Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Marraskuun horoskooppi: suhteen jääkausi ja yllättäviä ilonkiljahduksia

28.10.2019

Marraskuun horoskooppi on tässä, ja suosittelemme lukemaan sen heti.

MARRASKUUN HOROSKOOPPI: VAAKA 23.9.–23.10.

Vaaka, parisuhteessasi on meneillään pieni jääkausi. Jokin mitätön rike on paisumassa jättimäisiin mittoihin. Tilanne ajautuu vääjäämättömästi räjähdysalttiiseen tilanteeseen, joka joko puhdistaa ilman tai aiheuttaa lopullisen välirikon. Rankka paikka on tiedossa erityisesti 9. marraskuuta, varoittaa horoskooppisi.

Katso täältä vaa’an päivähoroskooppi.

MARRASKUUN HOROSKOOPPI: SKORPIONI 24.10.–22.11.

Vaikka viikot sujahtavat arkisessa uurastuksessa, voisit keksiä itsellesi uuden harrastuksen, johon purkaisit ylimääräiset mielen ja kehon paineet. Rahaa kertyy tilille mukavasti, koska edes shoppailu ei nyt innosta. Horoskooppi suosittelee, että lähdet bilettämään 2.11.

Katso täältä skorpionin päivähoroskooppi.

MARRASKUUN HOROSKOOPPI: JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Rakkauselämäsi tuntuu hieman väljähtäneeltä, mutta miksi syytät siitä yksinomaan kumppaniasi? Nopeasti pimeneviin iltoihin saa roimasti valonpilkahduksia ja ilonkiljahduksia, kun päästät synnynnäisen mielikuvituksesi vauhtiin. Totuuden hetki koittaa 13.11.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso täältä jousimiehen päivähoroskooppi.

MARRASKUUN HOROSKOOPPI: KAURIS 23.12.–19.1

Kauris, elät hyvinkin uravoittoista jaksoa, ja seksuaalinen puolesi on kuin huomaamattaan kuihtumassa. Tiedät itsekin, ettei tilanteesta hyvä seuraa. Jos olet sinkku, lähde vaikka väkisin ihmisten ilmoille ja etsi edes flirttailukaveri, jos et juuri nyt sen syvällisempään kykene.

Katso täältä kauriin päivähoroskooppi. 

MARRASKUUN HOROSKOOPPI: VESIMIES 20.1.–19.2.

Töiden kulku on melkoista tarpomista, joten toimi yhteistyössä kollegasi kanssa. Voitte vuorotella vastuunjaon kanssa, jolloin energiaa säästyy vapaa-ajalle. Rahatilanne edellyttää tarkkaa laskukaavaa, jos aiot toteuttaa haaveesi isommasta hankinnasta vielä tämän vuoden puolella. Horoskooppi neuvoo vesimiestä olemaan varovainen marraskuun alussa.

Katso täältä vesimiehen päivähoroskooppi. 

MARRASKUUN HOROSKOOPPI: KALAT 20.2.–20.3.

Jokin sopimusasia voi aiheuttaa päänvaivaa tai joudut tyhjentämään säästöpossuasi turhan tiheästi. Älä kuitenkaan hoida ongelmaa ottamalla ylimääräistä lainaa, muistuttaa horoskooppi. Syksysi on yhtä säätämistä juoksevien asioiden ja velvollisuuksien hoitamisessa, mutta olet kaikesta huolimatta onnellinen ja luottavainen. 14. marraskuuta tiedossa on mukava yhteentörmäys.

Katso täältä kalojen päivähoroskooppi. 

MARRASKUUN HOROSKOOPPI: OINAS 21.3.–20.4.

Yritä ottaa lepohetket rennosti äläkä käytä niitä uusien työkuvioiden haalimiseen. Terveytesi näet vaatii syksyn mittaan normaalia tarkempaa huolenpitoa. Varsinkin unirytmisi on nyt saatava kohdilleen. Mitäpä jos nielisit ylpeytesi ja kertoisit huolistasi ainakin yhdelle hyvälle ystävällesi Panosta itseesi erityisesti marraskuun 20. päivänä.

Katso täältä oinaan päivähoroskooppi.

MARRASKUUN HOROSKOOPPI: HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Annat pitkästä aikaa tilaa lemmen roihuille, mikä yllättää kumppanisi. Etenkin 9.11. on tiedossa romantiikkaa. Sen sijaan nyt ei kannata tehdä rahallisia ratkaisuja liian heppoisin perustein. Riskinä on, että menet mukaan johonkin, joka vie omasi ja vieraankin varat mennessään, varoittaa horoskooppi härkää.

Katso täältä härän päivähoroskooppi. 

MARRASKUUN HOROSKOOPPI: KAKSONEN 21.5.–21.6.

Yritteliäisyytesi ja heittäytymiskykysi palkitaan, ja saat halutessasi edistettyä uranvaihtoon liittyviä asioitasi. Myös ihmissuhteissasi ja sosiaalisissa velvollisuuksissa on edessä asteittaista muutosta parempaan. Älä turhaan roikota perässäsi ainuttakaan riippakiveä, muistuttaa horoskooppi.

Katso täältä kaksosen päivähoroskooppi.

MARRASKUUN HOROSKOOPPI: RAPU 22.6.–22.7.

Rapu, suoriudut arjesta hampaat irvessä, mutta onneksi haaveiden muuttaminen toteuttamiskelpoisiksi antaa sinulle voimia. Jos mitenkään mahdollista, tee vaikka pitkän viikonlopun mittainen matka etelämmäksi. 11. päivä marraskuuta on tiedossa mukava perhetapahtuma.

Katso täältä ravun päivähoroskooppi. 

MARRASKUUN HOROSKOOPPI: LEIJONA 23.7.–22.8.

Marraskuun tullen saatat olla hieman vetämättömissä, mutta vain fyysisesti. Voit huoleti köllähtää kotisohvallesi ja antautua tekemättömyyden tilaan vailla huonoa omatuntoa. Älä anna taloushuolien kasvaa kohtuuttomiksi vaan toteuta haaveitasi yhdessä sinulle rakkaan henkilön kanssa.

Katso täältä leijonan päivähoroskooppi.

MARRASKUUN HOROSKOOPPI: NEITSYT 23.8.–22.9.

Jotain uutta on auennut eteesi ja olet täynnä uutta intoa. Ota silti selvää eräästä ihmisestä ja tarkista hänen taustansa, jotta välttyisit pettymykseltä. Jos jokin näyttää liian hyvältä ollakseen totta, niin sitä se useein on. Kaipaat realistista otetta etenkin 10. marraskuuta.

Katso täältä neitsyen päivähoroskooppi.

Lue myös:

Ellen vuosihoroskooppi 2019: suhdesäpinää ja ammatinvaihtoja

teksti Anne Pennanen
kuvitus Aliisa Ahtiainen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä