Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Huono hiuspäivä? It-tytöt vinkkaavat, kuinka siitä selviää

03.10.2018

Barettinuttura, kangashuiviponnari ja Prada-tukka. Janita Autio ja muut it-tytöt paljastavat niksinsä huonojen hiuspäivien varalle.

Jekku Berglund @jekkuberglund

”Hattu tai baretti päähän, korvikset korviin ja hiukset nutturalle. Jätä pari hiussuortuvaa eteen. Look näyttää huolitellulta ja mietityltä, vaikka todellisuudessa tukka hatun alla on ihan jotain muuta.”

Meri Milash @merimilash

”Ota avuksi värikäs huivi, jonka saa sidottu vaikka rusetille. Kiva lisä lookiin, eikä kukaan arvaa, että meneillään on huono hiuspäivä.”

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Janita Autio @janitaautio

”Saat superhelpon ja rennon kampauksen nostamalla hiukset isoilla klipseillä puoliksi ylös. Pelastaa hiuskriiseiltä kiireisinä aamuina.”

Suzanna Gembege

Suzanna Gembege @viasuzanna

”Kiepauta ponnarin ympärille kangashuivi. Tämän vinkin avulla saa kurittomatkin bed head -hiukset näyttämään siltä, että kampaus on tehty ajatuksella. Pieni kangashuivi kulkeutuu myös helposti mukana laukussa.”

Taika Mannila

Taika Mannila @magicmannila

”Huonosta hiuspäivästä voi tehdä lookin. Googlaa ’Prada greasy hair’ tai inspiroidu Miu Miun ss19 resort -näytöksen hiustyyleistä.”

Lue myös:

Feikkiotsis, hiuspanta ja sivuheitto – Listasimme syksyn ihanimmat hiustrendit!

Hyvästi huono hiuspäivä! 10 hiusniksiä, joita kannattaa kokeilla

Helpot kampaukset pitkille hiuksille – 5 ihanaa ideaa!

 

teksti Heidi Mäkelä
kuvat Fabian Björk, Kajsa Henriksson, Mona Salminen haastateltavat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä