Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Kodin kaunein kone

18.01.2016

Mitä jos tietokone ei olisikaan pakollinen rumilus, vaan osa ihanaa sisustusta? Näillä vinkeillä sovitat läppärin kotisi tyyliin.

1. Valkoinen toimii aina.

Valkoisuus on jyrännyt sisustuksessa jo vuosia, eikä loppua näy. Ja miksi näkyisi: valkoinen on avara, tyylikäs ja raikas valinta. Ja kuinka ollakaan, valkoiseen sisustukseen sopii valkoinen tietokone.

2. Kokeile lämmintä metallisävyä.

Kuparia, messinkiä, kultaa… Suurina pintoina lämpimät metallisävyt voivat tuntua turhan rohkeilta, mutta yksityiskohdissa kuten kynttilänjaloissa, maljakoissa ja valaisimissa ne tuovat juuri sopivasti kotoisuutta ja pehmeyttä. Täydennä sisustuksen linja metallisävyisellä tietokoneella. Lämpimään taittava metallinen harmaa on siitä kätevä väri, ettei se vie liikaa huomiota muulta sisustukselta ja istuu monenlaisiin tyyleihin.

3. Suuri ei ole aina kaunista.

Jos et halua koneen hallitsevan sisustusta liikaa, kannattaa valita kompaktinkokoinen malli. Näin elokuvailtoina sohvapöydälle mahtuu läppärin lisäksi myös leffanamit, ja kokatessa voit vilkuilla reseptiä, kun kone sopii kapeallekin keittiöntasolle.

4. Kesytä työpöytäkaaos.

Työpöytää ei heti ajattelisi kodin kauneimmaksi kohdaksi, mutta se voi olla sitä, kun kokoat pöydälle vain tarpeelliset esineet. Kynät vaikka marmoripintaiseen purkkiin, paperit simppeliin pahviseen tai vaneriseen lokerikkoon, seinälle graafinen itse printattu kalenteri ja tietokone siististi paikalleen. Vinkki: jos pöydän pinta on lasia, muista pyyhkiä se usein. Kahviläikät eivät ole kaunistus.

5. Varaa läppärille oma paikka.

Kannettavan idea toki on, että sitä voi liikutella ympäri huushollia tarpeen mukaan. Mutta kun et käytä konetta, se kannattaa pitää sille varatulla paikalla. Näin et kompastu siihen sängystä kömpiessäsi etkä kaada tuoremehuja keittiönpöydälle unohtuneelle koneelle.

 

asus_2_aamiainen_1052x700

Lue Muotikuiskaaja ja Natalia Oona -blogeista, miltä Asus Zenbook UX305 tuntuu käytössä.

Zenbook UX305 – Tyylikäs osa sisustusta

asus_zen_kannettava_820Asuksen uutuusläppärissä Zenbook UX305:ssä on valtavasti tehoa kompaktissa ja tyylikkäässä paketissa.

  • Kevyt ja siro kone painaa vain 1,2 kiloa ja on reilun sentin paksuinen.
  • Supertehokas Intel® Core™ M -suoritin varmistaa sen, että kone toimii sujuvasti ja akku kestää todella pitkään.
  • Liikkuvia osia ei ole lainkaan, joten Zeenbook UX305 on erittäin kestävä ja täysin äänetön. Edes mekaanisen tuulettimen humina ei häiritse leffanautintoa.
  • Värivaihtoehtoja on kolme: valkoinen, musta ja lämmin metallinharmaa.
Tilaa Elle

Seuraa Elleä