Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK
Vesimies

Vesimies

20.1.-19.2.

Viikonlopun horoskooppi

Viikonloppuna on otollinen löytää uudenlaista tekemistä tutuksi käyneiden rutiinien rinnalle. Jos istut toimettomana, tunteesi ajautuvat räjähdyspisteeseen. On toki hyvä, että kasvattamasi padot purkautuvat. Olet pohjimmiltasi hyväntuulinen, vaikka tunne-elämäsi onkin sotkussa. Pääset viettämään vauhdikkaita hetkiäkin, jos pelaat korttisi oikein. Sinulla on mahdollisuus löytää uutta syvyyttä elämääsi, kyse voi olla rakkaudestakin. Älä suhtaudu uusiin ihmisiin liian ennakkoluuloisesti.

Viikonlopun horoskooppi

Kiirehdi korjaamaan virheesi, jotka sanoillasi aiheutit. Vaikka vahinko olisi jo tapahtunut, osaat kyllä herttaisuudellasi saada ihmiset leppymään. Ongelma ei ole suuri, joten älä anna sen masentaa viikonloppuasi vaan käy tapahtunut rauhallisesti asianosaisen kanssa läpi. Pusket eteenpäin keksimääsi hanketta, mutta et ole varma, kantaako se hedelmää niin nopeasti kuin toivoit. Olet välillä liian epäitsekäs ja annat repiä itsestäsi kaikki mehut. Tunne arvosi! Ihmettelet, miksi jollekulle kaikki tuntuu olevan niin helppoa. Todellisuus kulissien takana on silti toinen. Kaikki eivät osaa avoimesti kertoa ongelmistaan. Sinä voisit ainakin yrittää.

Tähdet suosittelevat sinulle

Horoskoopit

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]