Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Lokakuun horoskooppi: luopumisen hetkiä ja muutoksen tuulia

29.09.2019

Lokakuun horoskooppi on tässä, ja suosittelemme lukemaan sen heti.

LOKAKUUN HOROSKOOPPI: VAAKA 23.9.–23.10.

Juoksevien töiden ja pankkiasioiden hoitaminen vaatii lokakuussa ylimääräistä selvittelyä ja vaivannäköä. Mikään sopimusasia ei tunnu kulkevan eteenpäin, mutta älä menetä hermojasi. Nyt on syytä olla tekemättä suuria, elämääsi ja tulevaisuuteen vaikuttavia ratkaisuja, muistuttaa horoskooppisi.

Katso täältä vaa’an päivähoroskooppi.

LOKAKUUN HOROSKOOPPI: SKORPIONI 24.10.–22.11.

Rakkaus- ja muiden ihmissuhteiden hoitaminen puuduttaa sinua. Kaipaisit edes viikon verran omaa aikaa elää erakkona, kaukana kaikesta. Peruskuviosi ovat muutoin vakaalla pohjalla, mutta parisuhteesi vaatii syksyn mittaan perinpohjaista tuuletusta.

Katso täältä skorpionin päivähoroskooppi.

LOKAKUUN HOROSKOOPPI: JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Alat vaipua talvihorrokseen, vaikka ympärilläsi on houkutuksia yllin kyllin. Sinun onkin hyvä hetkeksi rauhoittua, jos aiot ryhtyä toteuttamaan melko uhkarohkeita haaveitasi. Punnitse tarkkaan plussat ja miinukset varsinkin, jos pyristelet eroon nykyisestä työpisteestäsi. Horoskooppisi mukaan nyt on aika miettiä urapolkuasi uudelta kantilta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso täältä jousimiehen päivähoroskooppi.

LOKAKUUN HOROSKOOPPI: KAURIS 23.12.–19.1

Kauris, joskus koittaa hetki, jolloin on luovuttava jostakin kallisarvoisesta. Olet henkisesti valmistautunut siihen jo pitkään, mutta irrottautuminen tekee silti kipeää. Horoskooppi neuvoo olemaan luottavainen sen suhteen, että menetyksen tilalle ei jää pelkkä tyhjiö vaan mahdollisuus täysin uusille kokemuksille. 27.10. tiedossa on kutkuttava juttu.

Katso täältä kauriin päivähoroskooppi. 

LOKAKUUN HOROSKOOPPI: VESIMIES 20.1.–19.2.

Laput ovat pudonneet silmiltäsi, joten pystyt vihdoin tekemään järkeviä ja onnistuneita päätöksiä, lupaa horoskooppisi. Alitajuntasi vie sinua eteenpäin. Kohtaat syksyn mittaan houkutuksia ja vaihtelet maisemaa spontaanistikin. Parisuhde joutuu toki koville, mutta henkisen reviirin laajentaminen on silti suotavaa vesimiehelle.

Katso täältä vesimiehen päivähoroskooppi. 

LOKAKUUN HOROSKOOPPI: KALAT 20.2.–20.3.

Kalat, syksysi on melkoista säätämistä juoksevien asioiden ja velvollisuuksien hoitamisessa. Älä lisää taakkaasi muiden ihmisten ongelmien pohtimisella. Arkisesta aherruksesta huolimatta olet onnellinen ja luottavainen. Joko parisuhteesi on uudessa nousukiidossa tai sitten elämääsi on ilmestynyt täysin uusi ihminen. Nauti joka hetkestä, neuvoo horoskooppi.

Katso täältä kalojen päivähoroskooppi. 

LOKAKUUN HOROSKOOPPI: OINAS 21.3.–20.4.

Tekemättömät työt ja rästiin jääneet hommat hiertävät mieltä ja kantapäätä, oinas. Syksy on sinulle totuuden kohtaamisen aikaa, jolloin korjauksia ja tarkistuksia on syytä tehdä tehokkaasti. Sitkeydellä saat paljon aikaiseksi, mutta ilman stressiä et selviä, muistuttaa horoskooppi.

Katso täältä oinaan päivähoroskooppi.

LOKAKUUN HOROSKOOPPI: HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Energiatasosi on kaamokseen nähden yllättävän hyvä. Painelet melkoista vauhtia työrastilta toiselle ja saat tiputettua harteiltasi jo pitkään vaivanneita huolia.  Muista huolehtia myös ihmissuhteistasi. Eräs tietty henkilö kaipaa erityistä hoivaa, mutta ei uskalla pulmastaan sinulle kertoa.

Katso täältä härän päivähoroskooppi. 

LOKAKUUN HOROSKOOPPI: KAKSONEN 21.5.–21.6.

Sinulle on melko samantekevää, lentävätkö syyslehdet ja räntä vaakasuorassa, sillä sydämessäsi palaa yhä kesäinen aurinko. Saat viettää mutkattoman ja taloudellisiakin tilanteita helpottavan loppusyksyn. Olet henkisesti niin energinen, että voimia riittää jaettavaksi ympärillekin. 24. lokakuuta on tiedossa erityisen hilpeä tapaaminen.

Katso täältä kaksosen päivähoroskooppi.

LOKAKUUN HOROSKOOPPI: RAPU 22.6.–22.7.

Pitäisiköhän sinun vihdoinkin hankkia kirkasvalolamppu työpöytäsi kulmalle? Kaamos nujertaa sinut henkisesti vuosi vuoden jälkeen, mutta sinä yrität hampaat irvessä suoriutua arjesta. Selviytymiskeinoja on onneksi olemassa, yksi niistä saattaa jopa nukkua kanssasi samassa sängyssä.

Katso täältä ravun päivähoroskooppi. 

LOKAKUUN HOROSKOOPPI: LEIJONA 23.7.–22.8.

Lokakuun loppu erittäin onnistunutta aikaa, ja pääset toteuttamaan itseäsi ja saat paljon aikaiseksi rasittamatta itseäsi liikoja. Myös romantiikkaa on tarjolla. Jakso suosii yhdessä tekemistä ja sosiaalisten suhteiden hoitamista. Toteuta rohkeasti haaveitasi – ja tee se mieluiten yhdessä jonkun sinulle tärkeän ihmisen kanssa.

Katso täältä leijonan päivähoroskooppi.

LOKAKUUN HOROSKOOPPI: NEITSYT 23.8.–22.9.

Ruskan lapsena olet hyvässä vauhdissa ja innostut tarttumaan vaativiinkin hankkeisiin. Jotain täydellisen uutta voi auteta eteesi, ja elinpiirisi laajenee. Uusi into saa sinut toteuttamaan jotain jo kauan suunnittelemaasi. Ennen suuria, lopullisia ratkaisuja on hyvä odottaa marraskuun puolelle, sillä riskinä on ylimitoitetut toiveet ja yltiöpositiivinen asenne.

Katso täältä neitsyen päivähoroskooppi.

Lue myös:

Ellen vuosihoroskooppi 2019: suhdesäpinää ja ammatinvaihtoja

teksti Anne Pennanen
kuvitus Aliisa Ahtiainen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä