Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Helpot kampaukset pitkille hiuksille – 5 ihanaa ideaa!

20.06.2018

Hyvästele suoristusrauta: ajankohtaisin kampaus laineilee joka suuntaan. Laittamattoman näköinen, luonnonkiharoita imitoiva look sopii kaikille hiusmitoille.

Vinkki! Jos hiuksesi eivät kiharru itsestään, luonnonkiharoita muistuttavat laineet syntyvät, kun taivutat kiharapuikolla isoja osioita eri suuntiin. Kierrä hiuksia puikon ympärille vuorotellen myötä- ja vastapäivään.

Helpot kampaukset pitkille hiuksille:

helpot kampaukset pitkille hiuksille

Silkkinauhalla sidottu tukka yhdistää kaksi viimeaikaista megatrendiä: polkkamallin ja aukinaiset, taipuilevat latvat.

Trendikäs polkka

Poolotrendi opetti pitkähiuksisille uuden lempikampauksen, korkean kauluksen alle sujautetut latvat. Voilà – hiukset on viimeistelty siisteiksi kahdessa sekunnissa. Kun poolotrendi kesällä väistyy, tulee tilalle uusi suosikki. Silkkihuivilla sidottu tukka muuttaa ilmeen sekunneissa.

helpot kampaukset pitkille hiuksille

Mikäli tukassa riittää paksuutta, viimeistele lainekiharat miksaamalla eri letitystekniikoita: ranskalainen letti ja kalanruotoletitys luovat täydellisen boho-fiiliksen.

Pinterest-kelpoinen

Lainekiharat eivät suotta ole Pinterestin suosituimpia lookeja: ne imartelevat käytännössä kaikkia, kunhan hiusmitta on vähintään niskaan yltävä polkka.

helpot kampaukset pitkille hiuksille

Vaikka ponnari saa näyttää vahingossa niskaan valahtaneelta, kannattaa se kuitenkin kiinnittää napakalla hiuslenkillä. Parhaat valmistaa Blax-merkki.

Ponnarin paikka

Poninhäntä saa nyt valua alas niskaan, ja trendikkäin vapauttaa sen pariksi huolettomasti taipuilevan, auki harjatun osion tai otsiksen.

helpot kampaukset pitkille hiuksille

Täydellinen festariletitys yhdistää kalanruotoa ja ranskalaista letitystä. Toteutukseen tarvitset kuitenkin näppäräsormisen kaverin tai kampaajan.

Suoraan preerialta

Ja niin vain Ingallsin Laurasta tuli kuuma kauneusidoli! Kesän hiustrendit nyökkäävät catwalkilta tutulle cowboy-muodille.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
helpot kampaukset pitkille hiuksille

Ero sotkuisen ja chicin välillä? Viimeistele niskasykerö siistiksi asennepinneillä, jotka korvaavat samalla korut. Näyttäviä mutta sopivan simppeleitä löytyy lontoolaisen Syd Hayesin valikoimasta.

Puolivälin malli

Nutturamuodin kohdalla pätee nyt 50/50-sääntö: vedä puolet hiuksista niskasykerölle ja vapauta sitten puolet sykerön hiuksista vetämällä latvoista.

Lue myös:

10 keinoa kasvattaa pitkät hiukset nopeasti

Voiko hiukset suojata ikääntymiseltä?

Kalanruotonuttura, pitsiletitys ja kuplaponnari – näin teet simppelit kesäkampaukset

toimittanut Anni Nissi
kuvat Sascha Heintze
tyyli Sophie Beresiner
Tilaa Elle

Seuraa Elleä