Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Joulukuun horoskooppi: isoja elämänmuutoksia ja pieniä morkkiksia

26.11.2019

Joulukuun horoskooppi on tässä, ja suosittelemme lukemaan sen heti.

JOULUKUUN HOROSKOOPPI: JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Pakerrat töidesi parissa, ja ulkopuolinen maailma on jäädä kokonaan huomaamatta. On mahdollista, että raadat työntääksesi yksityiset huolet taka-alalle. Valitettavasti ratkaisun hetki lähenee vääjäämättä. Usko tai älä: kun kerrot päätöksestäsi ääneen, jokaisen osapuolen olo helpottuu. Jouluun mennessä olet jo saanut tilanteen hallintaan ja voit alkaa katsella tulevaa vuotta toiveikkaasti ilman turhaa stressiä. Lahjaostoksista huolimatta elät taloudellisesti aallonharjalla, joten nyt kannatta tehdä sijoituksiakin.

Merkkaa kalenteriin: Sekava päivä 17.12.

Katso täältä jousimiehen päivähoroskooppi.

JOULUKUUN HOROSKOOPPI: KAURIS 23.12.–19.1

Nyt on aika aloittaa akkujen lataaminen joulun touhuja silmällä pitäen, joten vetäydy edes yhdeksi viikonlopuksi omiin oloihisi suunnittelemaan siirtojasi. Rakkaasi pysyköön vierelläsi, mutta voimasi eivät riitä hauskuuttamaan isompaa seurakuntaa. Sinulle on luvassa vuodenvaihteessa isohko elämänmuutos. Älä jarruta vaan anna elämän kuljettaa sinua. Alitajuisesti tiedät, että suunta on oikea. Kun toisinaan menee huonosti, menee toisinaan sitten paremmin. Nyt on onneksesi alkamassa tuo jälkimmäinen jakso.

Merkkaa kalenteriin: Nautinnollista aikaa 25.12.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso täältä kauriin päivähoroskooppi. 

JOULUKUUN HOROSKOOPPI: VESIMIES 20.1.–19.2.

Saisit hillitä äkkipikaisuuttasi, sillä aiheutat turhaan pahaa mieltä läheisillesi. Pura turhautumisesi vaikka liikuntaan tai aloita uusi harrastus. Arkielämäsi kaipaa suursiivousta, joten luuta heilumaan. Älä arkaile sanoa eräälle kollegalle, mitä mieltä hänen kieroiluistaan olet. Saat runsaasti kiitosta, jos pystyt ratkaisemaan kriisitilanteen. Vuosi päättyy varsin kohtuullisissa kuvioissa, mutta uuden vuoden tullen työvireesi katoaa yhtä nopeasti kuin tulikin.

Merkkaa kalenteriin: Stressi helpottaa 16.12.

Katso täältä vesimiehen päivähoroskooppi. 

JOULUKUUN HOROSKOOPPI: KALAT 20.2.–20.3.

Nyt on hyvä hetki hoitaa rästiin jääneet velvollisuudet ja tapaamiset alta pois. Kun sovitut hommat eivät paina hartioilla, pääset hyvään henkiseen vireeseen. Pieni ilonpitokin olisi välillä paikallaan. Pian sinulta vaaditaan aikaa ja taitoa suurisuuntaiseen projektiin. Olet tapahtumien keskipisteenä, vaikka et aluksi uskoisikaan kykyihisi. Olet kehusi ansainnut, ja saat myös työpanoksestasi sekä kiitosta että ylimääräisen palkkion. Taloudessasi on näkyvissä muutenkin pieni noususuhdanne, joka vie sinua tuulen lailla parempaan huomiseen.

Merkkaa kalenteriin: Antaudu lemmenleikkiin 31.12.

Katso täältä kalojen päivähoroskooppi. 

JOULUKUUN HOROSKOOPPI: OINAS 21.3.–20.4.

Kaipaat tuuletusta elämääsi, varsinkin tunkkaiseksi muuntuneelle ihmissuhteelle. Kun hyvä tuuli loppuu, täytyy suorittaa hallittu laskeutuminen. Hakeudut hieman turhankin railakkaaseen seuraan, mikä voi tietää morkkista varsinkin pikkujoulujen jälkeen. Aivosi työskentelevät kuumeisesti ratkaisua etsien, mutta et saa ajatuksiasi kasaan vielä loppuvuoden aikana. On mahdollista, että loukkaat jotakuta verisesti puolihuolimattomilla letkautuksilla. Työasioiden suhteen kuukausi on onnistunut.

Merkkaa kalenteriin: Sattumusten sunnuntai 8.12.

Katso täältä oinaan päivähoroskooppi.

JOULUKUUN HOROSKOOPPI: HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Koet tulevasi väärinymmärretyksi kollegojen seurassa, ja itseluottamuksesi saattaa kokea kolauksen. Kärjistynyt tilanne vie hyvän puhtisi mennessään, ja kuljet kuun alkupuolen alakuloisin ilmein. Yritä suoriutua välttämättömistä tehtävistä. Erotiikan ja hellyyden kaipuusi olisi kovimmillaan, mutta kumppanisi on kuin talviunilleen vetäytynyt karhu. Olet tuhlannut rahaa liian avokätisesti, ja nyt on maksun aika. Onneksi eräs sukulainen rientää auttajaksi ja saatte joulun sujumaan mallikkaasti.

Merkkaa kalenteriin: Kompastusvaara 4.12.

Katso täältä härän päivähoroskooppi. 

JOULUKUUN HOROSKOOPPI: KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tapahtumaköyhät päivät ovat taas hetkeksi takana päin, ja menosi on sangen vauhdikasta. Sinkuille on tarjolla seikkailu jos toinenkin. Vakiintuneillakin jakso on onnellinen, joten turha murehtia olemattomia ongelmia tai tarkoituksella luoda niitä. Muuten mukavaa kuukautta tummentaa stressaava työasia, johon tarvitaan ulkopuolista apua. Järjestä jouluun liittyvät jutut hyvissä ajoin, ettet juhlan tullen kaadu uupuneena sänkyyn. Jouluun asti rahaelämäsi on silkkaa selviytymistä, sitten sattuu jotakin mieluista.

Merkkaa kalenteriin: Jännittävä kohtaaminen 14.12.

Katso täältä kaksosen päivähoroskooppi.

JOULUKUUN HOROSKOOPPI: RAPU 22.6.–22.7.

Kotiasioissasi olisi korjaamista. Olet elellyt liian itsekkäästi ja loukannut rakkaitasi henkisellä poissaolollasi. Ota itseäsi niskasta kiinni ja ala panostaa enemmän yhteisen hyvän eteen. Hyvittelyhetket tuovat sinullekin mukavan mielen. Kuukaudesta on kuitenkin tulossa hyvä ja vauhdikas ajanjakso, joten älä turhaan jarruttele vauhtia ainakaan työasioiden hoitamisen suhteen. Joulun tullen olet kuin uudestisyntynyt, ja sen saa tuta myös rakkaasi. Näytä hänelle mitä osaat ja mihin pystyt. Romantiikalta ei voi välttyä!

Merkkaa kalenteriin: Kinkkinen neuvonpito 1.12.

Katso täältä ravun päivähoroskooppi. 

JOULUKUUN HOROSKOOPPI: LEIJONA 23.7.–22.8.

Sinulla on meneillään hyvä ja tasapainoinen ajanjakso. Olet syksyn aikana kasvanut henkisesti vahvemmaksi. Prosessi jatkuu yhä, ja aivoituksesi alkavat muuttua teoiksi. Vältä silti liian radikaaleja liikkeitä, vaikka muutokset tulevat tarpeeseen. Et vielä selviydy edes helpoimmista ojan ylityksistä, joten mitään maata mullistavaa ei kannata edes yrittää.  Rakkaudessa on odotettavissa jakson loppupuolella henkisiä mustelmia, koska suunnitelmat eivät käy yksiin toisen osapuolen kanssa. Joudut opettelemaan nöyrtymisen taidon.

Merkkaa kalenteriin: Innostava yhteydenotto 20.12.

Katso täältä leijonan päivähoroskooppi.

JOULUKUUN HOROSKOOPPI: NEITSYT 23.8.–22.9.

Kaamosaika saa sinut energiseksi, kun muut ystäväsi valittelevat masennusta. Olet vauhdissa myös seksuaalisesti. Muistat kuitenkin, että yhden illan keikoista jää usein karvas jälkimaku. Joskus isotkin unelmat toteutuvat, ja sinulle saattaa käydä niin joulun pyhinä. Ota vastaan mitä tulee, vaikka vähän pelottaisikin. Työasioissa ei ole luvassa isompia ongelmia. Jotta hommat eivät tuntuisi liian kaavamaisilta, vaihda päivittäisten rutiinien järjestystä.

Merkkaa kalenteriin: Onni potkaisee 26.12.

Katso täältä neitsyen päivähoroskooppi.

JOULUKUUN HOROSKOOPPI: VAAKA 23.9.–23.10.

Meneillään on rauhallinen ja mukava jakso. Viihdyt kotosalla, eikä pikkujoulukausi rasita liikaa kuntoasi, saati kukkaroasi. Rakkausasiasi ovat hyvällä mallilla, vaikka kumppanisi ei olekaan yhtä intohimoinen kuin sinä. Joulunakin omistaudut itsesi ja läheistesi hyvinvoinnin vaalimiseen, eikä sydäntäsi pääse maailman murheet satuttamaan. Vuodenvaihteessa on odotettavissa yllättävä tapahtuma, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Sinun täytyy malttaa vielä pari viikkoa ennen kuin edes vihjaat tutuillesi asiasta. Tutkipa, onko tuttavapiirissäsi epäluotettava ihminen.

Merkkaa kalenteriin: Rahakas päivä 30.12.

Katso täältä vaa’an päivähoroskooppi.

JOULUKUUN HOROSKOOPPI: SKORPIONI 24.10.–22.11.

Työasiat kiristävät jakson alussa hermosi äärimmilleen. Ongelmat eivät ratkea kädenkäänteessä. Yritä tarkkailla asioita ulkopuolisin silmin äläkä ota tilanteita liian henkilökohtaisesti, saati katko ihmissuhteita. Vastavuoroisesti nautit perheesi seurasta pitkästä aikaa. Pieni masennuksen poikanen vaanii otsalohkosi takana, mutta älä anna sille valtaa. Tarkkuutta lompakon käytössä varsinkin jouluostosten aikana! Loppuvuosi menee mukavissa merkeissä, mutta työmaallasi tökkii. Katso peiliin, ettet vain ole itse aiheuttanut vaikeuksiasi.

Merkkaa kalenteriin: Suu suppuun 3.12.

Katso täältä skorpionin päivähoroskooppi.

 

Lue myös:

Ellen vuosihoroskooppi 2019: suhdesäpinää ja ammatinvaihtoja

teksti Anne Pennanen
kuvitus Aliisa Ahtiainen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä