Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Helsingin parhaat kirpputorit

19.07.2018

Elle listasi Helsingin parhaat kirpputorit. Kurkkaa mistä löydät todennäköisimmin merkkivaatteita tai vintageaarteita ja missä nautit kirppistelyn lomassa parhaat leivonnaiset.

Helsingin parhaat kirpputorit

Trendikkäin valinta: Relove

Muotiväen suosimalla Relovella on Helsingissä kaksi myymälää, Töölöntorilla ja Viiskulmassa. Reloven idea on yhdistää kirpputori ja lifestyle-myymälä, ja liiketilat ovat huolella sisustettuja ja putiikkimaisia. Vaikka kyseessä on myyntipöytäkirpputori, jokaisen hyllyn esillepano on tarkkaan mietitty, sillä henkilökunta huolehtii niiden siisteydestä. Täältä löydät trendikkäimpiä merkkivaatteita ja asusteita. Kummassakin Relovessa on myös kahvila sekä pop up -nurkkaus, jossa vaihtelee eri brändien tuotteita kosmetiikasta sisustukseen. Kahvilasta voi ostaa luomu- ja lähiherkkuja myös mukaan. Ota seurantaan inspiroiva Instagram-tili @relovelifestyle.

Relove Töölö, Sandelsinkatu 6. Relove Viiskulma, Pursimiehenkatu 7.

Helsingin parhaat kirpputorit

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 

Edulliset löydöt: Kaivarin Kanuuna Töölö

Legendaarisella Kaivarin Kanuunalla on kaksi liikettä: alkuperäinen liike sijaitsee Vuorimiehenkadulla Ullanlinnassa, uudempi Töölöntorilla. Molemmat ovat itsepalvelukirpputoreja. Kaivarin Kanuuna Töölöstä löydät laajan ja vaihtelevan valikoiman vaatteita. Joukossa on merkkivaatteita, mutta myös todella halpoja löytöjä. Töölön myymälässä on lisäksi erikseen lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin keskittyvä osasto sekä lasten leikkinurkkaus.

Kaivarin Kanuuna Töölö, Töölöntorinkatu 11.

Selkeä esillepano: Recci

Recci-myymälät sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa ja Kalliossa. Recciin lahjoitetuista vaatteista eritellään myyntikelpoiset tuotteet. Loput vaatteista kierrätetään materiaalin mukaan uusiokäyttöön. Myymälät ovat selkeitä ja vaatteet hyvin katseltavissa toimivan esillepanon ansiosta.

Recci Kruununhaka, Unioninkatu 45. Recci Kallio, Helsinginkatu 16.

Helsingin parhaat kirpputorit

Vaatekaapin helmet: Frida Marina

Frida Marina yhdistää vintagekaupan ja kirpputorin. Vintageputiikki myy upeita vaatteita 1940–1980-luvuilta. Kirpputorilta taas löydät hyväkuntoisia nuorempiakin vaatteita. Liike on kaunis, ja kaikki vaatteet ovat tarkoin valittuja ja kauniisti esillä. Täältä löydät todellisia vaatekaapin helmiä!

Frida Marina, Kaarlenkatu 10.

Supersuosittu tapahtuma: Konepajan Bruno

Tapahtumakeskus Bruno järjestää supersuosittuja viikonloppukirppiksiä. Myyjiä ja ostajia on kirppispäivinä ruuhkaksi asti, joten tavaraa on paljon sisustusesineistä vaatteisiin. Joukossa on paljon laadukkaita vaatteita, mutta hinnat pysyvät yleensä kohtuullisina. Brunon kirppis kannattaa kiertää vaikkei vaatekaappi mitään uutta kaipaisikaan – tunnelma on ihmisvilinästä huolimatta viihtyisä ja iltatoreilla saattaa olla myös livemusiikkia. Tarkista aukioloajat ja ohjelma Brunon Facebook-sivulta.

Bruno, Bruno Granholminkuja 2.

Suloinen retkikohde: Vallilan Stoori

Stoori on viehättävä kirpputori, jossa kannattaa fiilistellä erityisesti vanhoja vinyylejä. Tuotteet ovat laadukkaita ja koko liikkeen ilme on suloinen ja harkittu. Myös täällä voit ostosten lomassa nauttia kahvilan herkuista, ja lapsille on oma leikkinurkkaus. Kirpputorin sijainti idyllisessä Vallilassa on ihanteellinen pientä kesäretkeä varten.

Vallilan Stoori, Sturenkatu 36.

Pieni aarreaitta: Punavuoren Patina

Punavuoren Patina on täynnä vaihtelevan tasoista tavaraa. Pieni kirpputori on kuitenkin nopeasti tutkittu, ja joukosta löytyy vähäisellä vaivalla laadukkaita merkkivaatteita. Pöydät pyritään pitämään siistinä tavaramäärästä huolimatta. Kirppis on tunnettu ystävällisetä henkilökunnastaan.

Punavuoren Patina, Sepänkatu 11.

Muista myös nämä:

UFF Fredrikinkatu: siisti, iso liike Kalevankadun kulmassa.

Hietsun kirppis: suosittu ulkoilmakirpputori Hietsun kauppahallin edustalla.

Fida Roba: suurivalikoimainen ja edullinen kirpputori Iso Roobertinkadulla.

Lue myös:

Relove on uudenlainen kirppari – me ihastuimme!

Tässä ovat parhaat nettikaupat – Ellen toimitus jakaa suosikkinsa

Miksi hurahdamme jatkuvasti uusiin ilmiöihin?

Teksti
Kuvat Roosa Siirilä
Tilaa Elle

Seuraa Elleä