Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Näin sisustat kuin moderni Marie Antoinette

18.11.2015

Unohda minimalistinen tyyli ja valkoiset sohvat. Näillä ideoilla syntyy boheemi mutta selkeä sisustus.

1. Yhdistä Marie Antoinette -henkiseen runsauteen aina jotain modernia ja selkeää. Esimerkiksi näin: Etsi antiikki- tai huutokaupoista makuuhuoneesi seinälle vanha, koukeroinen peili. Ripusta sitten esille kauneimmat vintagemekkosi. Jotta homma ei mene överimakeaksi, valitse sänkyyn simppelit pellavalakanat.

 

Elsa_Billgren_home2

2. Ole varma itsestäsi ja karta perinteisiä ratkaisuja. Marie Antoinette valitsisi tietenkin punaisen Smeg-jääkaapin ja vihreän sohvan. Ja miksi sohvaa ei voisi sijoittaa keskelle olohuonetta? Sen ympärille voi luoda viihtyisän oleilupisteen.

 

Elsa_Billgren_home4

3. Miten vinksahtaneet esineet saa näyttämään kauniilta? Kikkoja on kaksi: pidä väripaletti kauniina ja yhtenäisenä ja jätä esineiden ympärille runsaasti valkoista taustaa.

 

Elsa_Billgren_home3

4. Mieti miten elät ja sisusta sen mukaisesti. Jos rakastat ympäröidä itsesi ystävilläsi niin kuin Marie Antoinette hovillaan, ison ruokapöydän kuuluukin seistä kotisi parhaalla paikalla. Valtavan pöydän ääressä kelpaa viettää iltaa.

Kuvausjärjestelyt Lo Bjurulf
Kuvat Stellan Herner
Tilaa Elle

Seuraa Elleä