Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Elokuun horoskooppi: äkkiratkaisuja ja solmuja sydämessä

29.07.2019

Elokuun horoskooppi on tässä, ja suosittelemme lukemaan sen heti.

ELOKUUN HOROSKOOPPI: LEIJONA 23.7.–22.8.

Olet elokuun alussa poikkeuksellisen epävarma sekä itsesi että kumppanisi suhteen. Haluaisit jäädä viettämään ikuista kesää hänen kanssaan, mutta valitettavasti joudut palaamaan takaisin uraputkeen. Ei teidän ihana aikanne tähän pääty, vaikka työt kutsuvatkin. Horoskooppi lupaa, että pistät monta mutkaa suoraksi työmaallasi, kunhan pääset taas vauhtiin.

Vaikka juhlitkin synttäreitäsi suht’ ankarasti, laita luottokortti piiloon hyvän sään aikaan. Myös kesäkilot kannattaa karistaa tai kiertää ne, mikäli ne ovat nestemäisessä muodossa.

Katso täältä leijonan päivähoroskooppi.

ELOKUUN HOROSKOOPPI: NEITSYT 23.8.–22.9.

Vaikka normaalisti olet viileyden perikuva, yllätät nyt monet ihmiset olemalla suorastaan räjähtävän aktiivinen sekä työssä että vapaa-ajallasi. Jopa kumppanisi on hätää kärsimässä yllättävien intohimon kohtauksiesi takia, sillä ne syttyvät missä ja milloin vain.

Jos olet miettinyt totaalista suunnanmuutosta arkisissa kuvioissa joko uuden työpaikan tai kodin suhteen, verkot kannattaa heittää tässä vaiheessa vesille, vaikka äkkiratkaisua ei syntyisikään. Horoskooppi muistuttaa, että ovet aukeavat kyllä kolkuttelijalle, kun ajoitus on oikea.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso täältä neitsyen päivähoroskooppi.

ELOKUUN HOROSKOOPPI: VAAKA 23.9.–23.10.

Olet toimissasi hieman holtiton etenkin elokuun puolivälissä. Ajatuksesi eivät pysy kasassa, ja varsinkin parisuhteessa elävien kumppanit alkavat aavistella pahaa. Jotkut jopa aiheestakin. Sydämesi on solmussa, mutta et uskalla pyytää ketään solmua avaamaan. Horoskooppi neuvoo etenemään varovasti, jotta et tyhjän takia menettäisi sellaista, mikä lopulta on sinulle tärkeintä.

Työkuvioidenkin suhteen olet vielä heinäpellolla, joten toivottavasti olet säästänyt lomapäiviä loppukesäksi. Vältä ainakin tarttumasta kovin haasteellisiin urakoihin.

Katso täältä vaa’an päivähoroskooppi.

ELOKUUN HOROSKOOPPI: SKORPIONI 24.10.–22.11.

Sinua näkee harvoin näin seesteisenä ja hyväntuulisena, vaikka kesä ilmoitteleekin loppumistaan. Ota siis kaikki irti pimentyvistä kuutamoilloista. Etenkin sinkuille tämä on otollista aikaa löytää rinnalle vakavampikin kimpassa kulkija. Vakiintuneet hieman revittelevät tomuisia nurkkiaan, jotta intohimo säilyisi kesähelteiden jälkeenkin.

Edessä oleva työmääräkään ei saa intoasi laantumaan. Itseasiassa olet valmis näyttämään kyntesi sekä kollegoillesi että pomoillesi aivan uudella tavalla.

Katso täältä skorpionin päivähoroskooppi.

ELOKUUN HOROSKOOPPI: JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Näytät nauttineen kuluneesta, intohimoisesta kesästä, joka ei vieläkään näytä kohdallasi loppuvan. Mutta lepäsitkö tarpeeksi? Taisi jäädä univelkaa alkusyksyynkin.

Sinut kiskaistaan täysin uuteen hankkeeseen loppukuusta. Olet hieman ymmälläsi, kuka naruista vetelee ja mihin suuntaan. Heittäydy rohkeasti kohtalon vietäväksi, sillä sinä putoat aina jaloillesi.

Muista kuitenkin vaalia terveyttäsi. Viikonkin skarppaus ja kuntokuuri palauttavat kesällä kadonneet energiavarasi entiselleen.

Katso täältä jousimiehen päivähoroskooppi.

ELOKUUN HOROSKOOPPI: KAURIS 23.12.–19.1

Muut lopettelevat lomiaan ja sinä ihmettelet, onko kesä kääntynyt muka jo viimeiselle kolmannekselle. Kannattaisi varmaan ottaa vaikka äkkilähtö jonnekin lämpimään, sillä muuten et tule kestämään seuraavaa vuodenaikaa sairastumatta, vinkkaa horoskooppisi.

Muutenkin elämänhallintasi kaipaa hieman kovakouraistakin ravistelua. Olet laiminlyönyt itsesi ja eroottisen elämäsi. Ihme jos kumppanisi vielä odottelee parempia aikoja kurkkimatta aidan toiselle puolelle. Työkuviosi sen sijaan sujuvat ilman kuoppia, mutta senhän kyllä tiesitkin.

Katso täältä kauriin päivähoroskooppi. 

ELOKUUN HOROSKOOPPI: VESIMIES 20.1.–19.2.

Olet nautiskellut kesän antimista aina ähkyyn asti. Antimet eivät tässä kohtaa tarkoita pelkästään kausisatoja vaan myös erotiikkaa ja muita sosiaalisia seikkailuja. Horoskooppisi mukaan nyt olisi hyvä aika ottaa hieman rauhallisemmin ja puntaroida tapahtumia. Mitä jäi käteen vai menetitkö jotain olennaista elämästäsi?

Jos lomasi on pidetty, ota ensimmäiset työviikot suhteellisen hissuksiin ja melua pitämättä. Tulet yllättymään pian suurisuuntaisista muutoksista, joita nyt urallesi kehitellään.

Katso täältä vesimiehen päivähoroskooppi. 

ELOKUUN HOROSKOOPPI: KALAT 20.2.–20.3.

Olet hieman torilla viimeaikaisten tapahtumien kanssa. Jotkut ystäväsi saattavat yllättää sinut hymyilemästä itseksesi. Mukava kautesi vain jatkuu, vaikka tietyt työ- tai opiskeluvelvollisuudet palaavatkin taas kuvioihin.

Olet silti vielä epävarma erään ihmisen suhteen. Jos olet sinkku mutta ihastunut, älä tee liian nopeita liikkeitä mihinkään suuntaan. Varatuilla kaloilla on lempi kohahtanut uuteen kuohuntaan, etkä oikein ole uskoa, onko tällainen intohimo välillänne enää mahdollistakaan. Anna palaa!

Katso täältä kalojen päivähoroskooppi. 

ELOKUUN HOROSKOOPPI: OINAS 21.3.–20.4.

Olet elokuussa hieman totinen ja uppoutunut ajatuksiisi, etkä huomaa houkutuksia ympärilläsi. Podet huonoa omatuntoa ja pelkäät salaisuutesi paljastuvan. Olet kieltämättä ottanut melkoisen riskin, mutta ehkä haluatkin ratkaista jumiutuneen elämäsi radikaalilla liikkeellä.

Olet toivoton rahankäsittelijä, mikä korostuu nyt entisestään. Olisi hieno ele, jos maksaisit vippisi pois lainausjärjestyksessä. Tuskin haluat maineesi tahrautuvan lopullisesti.

Katso täältä oinaan päivähoroskooppi.

KESÄKUUN HOROSKOOPPI: HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Sinua kenkuttaa, mutta yritä silti olla näyttämättä negatiivisia tunteitasi koko maailmalle. Marmatuksesi käy kaikkien hermoille. Horoskooppisi mukaan saattaisi olla parempi, että vetäytyisit vielä tämän kesän lämmössä itseksesi joko mökille tai vaikka laivaristeilylle. Tunteiden selvittäminen on nyt kaikkein tärkeintä.

Kohtaat myös työpaikallasi erikoisia tilanteita, joihin olisi hyvä suhtautua maltilla. Kun saat voimavarasi kasattua, sinusta on töissä korvaamaton apu monelle hätään joutuneelle.

Katso täältä härän päivähoroskooppi. 

ELOKUUN HOROSKOOPPI: KAKSONEN 21.5.–21.6.

Sinä se vain mennä jolkotat velvollisuuksista piittaamatta ja nautit täysin rinnoin kesästä. Et edes huomaa, että eräs läheisesi on joutunut melkoiseen kiipeliin ja tarvitsisi kipeästi apuasi. Pysähdy siis hetkeksi, horoskooppi neuvoo. Myös elämänkumppanisi kaipaisi hivenen hellyyttä ja huolenpitoa.

Rakkauselämäsi on hyvässä vireessä, eikä intohimoakaan puutu. Tosin et jaksa pitkäksi aikaa vällyjen alle loikoilla, koska ympärillä on niin paljon muitakin houkutuksia. Olisiko jopa uusi työpaikka tarjolla?

Katso täältä kaksosen päivähoroskooppi.

ELOKUUN HOROSKOOPPI: RAPU 22.6.–22.7.

Jos mahdollista, tilaa äkkilähtö ihan minne vain rahasi suinkin riittävät. Olet koko suven ajan passannut ja vaalinut muita, mutta unohtanut pitää huolta itsestäsi. Katso peiliin, niin ymmärrät, mistä horoskooppisi varoittaa.

Tarvitset nyt ympärillesi mahdollisimman paljon rentoa oleskelua rakkaittesi seurassa. Opi sanomaan ei ja kieltäytymään avunpyynnöistä. Ne eivät lopu, mutta sinun voimasi voivat. Valitse tärkeimmät mutta helpoimmin hoidettavat työtehtävät.

Katso täältä ravun päivähoroskooppi. 

Lue myös:

Ellen vuosihoroskooppi 2019: suhdesäpinää ja ammatinvaihtoja

laatinut Anne Pennanen
kuvitus Aliisa Ahtiainen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä