Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Syyskuun horoskooppi: yllättäviä voittoja ja rakkauden intiaankesä

30.08.2019

Syyskuun horoskooppi on tässä, ja suosittelemme lukemaan sen heti.

SYYSKUUN HOROSKOOPPI: NEITSYT 23.8.–22.9.

Syyskuun alku on melko hankala. Oma peilikuvasi ärsyttää, rakkaan naamasta puhumattakaan, joten ilonaiheet ovat vähissä. Ihmissuhteesi vaativat nyt perinpohjaista tuuletusta. Horoskooppisi mukaan rakkauselämässäsi koittaa lehtien putoillessa intiaanikesä, mikä vahvistaa suhdettanne.

Pääset irti arkisesta uurastuksesta, kun keksit itsellesi uuden harrastuksen tai opiskelualan. Pureutumalla tuntemattomiin juttuihin voit purkaa samalla myös ylimääräiset päänsisäiset paineet. Taloudellisesti elät säästeliästä aikaa. Rahavaroja kertyy tilille, koska et juuri törsäile.

Katso täältä neitsyen päivähoroskooppi.

SYYSKUUN HOROSKOOPPI: VAAKA 23.9.–23.10.

Syyskuussa elämässäsi alkaa vihdoin tapahtua, etkä ihan tiedä, miten selvitä tilanteista ehjin nahoin. Mietit, kuka kääntää ruoria ja mihin suuntaan. Arjessasi tapahtuva muutos on positiivinen. Horoskooppi lupaa, että varsinkin sinkut pääsevät nauttimaan eroottisesta ilottelusta läpi syksyn, eikä varatuillakaan vuoteessa päätä särje.

Olet usein vallattomalla tuulella, muta ole silti varovainen varsinkin liikenteessä. Yritä järjestää itsellesi pieni syysretki, jonka aikana saat rauhassa hengähtää ja miettiä uudistunutta elämäntilannettasi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso täältä vaa’an päivähoroskooppi.

SYYSKUUN HOROSKOOPPI: SKORPIONI 24.10.–22.11.

Joudut syyskuun aikana kieltäytymään monesta mieluisasta kutsusta, sillä olet kaulaasi myöten työn orjana. Onnen hetkiäkin onneksi löytyy. Ne ovat seurausta siitä, että osasit ajoissa luopua omasta jääräpäisyydestäsi. Vaali siis ihmissuhdettasi, sillä ilman rakkautta et selviä uurastuksesta.

Loppusyksystä innostut uudesta elämäntavasta, joka auttaa sinua jaksamaan arjen rutiineja. Horoskooppisi mukaan kannattaa varautua taloudellisiin menetyksiin, sillä eräs kupla puhkeaa ja riisuu laput silmiltäsi. Pettymys on syvä, mutta toivut nopeasti ja nouset sosiaalisen luonteesi ansiosta nopeasti jaloillesi.

Katso täältä skorpionin päivähoroskooppi.

SYYSKUUN HOROSKOOPPI: JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Ihmissuhteet ovat pääosassa läpi syksyn – niin hyvässä kuin pahassa. Pettymys voi kirpaista pahastikin, mutta horoskooppi neuvoo ottamaan siitä opiksesi.

Syksyn pimetessä mielialasi kohenevat ja alat miettiä myös urapolkuasi uudelta kantilta. Ole valppaana, jotta ylenemismahdollisuudet eivät mene ohi suun. Olet odottanut muutoksen tuulia jo pitkään, eikä enää ole syytä jumittaa vanhassa. Tee päätös harkiten ja kuuntele myös läheistesi viisaita neuvoja. Yllättävät tapahtumat vaikuttavat koko loppuvuoteesi jopa radikaalilla tavalla.

Katso täältä jousimiehen päivähoroskooppi.

SYYSKUUN HOROSKOOPPI: KAURIS 23.12.–19.1

Joudut syyskuussa sen ikävän tosiasian eteen, että joku on naruttanut sinua jo pidempään. Toivut kuitenkin pettymyksestä nopeasti. Jakson aikana on hyvä ratkaista mieltä kiusanneet ristiriidat töiden ja tiettyjen ihmisten suhteen. Horoskooppisi mukaan nämä seikat hidastavat uuden elämänvaiheesi alkua.

Aika on rakkausasioissa monella tavalla muutosaltis. Saatat ihastua tulisesti ihmiseen, joka aiemmin on ollut sinulle pelkkää ilmaa. Aika on muuttanut teitä kumpaakin. Katso kortit loppuun saakka, jotta selviää, vetääkö veri teitä yhä puoleenne.

Katso täältä kauriin päivähoroskooppi. 

SYYSKUUN HOROSKOOPPI: VESIMIES 20.1.–19.2.

Horoskooppisi mukaan löydät syyskuun aikana monta ilon aihetta. Viettisi ovat niin voimakkaat, että jopa parisuhdestatuksesi voi muuttua. Jos vanha suhde on kuollut, se joutaakin kaatopaikalle ja hyppy pimeään on molemmille osapuolille helpotus. Taivaan kuviot ovat kohdillaan, jos vain rohkeutesi riittää muuttaa elämänpolun suuntaa.

Sinun olisi otettava suuri askel myös työelämässä, mutta siirrä ratkaisun hetkeä vielä myöhemmälle syksyä. Arki sujuu ilman stressiä, vaikka eräs kollega häiritseekin elämääsi. Talousasiasikin hoituvat nyt kuin itsestään.

Katso täältä vesimiehen päivähoroskooppi. 

SYYSKUUN HOROSKOOPPI: KALAT 20.2.–20.3.

Syyskuun alku voi tuntua hieman takkuiselta, koska energiasi ovat pakkasen puolella. Nauti siis saamastasi huolenpidosta ja ihmisistä ympärilläsi. Horoskooppisi mukaan syksyn edetessä kireys hellittää, ja lemmenleikitkin alkavat taas maittaa.

Mieltäsi kiusannut uraan liittyvä ongelma on pian ratkaisuvaiheessa. Vaikka pidät nykyisistä hommistasi, katselet työhakuilmoituksia normaalia ahkerammin. Älä tartu ensimmäiseen tilaisuuteen ilman huolellista harkintaa. Tunteesi ovat välillä sotkussa, joten tarvitset läheisiä ihmisiä pönkittämään uskoa huomiseen.

Katso täältä kalojen päivähoroskooppi. 

SYYSKUUN HOROSKOOPPI: OINAS 21.3.–20.4.

Et ole nyt sinut itsesi kanssa. Olet kyllästynyt ja kyyninen, mikä saa läheisesi kaikkoamaan luotasi ainakin henkisellä tasolla. Syyskuun lopussa kannattaa ryhdistäytyä. Horoskooppisi mukaan kannattaa varautua siihen, että kumppanisi tekee pian jotakin radikaalia. Sinäkin haluaisit uudistaa suhdettanne, mutta olet turhan pelokas muutosten suhteen.

Jakso vaatii sinulta panostusta muuhunkin kuin parisuhdeongelmien ratkaisuun. Pinnasi katkeaa väärissä paikoissa ja jälki on sen mukaista. Patoutunut tunnetila vaikuttaa ikävällä tavalla myös työpaikkasi ilmapiiriin ja kykyysi tehdä johdonmukaisia siirtoja arjessa.

Katso täältä oinaan päivähoroskooppi.

SYYSKUUN HOROSKOOPPI: HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Toisinaan on hyvä pohtia, onko elämä liian kaavamaista. Horoskooppisi neuvoo syyskuussa miettimään, mistä saisit uutta virtaa syksyn kulkuun. Radikaali irtiotto olisi paikallaan viimeistään lokakuussa. Sen voi toteuttaa vaikka yksin tehdyn matkan muodossa. Syksymmälle mentäessä olet henkisesti ja fyysisesti piristynyt ja uskallat kulkea omia polkujasi. Muista, että olet tärkeä monelle, vaikka et aina olisikaan läsnä.

Elät syyskuussa myllerrysten aikaa, mutta onneksi unelmat antavat voimaa ylittää eteen osuvat pikkumurheet. Rahatilanteesi kohenee yllättävän voiton tai vippien takaisin maksun ansiosta.

Katso täältä härän päivähoroskooppi. 

SYYSKUUN HOROSKOOPPI: KAKSONEN 21.5.–21.6.

Eloasi hiertävät syyskuussa sekä työkiireet että ihmissuhteet. Onneksi sinulla on pitkä pinna ja osaat nauttia vauhdista. Hyppäät mukaan yltiöpäiseen hankkeeseen, mikä ei ole kovin järkevää. Kaipaat elämääsi mullistusta, mutta etsit sitä välillä väärästä paikasta. Syksylle on luvassa myös matka, ja onnesi kulminoituu jollakin tavalla tähän reissuun.

Horoskooppisi mukaan saat yllättäen käyttöösi myös ylimääräistä rahaa. Mieti tarkasti, miten sen tuhlaat vai laitatko sukan varteen. Lokakuun alkuviikot ovat pohdinnan aikaa, joten olet hieman poissaoleva ja etäinen. Se saattaa ärsyttää läheisiäsi, ja riitojakin on luvassa.

Katso täältä kaksosen päivähoroskooppi.

SYYSKUUN HOROSKOOPPI: RAPU 22.6.–22.7.

Syksy näyttää sinulle kerrankin parhaimmat puolensa, ja olet syyskuussa tasapainossa työn, tunteiden ja talouden kanssa. Sinun ei kannata nyt masentua pienistä takkuiluista arjen suhteen. Horoskooppisi lupa, että myöhemmin syksyllä luvassa on töiden suhteen iso irtiotto. Kyseessä voi olla jopa alan vaihto ja uuden opiskelu.

Tunnepuolen asiat sen sijaan tuntuvat hieman sekavilta. Et välty välien selvittelyiltä; pölyt on hyvä lakaista uuden alta. Joudut ratkomaan jotakin vanhaa riitaa ja tapaat siksi ihmisiä, joita olet kuukausia vältellyt. Uudenlaisen elämän merkitys aukeaa sinulle kunnolla vasta talven tullen.

Katso täältä ravun päivähoroskooppi. 

SYYSKUUN HOROSKOOPPI: LEIJONA 23.7.–22.8.

Horoskooppisi mukaan alkava syksy tuo vihdoinkin elämänmuutoksen, jota olet kaivannut. Kyseessä voi olla uusi koti, työpaikka tai lemmensuhde. Anna itsellesi kunnolla aikaa miettiä keinoja, jotka auttavat sekä sinua että rakkaitasi sopeutumaan muutokseen.

Syksy on hienoa aikaa myös erotiikan suhteen. Saat ylimääräistä huomiota monella eri tavalla, mistä olet itsekin hämilläsi. Joudut vetäytymään hetkeksi yksinäisyyteen, jotta aivosi pysyisivät mukana muutoksen kelkassa. Eräs ystävyyssuhteesi on ollut hetkittäin vaakalaudalla. Lopputulos ei välttämättä ole sinun päätettävissäsi.

Katso täältä leijonan päivähoroskooppi.

Lue myös:

Ellen vuosihoroskooppi 2019: suhdesäpinää ja ammatinvaihtoja

laatinut Anne Pennanen
kuvitus Aliisa Ahtiainen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä