Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kesäkuun horoskooppi: törmäyskursseja ja yllättäviä ratkaisuja

31.05.2019

Kesäkuun horoskooppi on tässä, ja suosittelemme lukemaan sen heti.

KESÄKUUN HOROSKOOPPI: KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tämä ei ole sinun helpon jaksosi: tiedossa on monenlaista sähläystä sekä työ- että huvirintamalla. Sinulla ei ole muuta keinoa selvitä kuin huumorintajusi ja laaja ystäväpiirisi. Sosiaaliset paineet makaavat harteillasi ja tekemistä riittää liiankin kanssa. Uskalla irrottautua päivittäisistä rutiineistasi niin usein kuin mahdollista. Kerää rauhassa voimiasi alkukesään, rentoudu kaikissa mahdollisissa tilanteissa ja ota loppukevät vähän kuin loman kannalta.

Katso täältä kaksosen päivähoroskooppi.

KESÄKUUN HOROSKOOPPI: RAPU 22.6.–22.7.

Joku saattaisi sanoa, että elämäsi on helppo nakki. Sitä se ei kuitenkaan ole, sillä pidät ikävät asiat visusti muilta piilossa. Sinua odottavat suuret muutokset sekä työelämässä että siviilissä. Ota kaikki sydäntäsi lähellä olevat ihmiset ja asiat vastaan pelottomin mielin, mutta poista kaikki turha. Ilman riskinottokykyä tärkeät päätökset jäävät tekemättä, mitä kadut myöhemmin. Terveytesi ei ole ihan mallillaan. Nyt sinun kannattaisi kuunnella kehosi kieltä hieman tarkemmin.

Katso täältä ravun päivähoroskooppi. 

KESÄKUUN HOROSKOOPPI: LEIJONA 23.7.–22.8.

Olet törmäyskurssilla sellaisten ihmisten kanssa, jotka rajoittavat liikaa elämääsi. Nyt on hyvä hetki tarttua rajoittaviin tekijöihin lujalla otteella. Jos tuttavasi eivät kestä kapinaasi, he joutavatkin pois reviiriltäsi. Olet täynnä luovaa energiaa, mutta se ei juuri nyt pääse virtaamaan vapaasti. Luota vaistoihisi. Voisit hieman uudistua myös kesää ajatellen. Käynti kampaajalla tai ihonpuhdistuksessa piristää sisäisesti ja ulkoisesti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso täältä leijonan päivähoroskooppi.

KESÄKUUN HOROSKOOPPI: NEITSYT 23.8.–22.9.

Elät yhtä vuoden merkittävimmistä jaksoista. Nyt on mahdollisuus luoda vankka pohja vaikkapa uudelle urallesi. Saat alitajunnastasi voimaa päätöstesi tueksi. Muista toki kuunnella varoittavia viestejä ja tarkista epäilyttävät jutut kolmeen kertaan ennen suostumuksesi antamista. Hyvät asiat etenevät nyt omalla painollaan, mutta kaikki kyseenalaiset projektit kannattaa pistää jäihin. Voisit hieman herätellä itseäsi erotiikan suhteen, sillä järvistäkin ovat jo jäät lähteneet.

Katso täältä neitsyen päivähoroskooppi.

KESÄKUUN HOROSKOOPPI: VAAKA 23.9.–23.10.

Nyt saat olla tarkkana oman jaksamisesi kanssa. Kehosi reagoi kaikkeen negatiiviseen ensin voimakkaalla väsymyksen tunteella ja lopulta erilaisten oireiden muodossa. Sinun pitäisi muuttaa arvomaailmaasi itsellesi armollisemmaksi. Et voi muuttaa tapahtumien suuntaa esimerkiksi työpaikallasi, mutta voit jättäytyä tilanteissa taka-alalle. Nyt kannattaa turvautua kaikkiin rakkaisiin ihmisiin, joita sinulla on ympärilläsi. Heidän kauttaan saat uudenlaista näkemystä vaikeisiinkin asioihin.

Katso täältä vaa’an päivähoroskooppi.

KESÄKUUN HOROSKOOPPI: SKORPIONI 24.10.–22.11.

Energiset virtaukset pistävät liikettä niveliisi, mutta vain sellaisissa asioissa, jotka saavat sinut tärisemään innosta. Sinulla riittää voimaa isompienkin haasteiden hoitamiseen. Jos asiassa ei ole kunnon hohtoa, niin jätä homma muiden hoidettavaksi. Väkisin tekemällä syntyy vain surkea kakku. Voit syyttää vain itseäsi, jos tässä kuussa jokin mättää. Suurimmat pulmasi liittyvät rahan käyttöön. Jos sinulla on sitä mielestäsi liikaa, anna potti jonkun viisaamman hoidettavaksi, ettei se polttele liikaa laukun pohjalla.

Katso täältä skorpionin päivähoroskooppi.

KESÄKUUN HOROSKOOPPI: JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Innostuksesi mihin tahansa asiaan tai tapahtumaan on lapsenomaisen riehakasta. Jos onnistut sitoutumaan johonkin hankkeeseen täydellä sydämellä, onnen hetkiä tulee riittämään jokaiselle jakson päivälle. Jos taas et löydä oikeaa kohdetta energiallesi, tummat pilvet vyöryvät mielesi taivaalle. Koeta löytää myös omaa aikaa itsellesi ja kipeästi kaipaamallesi levolle. Stressi kipuaa helposti sietorajan toiselle puolelle, ellet osaa löysätä, vaikka kuinka hauskaa olisikin.

Katso täältä jousimiehen päivähoroskooppi.

KESÄKUUN HOROSKOOPPI: KAURIS 23.12.–19.1

Olet tapahtumien keskipisteessä ja joudut ottamaan kantaa kiusallisiinkin asioihin. Uskalla tuoda esiin rehellinen näkemyksesi, sillä se tulee pönkittämään asemaasi ja menestystäsi ratkaisevalla tavalla kesän aikana. Energiasi riittää suurempienkin päätösten toteuttamiseen varsin nopeassa tahdissa. Nyt ei ole syytä jäädä puntaroimaan liiaksi, jos sinulle tarjotaan jotain uskomattomalta tuntuvaa tilaisuutta. Olet uurastanut päämääräsi eteen pitkään. Pian onkin aika antautua rakkauden vietäväksi.

Katso täältä kauriin päivähoroskooppi. 

KESÄKUUN HOROSKOOPPI: VESIMIES 20.1.–19.2.

Asiat eivät suju aivan odotetulla tavalla, joten välillä on viisainta vaihtaa vaihde vapaalle. Katsele rauhassa, mihin suuntaan mikäkin asia lähtee menemään ja toimi parhaaksi katsomallasi tavalla. Sama pätee ihmissuhteisiin. Jotkut ovat vain käymässä elämässäsi, toiset pysyvät matkassa loppuelämän. Suunnitteleminen ja pahimpaan varautuminen eivät nyt johda hyviin tuloksiin, joten opettele olemaan optimistisempi ja nauttimaan päivistä yksi kerrallaan.

Katso täältä vesimiehen päivähoroskooppi. 

KESÄKUUN HOROSKOOPPI: KALAT 20.2.–20.3.

Olet tiukkojen valintojen edessä kesän kynnyksellä, varsinkin työasioiden suhteen. Rahatilanteesikin on vähintään kyseenalainen. Tietyt osat elämästäsi käyvät nyt melko raskaiksi. Sinun on uskallettava asettaa oma jaksamisesi muiden asioiden edelle. Alitajuntasi ei anna tilaa ystävien ongelmien ratkomiselle, vaan tunnet ahdistusta ja kyllästyt. Vain levon jälkeen pystyt oikealla tavalla arvioimaan ihmissuhteitasi ja jättämään pois sellaiset asiat, jotka eivät anna sinulle muuta kuin tyhjän olon.

Katso täältä kalojen päivähoroskooppi. 

KESÄKUUN HOROSKOOPPI: OINAS 21.3.–20.4.

Vihreää valoa on väläytelty sinulle jo useampaan kertaan, mutta olet jostain syystä hyvinkin varovainen. Olet kuitenkin lopullisten valintojen edessä. Sinun on osattava päättää, mitä rakkaudelta haluat ja päästettävä vastapuoli odotuksen piinasta. Sinulla on päättäväisyyttä ja energiaa loistaa töissäsi, mutta älä tallo muiden varpaille. Jos uskallat nyt tehdä yllättävät ratkaisusi, tulet menestymään, mutta paluu vanhaan ei sen jälkeen ole enää mahdollista.

Katso täältä oinaan päivähoroskooppi.

KESÄKUUN HOROSKOOPPI: HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Olet tekemässä joitakin merkittäviä muutoksia elämässäsi ja aika ei voisi olla sinulle suosiollisempi. Jotta onnistut poimimaan mahdollisimman paljon tarjolla olevista herkkupaloista, tulee sinun pystyä itsenäisiin päätöksiin ilman kumppanisi tai ystäviesi apua. Vauhti on kieltämättä kovaa ja juuri siinä on loppukevään suurin kompastuskivi. Nyt ei missään nimessä kannata lähteä ulos kaidalta tieltä paremman erotiikan toivossa. Jos vanha tie on koluttu loppuun, pese siellä ensin likapyykki ja katsele vasta sitten uutta haastetta.

Katso täältä härän päivähoroskooppi. 

 

Lue myös:

Ellen vuosihoroskooppi 2019: suhdesäpinää ja ammatinvaihtoja

Laatinut Anne Pennanen
Kuvitus Aliisa Ahtiainen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä