Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Helmikuun Ellen parhaat jutut – näitä et halua missata!

11.01.2018

Ellen vs. päätoimittaja Taina Risto valitsi helmikuun helmet.

1. Minimalistisen tyylin ystävänä kaipaan jatkuvasti muotivinkkejä, joissa laadukkaita, hyviä valintoja maustaa jokin kiva extrajuju. Vain sillä tavalla vältetään tylsyys! Farkkuhenkisen muotijuttumme vinkit olivat kuin tehty minulle. Seuraavaksi yhdistän toisiinsa patenttineuleisen paksun jumpperin, tiukat farkkuhenkiset hiihtarit ja niittikoristeiset, suippokärkiset kengät.

2. Huurteiset pastellisävyt ovat kevään hitti. Ihan kuin kevät tulisi nopeammin, kun hankkii ylleen hentoa liilaa, pinkkiä tai vihreää. Mutta ennen kuin ryntäät ostoksille, lukaise pikaoppaamme. Kerromme esimerkiksi, että jos hankit vain yhden pastelliasun, hanki suoralinjainen, vähän maskuliininen pastellibleiseri, tyyliä Miami Vice.

3. Pyysimme 46 Elle-maan toimittajia listaamaan lempikosmetiikkatuotteensa. Listasta tuli kiinnostava, ja oli hauska huomata, että esimerkiksi Elle Malesian kauneustoimittaja etsii samanlaista huulipunaa kuin minäkin! Hänen valintansa on Narsin Powermatte Lip Pigment. Pistän sen heti ostoslistalleni.

4. Pastelli tulee kotiinkin. Esittelemme Tanskan Ellen ja Elle Decoration -lehden päätoimittajan kodin, jossa hän asustaa miehensä ja lapsensa kanssa. Hento vaaleanpunainen on ihana sisustusväri, joka sopii hyvin pelkistetyn skandinaavisen mustan ja luonnon sävyjen rinnalle.

5. Mokkalenkkarit ovat kevään hankintalistallani. 70-luvun mauste vain piristää lenkkarityyliä. Löysin jutustamme monta houkutusta, mutta luultavasti valitsen niistä nämä Spalwartin kolmiväriset Marathon-tossut.

Lue myös:

Tässä ovat parhaat nettikaupat – Ellen toimitus jakaa suosikkinsa

11 tyylioivallusta pariisittarilta – kopio itsellesi uusi Pariisi-tyyli

Ellen kauneustoimitus testasi vaatekauppojen meikit – 8 vinkkiä!

Teksti
Kuvat Janina Jaskari ja Janne Viikamo
Tilaa Elle

Seuraa Elleä