Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Heinäkuun horoskooppi: vaellusviettiä ja sivuseikkailuja

30.06.2019

Heinäkuun horoskooppi on tässä, ja suosittelemme lukemaan sen heti.

HEINÄKUUN HOROSKOOPPI: RAPU 22.6.–22.7.

Tämän kesän aikana voi edessä olla useita kertoja erilaisia kiusallisia ja houkuttelevia tilanteita. Tästä sinun ei kuitenkaan tarvitse huolestua, koska selviydyt lopulta puhtain paperein – ainakin ulkoisesti. Sydämesi saattaa tosin olla toista mieltä, sillä kielletty hedelmä kiihottaa. Näissä tilanteissa sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin hillitä tunteitasi. Tulevat viikot vaativat sinulta töiden suhteen järkeviä ratkaisuja. Luota itseesi ja tulet onnistumaan! Loppukesästä uusi työpaikkakin saattaa olla mahdollinen.

Katso täältä ravun päivähoroskooppi. 

HEINÄKUUN HOROSKOOPPI: LEIJONA 23.7.–22.8.

Nyt kannattaa luottaa vaistoihin sekä ihmis- että rakkaussuhteissa. Älä suostu petettäväksi! Joku yrittää saada sinut vakuutettua jostakin puolivalheellisesta asiasta. Ota laput pois silmiltäsi ja häädä huijarit matkoihinsa. Keskity mieluummin nauttimaan kesän suurista iloistasi niiden kanssa, joita rakastat. Se tarkoittaa myös sitä, ettet raahaa lomallasi läppäriä joka reissulle vaan jätät sen rauhassa pölyyntymään. Unelmat vievät sinua tänä kesänä elämässä eteenpäin.

Katso täältä leijonan päivähoroskooppi.

HEINÄKUUN HOROSKOOPPI: NEITSYT 23.8.–22.9.

Olet tänä kesänä voimissasi sekä fyysisesti että henkisesti. Olet nyt valmis tekemään muutoksia ja toteuttamaan suuriakin suunnitelmiasi. Kannattaa kuitenkin edetä harkitusti ja rauhallisesti. Onneksi sinulla on myös läheistesi tuki. Tämä kesä avaa silmäsi myös rakkauden suhteen. Se on sinulle tarpeen, sillä olet ollut viime kuukaudet liian urakeskeinen. Jos olet sinkku, pyristelet tietenkin ensin vastaan ja yrität karata tilanteesta. Se on turhaa, sillä kohtalo on nyt päättänyt kohdallasi toisin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso täältä neitsyen päivähoroskooppi.

HEINÄKUUN HOROSKOOPPI: VAAKA 23.9.–23.10.

Olet ollut kesän alkupuolen hukassa sydämesi kanssa. Vasen puoli vetää toisaalle ja oikea toisaalle. Onneksi vaisto ja terve järki ovat vielä tallella. Älä mene lankaan, vaikka tarjoukset olisivat kuinka houkuttelevia. Kyseessä voi olla henkilö, johon luotat henkeen ja vereen. Kesän toinen puolisko sujuukin sitten rauhallisemmin. Voit ottaa lomasi rennosti, eikä ole syytä säntäillä paikasta toiseen. Ehdit halutessasi jopa sellaiselle matkalle, josta olet haaveillut mutta jota et ole ehtinyt kiireiden takia toteuttaa.

Katso täältä vaa’an päivähoroskooppi.

HEINÄKUUN HOROSKOOPPI: SKORPIONI 24.10.–22.11.

Kesän aikana eteesi voi tulla useita kiusallisia tilanteita. Tästä sinun ei kuitenkaan tarvitse huolestua, koska selviydyt niistä erinomaisesti älysi ja huumorintajusi ansiosta. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin hillitä tunteitasi. Mutta älä sen sijaan hillitse niitä rakkauden ja erotiikan suhteen, vaan anna palaa täysillä. Tulevat viikot vaativat sinulta elämän suhteen järkeviä ratkaisuja. Luota itseesi, niin tulet onnistumaan!

Katso täältä skorpionin päivähoroskooppi.

HEINÄKUUN HOROSKOOPPI: JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Välillä tuntuu siltä, että sinulta yritetään salata jotakin. Älä kuitenkaan ala riitelemään asiasta vaan vaihda uusiin maisemiin. Ota etäisyyttä tiettyihin ihmisiin ja saat selvyyden siitä, ovatko he enää arvoisiasi. Alkukesäsi sujui liian uurastuksen merkeissä, mutta juhannuksesta alkaen vaellusviettisi on päässyt valloilleen. Tästä suvesta ei rakkautta puutu, naurusta puhumattakaan. Sen sijaan holtiton rahankäyttösi saattaa tehdä lomaviikoistasi köyhemmän kuin oli tarkoitus.

Katso täältä jousimiehen päivähoroskooppi.

HEINÄKUUN HOROSKOOPPI: KAURIS 23.12.–19.1.

Sinun täytyy saada itsesi rauhoittumaan ainakin osaksi ajaksi kesää. Sinulla on liikaa stressiä, koska et kunnianhimoisen luonteesi takia osaa pyytää muilta apua. Yritä päästä rauhoittumaan johonkin sinulle mieluisaan paikkaan ja olla yhtä rennosti kuin olit lapsena. Olet seurallinen ihminen ja hyvä ihmistuntija, mutta nyt on aika panostaa omiin ihmissuhteisiisi – myös seksin saralla. Jos mietit nyt luopuvasi jostain vanhaksi käyneestä asiasta elämässäsi, siirrä päätöksen teko syksyyn.

Katso täältä kauriin päivähoroskooppi. 

HEINÄKUUN HOROSKOOPPI: VESIMIES 20.1.–19.2.

Olet vauhdikkaalla kesäfiiliksellä, mutta varo ettet ammu yli. On hyvä ottaa asiat rennosti, mutta joillekin kevyt suhtautuminen tiettyihin juttuihin tekee kipeää. Näin on ainakin ihmissuhteissa. Ole hiukan harkitsevaisempi. Jos noudatat näitä ohjeita, edessäsi on rentoja ja antoisia kesäpäiviä. Monet tulevat hakeutumaan seuraasi, koska järjestät heillekin mukavaa toimintaa. Olisi toki hyvä, että ottaisit välillä aikaa ihan vain itsellesikin.

Katso täältä vesimiehen päivähoroskooppi. 

HEINÄKUUN HOROSKOOPPI: KALAT 20.2.–20.3.

Mennyt kevät söi voivavarasi tyhjiin, joten nyt on aika ottaa rennosti! Sinun on turha asettaa rimaa alkukesästä liian korkealle. Asiat voisivat toki olla paremmalla mallilla, mutta hyvä näinkin. Etene pienin, varovaisin askelin kohti haaveidesi kohdetta, joka voi olla asia, mutta todennäköisesti eräs tietty ihminen. Älä ainakaan käännä rakkaudelle selkääsi, jos sellainen koputtaa olkapäätäsi. Jos mahdollista, yritä palastella lomaasi ympäri kesäkuukausien!

Katso täältä kalojen päivähoroskooppi. 

HEINÄKUUN HOROSKOOPPI: OINAS 21.3.–20.4.

Alkukesästä on vaarana, että hermostut pienistä, ja sitten ihmettelet, kun et löydä ystävää suviseikkailuillesi. Yrität viedä tahtosi väkisin läpi vähän joka osa-alueella. Jos sorrut tähän, tulet myöhemmin katumaan. Heinäkuun puolivälistä alkaen sujuu jo paremmin. Tulkoon vastaan mikä tilanne tahansa, mielesi onneksi pysyy iloisena. Kannattaa ulkoilla paljon. Se virkistää ja saa sinut positiiviselle tuulelle. Saattaa olla, että löydät suven vapaille myös elämänkumppanin.

Katso täältä oinaan päivähoroskooppi.

HEINÄKUUN HOROSKOOPPI: HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Olet tunteissasi turhan herkkä. Vaarana on, että riitaannut helposti, mikä laskee kesätunnelmaa. Jos menetät malttisi, voit tehdä äkkipikaisuuksissasi sellaista, mitä tulet jatkossa katumaan. Pidä siis huolta itsestäsi! Yritä välttää tilanteita, jossa voit joutua tekemään äkillisiä ratkaisuja tai joissa vaarana on, että menetät rahaa. Heinäkuun toisella puoliskolla alkaa hellittää ja alat nauttia taas rakkaudesta ja erotiikasta täysin rinnoin.

Katso täältä härän päivähoroskooppi. 

HEINÄKUUN HOROSKOOPPI: KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tämän kesän aikana sinun kannattaa olla tarkkana, ettet menetä jotakin tärkeää. Hoida asioita yksi kerrallaan. Vaarana on myös, että haalit itsellesi liian paljon töitä: silloin väsähdät, eikä sinulla jää tarpeeksi aikaa nauttia kesästä. Pitäisikö sinun lomailla jossakin uudenlaisessa paikassa, jossa voit tankata ehtyneet voimavarasi? Se voisi piristää myös seksielämääsi sekä fyysisesti että henkisesti.

Katso täältä kaksosen päivähoroskooppi.

Lue myös:

Ellen vuosihoroskooppi 2019: suhdesäpinää ja ammatinvaihtoja

laatinut Anne Pennanen
kuvitus Aliisa Ahtiainen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä