Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Helmikuun horoskooppi: seteleiden kahinaa ja kateudesta vihreä peikko

30.01.2020

Helmikuun horoskooppi on tässä, ja suosittelemme lukemaan sen heti.

HELMIKUUN HOROSKOOPPI: OINAS 21.3.–20.4.

Suuren virheen tekeminen on lähellä, mutta onnistut välttämään sen juuri viimeisellä mahdollisella hetkellä. Koputa puuta, sillä onnetar ei ehkä ole läsnä seuraavalla kerralla. Huomaat, ettei mitään kannata jättää sattuman varaan. Haaveesi ja tulevaisuuden tavoitteesi ovat tällä hetkellä erilaiset kuin rakkaallasi. Hänen suhtautumisensa sinuun muuttuu hieman torjuvaksi. Yrittäkää päästä kompromissiin. Älä anna kollegasi isotella sinulle, sillä mitä enemmän sallit hänelle vapauksia, sitä röyhkeämmäksi hän muuttuu. Edessä saattaa olla välien selvittelyä ja joku turha ihmissuhde jää elämästäsi pois.

Katso täältä oinaan päivähoroskooppi.

HELMIKUUN HOROSKOOPPI: HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Unohda turhat höpsötykset ja palaa perusasioiden pariin. Löydät rauhoittumalla ratkaisuja pulmiisi melko ripeästikin. Tunnepuolen asiat tuntuvat nyt vaikeilta. Edessä saattaa olla välien selvittelyä. Myös raha-asiat takkuavat. Intosi johonkin uuteen juttuun ei tunnu hiipuvan millään.  Ihmissuhdekuviot ja niiden selvittäminen kuljettavat sinua koko alkukevään. Saat ystäviltäsi onneksi paljon voimaa ja tukea päätöksillesi, mutta totuuden hetkellä joudut seisomaan ypöyksin. Luota alitajunnastasi tuleviin ennusmerkkeihin niin tiedät, kuinka tilanteesta lopulta selviät. Lopputuloksena voi olla uusi koti, työpaikka tai lemmensuhde.

Katso täältä härän päivähoroskooppi. 

HELMIKUUN HOROSKOOPPI: KAKSONEN 21.5.–21.6.

Vietät rakkauselämässäsi mutkikasta vaihetta, joka opettaa sinulle enemmän kuin osaat juuri nyt arvatakaan. Anna rakkaallesi nyt omaa aikaa. Sillä välin voit hoitaa työmaallasi vellovat urakat kuntoon. Asioiden tärkeysjärjestyksen on siellä muututtava tai siten sinun on syytä alkaa katsella uutta paikkaa. Ylellisyyksistä luopuminen on nyt paikallaan, sillä törsäilyvietti uhkaa viedä sinut vararikkoon. Jakso on monellakin tavalla hankala, etkä välttämättä ole tyytyväinen oikein mihinkään. Rakkauskin puuduttaa, vaikka tiedät sen olevan vakaalla pohjalla. Parisuhteesi vaatii perinpohjaista tuuletusta, mutta älä syyllisty ylilyönteihin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso täältä kaksosen päivähoroskooppi.

HELMIKUUN HOROSKOOPPI: RAPU 22.6.–22.7.

Alkukevät sujahtaa arkisessa uurastuksessa, ja olet iltaisin lopen uupunut. Keksi itsellesi joki uusi harrastus, johon voit purkaa turhautuneen olosi. Elät sen verran sosiaalisesti hiljaista aikaa, etkä törsäile, niin rahavaroja kertyy mukavasti tilille. Mitäpä jos alkaisit järjestellä sitä vuosia haaveilemaasi matkaa tai tempausta. Helmikuussa sitten alkaa tapahtua jotain sellaista, ettet tiedä itsekään, miten selvitä tilanteesta ehjin nahoin. Et oikein tajua, kuka vetää ja mistäkin narusta. Muutos on ennen kaikkea positiivinen ja huomaat olevasi yhä useammin vallattomalla tuulella. Myös rakkaasi intoutuu mukaan menoosi ja suhteenne alkaa taas kukoistamaan.

Katso täältä ravun päivähoroskooppi. 

HELMIKUUN HOROSKOOPPI: LEIJONA 23.7.–22.8.

Älä pidä onnistumisesta syntynyttä riemua piilossa, vaikka se jotakuta ärsyttäisikin. Olet kehusi ansainnut ja saat näyttää sen koko maailmalle. Loma tekisi poikaa, mutta et pysty ottamaan töistäsi riittävästi vapaata pitkää ulkomaanmatkaa varten. Keskity siis laadukkaaseen vapaa-aikaan ja yritä vaikka venyttää viikonloppuja.  Älä tee vielä tällä jaksolla uraasi liittyviä ratkaisuja, Ne kaduttavat sinua myöhemmin. Katso pidemmälle, nyt tarjottu aita on liian matala sinun ylitettäväksesi. Helmikuu kuluu melko leppoisissa merkeissä, eikä sinun kannata huolehtia pienistä takkuiluista työpaikalla.

Katso täältä leijonan päivähoroskooppi.

HELMIKUUN HOROSKOOPPI: NEITSYT 23.8.–22.9.

Älä tee rakkauselämästäsi liian monimutkaista. Tavoitteet liukenevat kauemmas, jos annat epätoivon vallata. Tässä hetkessä olemisestakin pitää osata nauttia. Myhäilet töissä tyytyväisenä, sillä pääset näpäyttämään isottelevaa pomoasi näkyvästi. Älä silti anna itsesi ylpistyä. Älä käytä rahojasi hullutteluun, vaan mieti tarkkaan, mikä olisi paras tapa saada ne poikimaan isompia summia. Edessäsi on vielä pitkä matka, mutta määränpää alkaa silti häämöttää. Se saa sinut kiristämään työtahtia. Kiperä pulma pitää sinut varpaillasi, mutta sen ratkaisu on lähempänä kuin luulet. Katso rohkeasti ympärillesi. Rahahuolet uhkaavat kiristää otettaan, mutta sinun on mahdollista irtautua niistä vielä lähitulevaisuudessa.

Katso täältä neitsyen päivähoroskooppi.

HELMIKUUN HOROSKOOPPI: VAAKA 23.9.–23.10.

Rakkauselämässäsi ei tunnu mikään sujuvan kuten haluaisit, mutta sinua huojentaa tieto siitä, ettei tilanne tarkoita suhteen loppumista. Vaikka epätoivo uhkaakin välillä iskeä, osaat silti nähdä suuremman kokonaisuuden, jossa pulmasi on pisara meressä. Ystävyyssuhteissa kateuden vihreä peikko pilkistää jälleen nurkan takaa, mutta älä päästä sitä valtaamaan aivoistasi enempää tilaa. Pidä tähän hankalaan ihmiseen tarvittava hajurako. Talousasiasi paranevat helmikuussa merkittävästi, sillä olet ottanut viime aikoina melkoisia riskejä, jotka nyt tuottavat tulosta. Innostut myös jostakin uudesta työkuviosta, joka auttaa sinua muuttamaan arjen rutiineja.

Katso täältä vaa’an päivähoroskooppi.

HELMIKUUN HOROSKOOPPI: SKORPIONI 24.10.–22.11.

Olet epäillyt parinkin ihmisen rehtiyttä. Saat huomata, että sinulta pimitetään tietoa tarkoituksella. Mieti, mikä on salailun syy ja haluatko edes tietää vastausta. Et päästä itseäsi laiskottelemaan, vaan pusket kahta kovemmin eteenpäin, vaikka olet iltaisin lopen uupunut. Ponnistelusi palkitaan näkyvästi, mutta olet henkisesti ahdistunut. On siis aika aloittaa itsensä hemmottelu. Aikaa järjestyy kyllä, kun vain tahtoa riittää. Rakkaus- ja muut ihmissuhteet ovat pääosissa heti helmikuussa, sekä ja hyvässä että pahassa. Saat huomata sellaisia asioita, joita et edes uskonut kytevän lähempiesi mielissä. Joudut nielemään ylpeytesi pariinkin kertaan kevään aikana.

Katso täältä skorpionin päivähoroskooppi.

HELMIKUUN HOROSKOOPPI: JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Naureskelet muiden mukamas pienille huolille, mutta yritä asettua heidän saappaisiinsa. Hymy hyytyy huuliltasi nopeasti, kun kyseiset ongelmat alkavat ojentautua sinuakin kohti. Ajatuksenjuoksusi takkuaa, ja töiden tekeminen tuntuu tervan juomiselta. Elämäsi ja olemuksesi suorastaan huutavat uudistumisenkaipuutaan. Lopeta yksin murehtiminen ja ota muutokset rennosti vastaan. Pohdit paljon, että et olekaan tehnyt joitakin asioita elämässäsi ihan oikein. Se voi kirpaista hetkellisesti, mutta ota kokemastasi tunteesta opiksi. Helmikuun mittaan asiat ja tunnetilat kohenevat, saat töissä valtaa ja vastuuta aivan eri tavalla kuin aikaisemmin. Se on sinulle mieluista.

Katso täältä jousimiehen päivähoroskooppi.

HELMIKUUN HOROSKOOPPI: KAURIS 23.12.–19.1

Vääristyneet mielikuvat estävät sinua nauttimasta siitä, mikä on todellisuutta. Ota samentuneet lasit silmiltäsi ja putsaa koko näkökantasi nykyiseen elämään. Pelkäät sitä, mitä tuleman pitää, jos sanot ajatuksesi ääneen, mutta saat onneksesi yllättyä iloisesti. Isot odotuksesi ovat toteuttamiskelpoisia. Näet uusia mahdollisuuksia, mutta pienemmissä yksityiskohdissa piilee vielä pari kompastuskiveä. Kevään edetessä rakkaus voi muuttaa muotoaan, mutta olet silti asian kanssa sinut. Sinkut saattavat joutua luopumaan vapaudestaan ja vakiintuneiden parisuhteet nousevat uusiin sfääreihin.

Katso täältä kauriin päivähoroskooppi. 

HELMIKUUN HOROSKOOPPI: VESIMIES 20.1.–19.2.

Henkiset pikku kolhut saavat mielesi matalaksi, mutta helpotus harmituksellesi löytyy nopeasti. Hoida ongelmat pois päiväjärjestyksestä jättämällä taaksesi se, mikä on saanut sinut ennenkin tekemään vääriä valintoja. Ota opiksesi edes tästä kerrasta. Itsensä naruttaminen tuntuisi helpolta, mutta jätä huijaukset sikseen. Ystävällesi sattuvat asiat satuttavat myös sinua kevään alussa. Ne voivat jäädä vaivaamaan mieltäsi todella pitkäksi aikaa. Työsi sujuvat, mutta muuten arkesi on ailahtelevaa. Et oikein tiedä, pitäisikö lähteä vai jäädä vai minnekö mennä. Tee päätös pikaisesti, asian vatvominen vain hankaloittaa monen muunkin elämää.

Katso täältä vesimiehen päivähoroskooppi. 

HELMIKUUN HOROSKOOPPI: KALAT 20.2.–20.3.

Rakkauselämäsi ei ole parhaimmillaan, mutta löydät eloosi intoa ja riemua muualtakin kuin lemmenleikeistä. Pyörittelet erilaisia tulevaisuuden skenaarioita edessäsi, mutta lopulta huomaat, että vain yksi niistä on toteuttamiskelpoinen. Taloudellinen ongelma aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia. Ratkaisu on löydettävissä, mutta ei niin äkisti kuin tahtoisit. Helmikuun alussa saat paljon voimaa kevään pitenevästä valosta, se on sinulle elintärkeä voimavara. Tällöin on hyvä rohkeasti ratkaista mieltä kiusanneet asiat. Päätöksen teko ei ole helppoa, mutta pian huomaat, että se helpottaa enemmän kuin iänikuinen empiminen.

Katso täältä kalojen päivähoroskooppi. 

teksti Anne Pennanen
kuva Aliisa Ahtiainen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä