Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Nappaa idea: 4 kaunista säilytysratkaisua

22.04.2016

Kaapit ja hyllyköt voivat olla myös kauniita sisustuselementtejä. Tässä neljä inspiroivaa ideaa.

1. Etsi sopivia pareja

Säilytysratkaisuilla sisustamisen yksi perussääntö on tämä: yksinään ne ovat vain arkisia järkikalusteita, mutta kun niitä on useampia yhdessä, ne voivat muodostaa persoonallisen sisustusratkaisun.

Yllä olevan kuvan makuuhuoneessa vasemmalla on kaksi Ikean Tarva-sarjan mäntypuista lipastoa. Niiden parina oikealla on 1930-luvun kenkäkaappi. Sisustus pysyy ilmavana, kun toisella puolella on korkean kaapin sijaan matala lipasto ja naulakko hattuhyllyineen.

Huomaa myös tämä: kaktus, kultakehyksinen peili ja turkoosi seinä tuovat sisustukseen kepeää Miami-tunnelmaa.

 

Säilytysratkaisut

2. Rakenna hyllysysteemi

Tämän olohuoneen hyllyjärjestelmä on kasattu Elfan tuotteista. Kun hyllyt ovat valkoiset, hylly pysyy ilmavana. Järjestä kirjat ja tavarat hyllyille väriblokkeihin, niin lopputulos on hallittu.

Huomaa myös tämä: kirjahyllyt tasapainottavat television möhkälemäisyyttä tehokkaasti ja saavat sen maastoutumaan paremmin osaksi muuta kalustusta.

 

Säilytysratkaisu

3. Ota käyttöön keittiönkaapit

Tuttu  look, mutta paikka ja käyttötarkoitus on uusi: kyllä, kyseessä ovat 1960-luvun keittiönkaapit. Mutta ne on maalattu uusiksi ja otettu käyttöön keittiön sijaan hallin säilytyskaapistoina.

Huomaa myös tämä: kolmiulotteisella kuviolla maalattu lattia on kuin koru. Siksi se ei tarvitse edes mattoja.

 

Säilytysratkaisu

4. Avaa silmät Ikeassa

Miksi eteisen säilytyskalusteita olisi etsittävä vain eteisen säilytyskalusteosastolta? Sopivat voivat löytyä yhtä hyvin keittiö- tai toimisto-osastolta. Kuvan eteisen yläkaapit ovat Ikean keittiömallistosta ja alaosa vetolaatikoineen Stolmen-sarjasta.

Huomaa myös tämä: tuoli eteisessä on käytännöllinen ja kalustaa tilan huonemaisemmaksi.

Toimittanut Hanna Tohtua
Kuvausjärjestelyt Isabelle Olander
Kuvat Lina Eidenberg Adamo
Tilaa Elle

Seuraa Elleä