Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

5 x Helsingin ihanin sisustuskauppa

23.11.2015

Sisustuskaupoissa vaeltelu on syksyisen kaupungin hurmaavin ohjelmanumero. Ellen tekijät valitsivat viisi vierailun arvoista pikku putiikkia.

parhaat_sisustus2

Fasaani

”Tässä second hand -liikkeessä teet aina löytöjä, joten varaa aikaa. Liikkeessä on sekä isoja huonekaluja että pienempiä tavaroita, kuten astioita.”

Saara Ritvos, toimitussihteeri

Fasaani

Korkeavuorenkatu 5

 

Tikau

”Tikau myy eettisesti tuotettuja sisustustavaroita, lähinnä mattoja, saaleja, tyynyjä ja pieniä koreja. Merkin simppelit raitavillamatot ovat ihania, ja niitä saa joka koossa. Liikkeen sisustus on oma maailmansa, josta on vaikea kävellä ulos ostamatta jotain.”

Hanna Tohtua, toimituspäällikkö

Tikau

Korkeavuorenkatu 9

Tikau.com.

 

Peroba

”Peroba on täynnä kaikkea pientä ihanaa. Käy täällä, jos pidät industrial-henkisistä valaisimista tai etsit juuri sopivasti kulunutta ruokapöytää.”

Johanna Piispa, tuottaja

Peroba

Fredrikinkatu 33

 

Don Goffo

”Täällä olen tehnyt monia ihania löytöjä kotiini. Löysin putiikista muun muassa täydellisen kampauspöydän ja peilin, kun asuin naapurissa.”

Taru Marjamaa, päätoimittaja

Huom! Don Goffo on nykyään verkkokauppa, Don Goffo

 

Casuarina

”Voisin asua täällä.”

Leena Oravainio, Ellen AD

Casuarina

Fredrikinkatu 30

Tilaa Elle

Seuraa Elleä