Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tammikuun horoskooppi: talvihorrosta ja houkutuksia

16.12.2019

Tammikuun horoskooppi on tässä, ja suosittelemme lukemaan sen heti.

TAMMIKUUN HOROSKOOPPI: OINAS 21.3.–20.4.

Maailma ympärilläsi elää jatkuvan muutoksen ja uusien ihmissuhteiden aikaa. Kaiken hulinan keskellä mietit, miksi et itse pääse eroon ankeiksi käyneistä kuvioistasi. Pysy aloillasi vielä vähän aikaa! Talvi tuo mukanaan uusia seikkailuja. Eräs henkilö on tavoitellut huomiotasi jo jonkin aikaa, mutta haluat enemmän kuin pelkkää ystävyyttä. Sinkuille on paljonkin houkutuksia. Vakiintuneissa suhteissa elävätkin kokevat nuutuneessa parisuhteessaan uuden nousukauden. Rakkauselämäsi on rikasta, ja sen sijaan voisit kiinnittää huomiota rahavarantoihin, joita ei juurikaan säästössä ole.

Katso täältä oinaan päivähoroskooppi.

TAMMIKUUN HOROSKOOPPI: HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Kuluneen talven aikana olet laittanut muiden tunteet omiesi edelle. Muista huolehtiminen on polttanut sinut lähes loppuun. Nyt olisi hyvä ottaa itselleen aikaa tuntematta asiasta minkäänlaista omantunnon pistosta. Rentoudu ja tee vain sellaisia asioita, joista nautit. Joku entinen suhde sitoo sinua yhä liikaa menneeseen. Päästä irti, niin löydät tilalle jotain paljon parempaa. Kevään lisääntyvä valo saa energiasi uuteen nousuun. Varo kuitenkin polttamasta siipiäsi. Sekä fyysisten että psyykkisen syrjähyppyjen seuraukset kaihertavat pitkään. Jos olet sinkku ja kiikaroinut jotakuta erityisen pitkään, niin mieti vielä hetki, kuinka vakavissasi olet.

Katso täältä härän päivähoroskooppi. 

TAMMIKUUN HOROSKOOPPI: KAKSONEN 21.5.–21.6.

Lisääntyvä valo alkaa motivoida sinua eroottisesti, mutta kumppanisi on vielä horroksessa. Vaikka työskentelet välillä voimavarojesi äärirajoilla, muista myös hemmotella itseäsi ja vietä vapaapäivät hyvässä seurassa. Älä myöskään sulje pois satunnaisen seikkailun mahdollisuutta. Vaikka jalat vievät yhteen suuntaan ja sydän vetää toisaalle, kuuntele myös järjen ääntä. Potentiaalisia kumppaniehdokkaita riittää sinkuille, joten nyt ei kannata tyytyä ensimmäiseen vastaantulijaan. Vakiintuneissa parisuhteissakin elävät voisivat hieman uusia pölyyntyneitä lemmenkuvioitaan. Älä turhaan pidä elämän tulta piilossa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso täältä kaksosen päivähoroskooppi.

TAMMIKUUN HOROSKOOPPI: RAPU 22.6.–22.7.

Kaamoksen taittuessa on taas aika herätellä itsesi eroon apatiasta. Laiskottelusi on läheisisistäkin ärsyttävää. Jos olet vapaa mutta kaipaat kumppania, se oikea kyllä osuu kohdallesi, kunhan vain lakkaat haikailemasta menneen tai mahdottoman perään. Vapauden tuulet kutsuvat sinua tammikuussa pois kodin turvallisista nurkista. Sinulle sopii loistavasti että annat muiden määrätä tahdin, mutta päästä sisälläsi palava tuli valloilleen. Koska olet välitön ja herkkä, vedät puoleesi mielenkiintoisia tuttavuuksia. Yllättäen näinä viikkoina saattaa ilmestyä myös elämäsi muuttava työtarjous.

Katso täältä ravun päivähoroskooppi. 

TAMMIKUUN HOROSKOOPPI: LEIJONA 23.7.–22.8.

Päästä talvisesta matalamielisyydestäsi irti ja anna valon pyyhkäistä synkkä ilmeesi taivaan tuuliin. Elämä jatkaa kulkuaan ilman turhaa stressaamistakin. Antaudu seikkailuihin ja palkitse itseäsi siitä, että jaksoit taas yli pimeän kauden. Sinun täytyy myös hyväksyä, että eräs vanha tie on nyt kuljettu loppuun. Pidä silmät ja korvat auki, sillä uusi ihmissuhde voi väijyä kulman takana. Tahtoisit kanavoida luovuuttasi työhön, mutta pinnistyksistä huolimatta sillä saralla ei mikään uusi ovi vielä tammi-helmikuun aikana aukea. Jatka silti yrittämistä, uutteruus palkitaan kesään mennessä!

Katso täältä leijonan päivähoroskooppi.

TAMMIKUUN HOROSKOOPPI: NEITSYT 23.8.–22.9.

Rakkaus on sinulle välillä kuin sotakenttä. Talven mittaan joudutkin kovaan taistoon ihmissuhteesi puolesta. Teidän molempien on tehtävä lujasti töitä, että saisitte suhteenne etenemään seuraavalle tasolle. Kannattaa myös miettiä, olisiko jossain kohdassa syytä luovuttaa. Jos vain hieman hellität otettasi liiallisista rutiineista, voisit löytää ihan uusiakin nautinnon lähteitä sekä töissä että kotona. Hyvät tuulet alkavat puhaltaa sinulle ennen kevättä, eikä pieni ulkonäön kohennus ja itsesi hemmottelu olisi pahitteeksi ennen seikkailukautta.

Katso täältä neitsyen päivähoroskooppi.

TAMMIKUUN HOROSKOOPPI: VAAKA 23.9.–23.10.

Elämän rajallisuuteen liittyvät kysymykset ovat mielessäsi tavallista enemmän. Olet herkällä ja tunteellisella tuulella, mutta osaat yllättää ystäväsi myös pahantuulen puuskillasi. Romantiikka ei ehkä ole päällimmäisenä ajatuksissasi, mutta et saa unohtaa eroottista osaa itsestäsi. Muuan mielenkiintoinen tyyppi saattaa jakson loppuvaiheilla ilmaantua elämääsi ja herättää sielussasi uinuvan tiikerin. Töissä sen sijaan olet pitkästä aikaa tyytyväinen itseesi, eikä saavutuksesi jää esimiehiltäsi huomaamatta. Älä olen turhan vaatimaton menestyksestäsi. Joku saattaa kaapata kaiken kunnian itselleen, jos et ole tarkkana.

Katso täältä vaa’an päivähoroskooppi.

TAMMIKUUN HOROSKOOPPI: SKORPIONI 24.10.–22.11.

Talvi saa sinut energiseksi, kun taas läheisesi matelevat kuin robotit päivästä toiseen. Olet vauhdissa myös eroottisesti. Pikku säpinä tekee vain hyvää, kunhan vain muistat, että näppien polttaminenkin on mahdollista. Toisinaan isotkin unelmat toteutuvat, sinua onni saattaa potkaista keskellä kirkkainta kevätpäivää. Kyse on todennäköisesti työhön liittyvästä valintatilanteesta, josta sinulle on vihjailtu jo aiemmin. Ota avosylin vastaan mitä tulee, vaikka vähän pelottaisikin. Ystäväpiirissä on tiedossa pientä kahnausta. Kannattaa pysyä kaukana kuppikunnista.

Katso täältä skorpionin päivähoroskooppi.

TAMMIKUUN HOROSKOOPPI: JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Omistaudut liikaa joko työllesi tai uran luomiselle, ja tärkeämmät asiat tuuppaavat jäädä taka-alalle. Sydäntäsi eivät nyt hurmaavimmatkaan ihmiset pääse sykähdyttämään – tai ainakin luulet niin. Jos olet vapaa, kohtalo väijyy rakkauden nuolensa kanssa kulman takana ja yllättää sinut perin pohjin. Pääset siis sinäkin nauttimaan lemmen antimista, mikä on sinulta jäänyt liian pitkäksi aikaa unholaan. Myös vakituisessa suhteessa elävät kokevat pitkästä aikaa välimerellisiä tuulahduksia keskellä kaamosta. Jakson lopulla joudut puntaroimaan, oletko uhrannut itseäsi liiaksi muiden ihmisten suhteen, sillä he tuntuvat saavan kaiken kiitoksen sinun tekemistä töistä.

Katso täältä jousimiehen päivähoroskooppi.

TAMMIKUUN HOROSKOOPPI: KAURIS 23.12.–19.1

Jonkinlainen alakulo väijyy sielussasi, mutta älä anna sille valtaa. Pakerrat ja uurastat työsi parissa, etkä muista nauttia itse elämästä, rakkaudesta puhumattakaan. On mahdollista, että et ujouttasi uskalla lähestyä mielitiettyäsi. Hän taas kokee vetäytymisesi kopeutena. Saat pian mielenkiintoisen viestin, joka kohottaa itsetuntoasi. Se saa sinut myös avaamaan padot erotiikan suhteen. Sinkut saavatkin lopulta sellaisen vireen päälle, että siinä kaatuu yksi jos toinenkin aita. Myös varatuilla riittää virtaa kammarin puolella. Luottokortit kannattaa tammikuussa jättää suosiolla kotiin, sillä haluat uudistua perin pohjin ja sitä myöten panna vaatekaappisikin uusiksi.

Katso täältä kauriin päivähoroskooppi. 

TAMMIKUUN HOROSKOOPPI: VESIMIES 20.1.–19.2.

Pikku riidat kiristävät hermojasi, eivätkä parisuhdeongelmat ratkea hetkessä. Kränää on sekä kotona että työpaikalla, ja ystäväsi tuntuvat kaikonneen tavoittamattomiin. Yritä tarkkailla asioita ulkopuolisin silmin ilman turhaa marttyyrin roolia. Kaipaat tuuletusta tunkkaiseksi käyneille kuvioille myös työpaikalla. Hakeudu rohkeasti erilaisten ihmisten seuraan. Uudet tuttavuudet voivat johtaa pitkällekin. Talvesta tulee kaikesta huolimatta monessa mielessä onnistunut, mutta lemmen suhteen tilanne on nihkeä. Itseluottamuksesi saattaa kokea pienen kolauksen, mutta kevään tullen tilanne onkin sitten toinen.

Katso täältä vesimiehen päivähoroskooppi. 

TAMMIKUUN HOROSKOOPPI: KALAT 20.2.–20.3.

Mielesi on täynnä suuria suunnitelmia, mutta olet levoton ja kärsimätön, koska et pääse toteuttamaan niitä. Älä lannistu vaikka pari kuoppaa ilmestyy polkusi varrelle. Rakkaudessa saattaa tulla pieniä hiertymiä ja henkisiä mustelmia, olit sitten sinkku tai varattu. Mustasukkaisuus saa sinut pitkästä aikaa otteeseensa. Karista se mielestäsi mahdollisimman nopeasti. Tammikuun puolessa välissä alkaa hyvä ja tasapainoinen jakso, joka muuttaa sinua myös henkisesti. Luota siihen, että vaikka kulkusi ei ole täysin kivutonta, muutoksia parempaan on pian luvassa.

Katso täältä kalojen päivähoroskooppi. 

teksti Anne Pennanen
kuva Aliisa Ahtiainen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä