Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Housupuku on varma hankinta – Taika Mannila esittelee talven parhaat

08.01.2018

Housupuku on täydellinen voima-asu juhliin, tärkeään tapaamiseen tai ihan tavalliseen toimistopäivään. Stailasimme talven parhaimmat DJ ja kuvittaja Taika Mannilan päälle.

Housupuku

Takki 410 e ja housut 295 e, Filippa K. Silkkitoppi 105 e, FWSS. Verkkosukkahousut 10 e, Monki. Kengät 179 e, Erdem x H&M. Korvakorut 25 e, COS.

Ajaton housupuku

Jos olet hankkimassa housupukua nimenomaan juhliin, valitse syvä pääntie ja laskeutuva, kiiltävämpi materiaali. Asusta verkkosukilla ja pue puvun alle silkkitoppi. Sama puku käy myös poolon tai kauluspaidan kanssa tärkeässä tapaamisessa.

Housupuku

Takki 585 e ja paita 340 e, Theory. Korvakorut 25 e, COS.

Mitä alle?

Puolipoolot ja poolot ovat sesongin käytännöllisimpiä paitoja ja sopivat täydellisesti jakun alle. Mitä ohuempi poolo, sitä kauniimmin jakku istuu sen päällä, eivätkä hihat kiristä. Asusta minimalistinen housupukuasu näyttävillä korvakoruilla.

Housupuku

Takki 410 e ja housut 210 e, Filippa K. Korvakorut 25 e, COS.

Napit vastakkain

Kaksirivinen housupuku tuo mieleen näyttelijä Katherine Hepburnin, joka lainasi usein miesten vaatekaapilta tyyliinsä. Jakun suoralla mallilla ja kaksirivisellä napituksella on pidentävä ja litistävä vaikutus. Asu toimii myös ilman aluspaitaa, kunhan jakun pääntie on tarpeeksi ylhäällä.

Housupuku

Housut 79 e ja takki 135 e, COS. Paita 159 e, FWSS. Laukku 400 e, A.P.C.

Villapuku

Villakangas on paras materiaali talviseen housupukuun. Tukeva kangas säilyttää parhaiten muotonsa. Toisaalta liian jäykkä kangas ei laskeudu kauniisti. Talvipuvun alle sopii ohut neule: anna sen hihojen tulla reippaasti ulos takista. Asusta baskerilla ja simppelillä laukulla.

Housupuku

Takki 650 e, Acne Studios. Housut 340 e, Acne Studios. Poolopaita 155 e, Filippa K. Sukkasaappaat 50 e, Mango. Korvakorut 19 e, COS.

Liituraidat

Laadukas housupuku on satsaus, joten jos haluat sen kestävän aikaa, pitäydy klassisessa mallissa: valitse villakankainen puku joko yksivärisenä tai liituraitaisena. Vajaamittaiset housut näyttävät erityisen hyvältä sirokorkoisten sukkasaappaiden kanssa.

Jutun malli on kuvittaja ja DJ Taika Mannila @magicmannila.

Kurkkaa Taikan vaatekaappiin täältä

Lue myös:

11 tyylioivallusta pariisittarilta – kopio itsellesi uusi Pariisi-tyyli

Mustat prässihousut – luottovaatteista paras!

Olivia Palermo sesongin parhaissa housupuvuissa

 

teksti Emilia Laitanen

kuvat Karoliina Jääskeläinen
meikki ja hiukset Jenny Jansson
Tilaa Elle

Seuraa Elleä