Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Ellen kesähoroskooppi – katso mitä tähdet lupaavat suveesi

13.07.2017

Tosirakkautta, viatonta flirttiä vai elämäsi seikkailu? Ellen horoskooppi kertoo, mitä tähtimerkillesi on luvassa kesällä 2017.

OINAS 21.3.–19.4.

Kesä ja rakkaus kuuluvat yhteen, mutta jostakin syystä sinusta tuntuu, ettei väite kosketa sinua. Voisit mennä itseesi: erotiikkaa toki olisi ympärilläsi yllin kyllin, mutta sinä et sitä huomaa. Asian suhteen pitää itsekin olla aktiivinen. Jos olet parisuhteessa, kumppanisi ei ole halunnut häiritä sinua, koska olet ollut niin uppoutunut töihisi ja harrastuksiisi. Sinkku-Oinaalla taas on liian tiukat kriteerit uuden kumppanin suhteen, eikä kukaan miellytä. Onneksi tähdet puuttuvat peliin heinäkuun lopulla ja potkaisevat monta yllätystä keskelle hienointa kesää. Oinasmaiseen tapaan sinulla saattavat olla lomarahat jo ajat sitten käytettynä, joten matkailijalle saattaa olla tiukkoja paikkoja tuliaishoukutusten edessä, koska rahat eivät riitä shoppailuun. Horoskooppi neuvaa: opi ottamaan rennosti.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tämä vuosi ei ole ollut sinulle kovin helppo oikein millään saralla, sillä monet haaveet ja ihan konkreettisetkin kuviot ovat romahtaneet tahtomattasi. Joku on päässyt sorkkimaan elämääsi, ja sinä olet kiltteyttäsi sen sallinut. Olet juuri kesän keskellä jonkinlaisessa käännevaiheessa koko elämäsi suhteen. Joko olet tehnyt radikaalin ratkaisun ja jättänyt vanhan elämän taaksesi tai pitkän etsikkoajan jälkeen löytänyt elämääsi uuden ihmisen. Etene silti varovasti, mutta luota siihen, että olet oikealla tiellä. Rakkaus on toki tärkeimpiä elementtejä elämässä, mutta kaikki kaikessa se ei ole. Horoskooppi neuvoo nauttimaan kesällä myös ystäviesi seurasta ja yrittämään unohtaa haastava työelämä. Uraan liittyvät ongelmat on syytä jättää syksyn riesaksi. Kerää nyt valosta kaikki tarvittava energia ja opi iloitsemaan pienistä jutuista.

KAKSONEN 21.5.–20.6.

Sinulla on tältä vuodelta takanasi paljon upeita kokemuksia ja saavutuksia. Olet uskaltanut panna itsesi peliin ja saanut sen mukaista kiitosta. Mitähän nyt kannattaisi tehdä? Nauttia elämästä ja kesästä, tietysti. Koko heinäkuu on kaksosille yhtä ilon ja nautinnon aikaa uusia rakkauksia poissulkematta. Vakiintuneiden suhteet kokevat heinäkuussa uuden ylösnousemuksen ja eroottista leikkimieltä löytyy yllin kyllin. Taka-alalla kuitenkin väijyy ajatus, kuinka tämän kaiken saa jatkumaan. Itselleen kannattaa olla rehellinen ja kysyä, onko joku ihminen elämässä nyt vain huvin vuoksi. Elokuussa töihin palaavilla ei ole myöskään huolen häivää, sillä monet mutkat ovat lomien aikana suoristuneet ja motivaatiot palanneet tekijöiden mieliin.

 

Lue myös: Viikon horoskoopit kaikille tähtimerkeille.

 

RAPU 21.6.–22.7.

Ravuilla on vuoden ensimmäinen puolisko mennyt pitkälti työhaasteissa ja niiden selvittelyissä. Monet ovat saaneet näyttää todelliset kykynsä ja nauttineet siitä suunnattomasti. Jokin asia on kuitenkin sinultakin unohtunut: omasta ja kumppanin sydämestä huolehtiminen. Heinäkuusi menee pitkälti energiapakkeja täyttäessä. Vaikka et olisi lomallakaan, on töissä hiljaista aikaa ja saat luoda uusia suuntaviivoja syksyn varalle. Lomailijat saavat nauttia sekä ystävistään että omasta rauhasta. Elokuussa taivas sitten repeääkin, koska rakkaus vaatii osansa. Jos et ole sitä valmis antamaan, voi edessä olla jopa eron paikka. Myrskyisät välien selvittelyt saavat ravut kirjaimellisesti nostamaan saksensa pystyyn. Elämän tärkeysjärjestykseen liittyvät ratkaisut olisivat toki helpomminkin hoidettavissa.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Sinulla on todellinen leijonan vuosi monessa eli onnistut lähes kaikessa, mihin ryhdyt. Kesäkin on siis varsin mukavaa aikaa, olitpa sitten lomalla, töissä tai sekä että. Olet suven aikaan kovin levoton, etkä oikein jaksa keskittyä ainakaan kovin yksitoikkoiseen näpertelyyn. Tämä koskee myös rantalomailua: aikasi käy pitkäksi, jos vain lojut aloillasi. Tyytymättömyys ja kyllästyminen saattavat myös näkyä parisuhteessasi, jos se on kangistunut kaavamaiseen tilaan. Riskinä ovat rajummatkin irtiotot suviyössä vietettyjen illanviettojen yhteydessä. Lehmiaidan toiselle puolelle pujahtaminen, vaikkakin hetkeksi, ei kuitenkaan kannata. Siellä saattaa kapsahtaa lantakasaan, joka haisee kauan. Kesän päättyessä onneksi nämäkin asiat ratkeavat sekä sinulle että kumppanillesi parhain päin.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Olet uupunut loma-ajan saapuessa, sillä olet ammentanut energiavarastosi tyhjäksi, jotta muilla olisi hyvä olla. Nyt viimeistään kannattaa olla hieman itsekäs ja suunnata sinne, mistä pitkään olet haaveillut. Yksinkin lähteminen kannattaa, vaikka edessä olisi vieras maaperä. Hetkellinen poissaolo saattaa myös avata toisen osapuolen silmät arvostamaan ja rakastamaan sinua uudella tavalla. Jos olet vapailla markkinoilla, saatat kokea outoja yhteensattumuksia ja tuntea sielunkumppanuutta hyvinkin erikoiseen ihmiseen. Neitsyenä et pidä siitä, että asiat ajautuvat kaaokseen eivätkä ole hallinnassasi. Nyt sinun täytyy vain hyväksyä tilanne ja ottaa se kesäseikkailuna. Horoskooppi lupaa, että syksyn tullen tilanteet seestyvät ja sinä olet monta kokemusta rikkaampi.

VAAKA 23.9.–23.10.

Ensimmäinen vuosipuoliskosi on ollut melkoista säätämistä, mutta palkkiotakin olet uurastuksestasi saanut. Menestysteema jatkuu läpi vuoden, mutta nyt olisi aika hieman höllätä menoa ja keskittyä kesästä ja sen antimista nauttimiseen. Ennen kaikkea olisi tärkeää, että ottaisit kaikesta muusta aikalisän miettiäksesi elämäsi valintoja joko maaseudun rauhassa tai matkaamalla yksin tai hyvän ystävän kanssa kotireviirin ulkopuolelle. Rakkauselämäsi on näet syksyn tullen muuttumassa ja jotain vanhaa jäämässä taka-alalle. Edessä voi olla raskaitakin muutoksia. Sinkuille tämä voi tietää vapauden päättymistä ja kangistuneessa suhteessa eläville parisuhteen uudelleen arviointia.

SKORPIONI 24.10.–22.11.

Sinulla on meneillään eräänlainen välivuosi, jolloin mitään konkreettisia ei tapahdu, mutta alitajuisesti odotat muutosta elämän eri osa-alueilla. Olet hiljakseen lakaissut kaikenlaista turhaa ympäriltäsi: hedelmättömiä ihmissuhteita ja rutiineita. Heinä- ja elokuu ovat sinulle mukavaa aikaa keskittyä perhesuhteiden hoivaamiseen ja ennen kaikkea itseesi. Tarvitset nimittäin syksyä varten rutkasti voimia, kun muutoksen tuulet lopulta alkavat puhaltaa. Anna rohkeasti tunteillesi lupa pulputa pintaan, vaikka kaikki ajatukset eivät niin mukavia olisikaan. Jos läheisesi ei kestä tunteiden vuoristorataa, siirtyköön hän kauemmaksi.

JOUSIMIES 23.11.–21.12

Alkukesäsi on ollut joltisenkin raskas, koska lähipiirissäsi kuohuu, etkä sinä pysty vaikuttamaan asioiden kulkuun. Olisi hyvä, ettet pitäisi pahaa mieltäsi sisälläsi vaan kertoisit tunteistasi joko rakastetullesi tai parhaalle ystävällesi. Riskinä on, että patoutumat purkautuvat väärällä tavalla ja sitten kesäviikkosi menevät jälkiä paikkaillessa. Loma kannattaa käyttää ainakin pienimuotoisiin seikkailuihin, sillä tähtimerkkisi kaipaa uusia maisemia ja kohtaamisia. Et osaa lojua riippumatossa, mutta salli lekottelu edes muutamana kesäpäivänä itsellesikin. Rakkauselämäsi on hyvällä mallilla, joten lempeä ja erotiikkaa riittää aina halutessasi.

KAURIS 22.1.–19.1.

Olet elänyt ura- tai opintoputkessa nyt niin kauan, että sosiaaliset taitosi alkavat surkastua myös intohimon saralla. On aika pysähtyä ja arvottaa asiat uudella tavalla. Onko ainainen työnteko kaiken väärtti? Saatko ansaitsemasi kiitoksen uhrauksistasi? Kaipaisitko hieman enemmän hellyyttä ja kosketusta kesäöihin? Voit taas syksyn tullen jatkaa määrätietoista menoasi, mutta nyt on hyvä antaa hieman sijaa leikkimielisyydelle. Se ei tarkoita, että menettäisit vapautesi, jos sitä haluat vaalia. Vakiintuneissa suhteissakin elävät saisivat ottaa nyt kumppaninsa mukaan erilaisiin rientoihin, joita on tarjolla yllin kyllin. Sinkkujen kannattaa lähteä perinteiksi käyneiden reissujen sijasta aivan uudenlaisiin tapahtumiin. Tiedä vaikka siellä odottaisi se elämänkumppani.

VESIMIES 20.1.–19.2.

Kuulut niihin kuluvan vuoden ihmisiin, joille sattuu ja tapahtuu kaiken aikaa. Kohdallesi osuu rutkasti menestyksen hetkiä, mutta kaikella on varjopuolensa. Saatat joutua pettymään muutaman ihmisen suhteen, kun heidän juonittelunsa paljastuu. Onneksi aidot ystävät valikoituvat joukosta. Heidän kanssaan pääset viettämään ratkiriemukkaita kesäpäiviä joko matkojen tai grillijuhlien yhteydessä. Lisäksi koko heinäkuusi on täynnä sydämen muotoisia tapahtumakuvioita, koska Venus valottaa koko jaksoa. On siis ihme, jos joudut viettämään yösi ypöyksin. Jos näin on käymässä, lähde ihmeessä vaikka pienellekin matkalle kotipiirisi ulkopuolelle, niin varmasti alkaa tapahtua kutkuttavia asioita.

KALAT 20.2.–20.3.

Romantiikan kaipuusi on kesällä kovimmillaan, ja romantiikkaa kyllä saat osaksesi ansiosi mukaan. Vakiintuneiden kalojen suhteet syvenevät entisestään. Sinkkuuttaan vaalivat joutuvat kovan paikan eteen, sillä he kohtaavat varteenotettavia kumppaneita ja joutuvat puntaroimaan kahleiden mahdollisuutta. Mutta koska lempi ei ole kaikki kaikessa, voisit myös kesällä miettiä uraasi liittyviä suurempia valintoja. Olet pallotellut tiettyjä teemoja nyt niin pitkään, että jonkinlainen askel joko eteen tai taakse on vihdoin otettava. Jos et tee näin, riskinä on burn outin vaara, koska jätä hyvät voimavarasi käyttämättä. Kesä saattaa jopa tuoda eteesi tärkeän ihmisen, joka potkaisee sinut oikealle tielle.

 

Lue myös: 

Miksi olen yksinäinen?

Parhaat tindervinkit! Näin sinustakin tulee deittiguru

Miksi hurahdamme jatkuvasti uusiin ilmiöihin?

Kuva Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä