Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Nappaa ideat: miten sisustaa tyylikäs mutta viihtyisä koti

11.03.2016

Miten syntyy tyylikäs mutta silti lämmin ja viihtyisä sisustus? Näillä vinkeillä.

Tuohon sohvalle tekee mieli heittäytyä. Tyynyvuori, pellavakangas eletyn näköisillä rypyillä ja seinän tummanharmaa maalisävy vetävät puoleensa. Tämän Etelä-Ruotsissa sijaitsevan kodin viihtyisä sisustus on silti elegantti.

Näin se tehdään:

 

Koti_viihtyisasisustus_2

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Suunnittele näkymät

Kun sisustat, ota huomioon näkymät huoneesta toiseen. Viihtyisä sisustus syntyy, kun asettelet huonekalut strategisesti niin, että oviaukosta näkyy aina jotakin nättiä: ehkä juuri se sohvaryhmä tai vilteillä vuorattu nojatuoli, jolle tekee mieli heittäytyä hengähtämään.

 

Koti_viihtyisasisustus_3

 

2. Viihtyisä sisustus on materiaaleissa

Keittiö ei jää tyyliltään kylmäksi, kun tuot sinne nämä elementit: avohyllyt, tumma puulattia ja bistrohenkinen kaakeliseinä. Yksikin näistä riittää.

 

Koti_viihtyisasisustus_4

 

3. Toimii aina: kirppishankinnat

Ruokahuoneen hyvä henki syntyy kirppishankinnoista: tässä tilassa hengentuojia ovat puinen arkistokaappi, vanha ruokapöytä ja klassiset kahvilatuolit seinän vierustalla. Jos neliöitä piisaa, sijoita ruokahuoneeseen myös pieni sohva tai nojatuoli. Huonekalu yllättävässä paikassa tekee tilasta elävän ja kiinnostavan.

 

Koti_viihtyisasisustus_5

 

4. Ajattele kylppäri huoneena

Huonemaisuus tuo kylpyhuoneeseen lämpöä. Osta kattoon valaisin muusta kuin kylppärikaupasta. Myös viherkasvit ja omilla jaloillaan seisova pikkupöytä tekevät ison eron.

 

Teksti
Kuvausjärjestelyt Emma Persson Lagerberg
Kuvat Andrea Papini
Tilaa Elle

Seuraa Elleä