ystävillesi mokistasi, epävarmuuksistasi ja noloista haaveistasi. Kun avaudut, muutkin avautuvat. Se vähentää painetta esittää muuta kuin olet.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

6. Tee vuosisuunnitelma

Kun oivallat, mitä haluat, siirry haaveista tekoihin. Laadi vuosisuunnitelma, johon kirjoitat, kuinka aiot edistää unelmiasi.

7. Unohda sen oikean etsiminen

Kaikki eivät rakastu tulisesti, eivätkä kaikki löydä juuri sitä omaa juttua. Elämä voi mennä etsiessä ohi, joten mieti, miten voit rakentaa nykyisestä elämästäsi mahdollisimman mielekästä.

Teksti
Tilaa Elle

Seuraa Elleä