Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Gua sha, kasvoharja ja jaderulla – testasimme ihonhoitolaitteet

21.02.2019

Ihonhoitolaitteeseen sijoittamalla voit säästää kosmetiikkakuluissa. Selvitimme, mikä on sopivin ihotyypillesi.

Koukuttava kasvoharja: Foreo Luna Play Plus

MIKÄ: Käteen täydellisesti istuva pallero värisyttää kasvot puhtaiksi hetkessä. Pehmeät silikoniharjakset syväpuhdistavat meikin ja lian minuutissa. Iho tuntuu sileämmältä, huokoset ovat saman tien pienemmät ja mustapäätkin vähenevät vinhaa vauhtia. Silikoninen materiaali säilyy hygieenisenä ja sopii hyvin myös herkkähipiäisille.

KENELLE: Syväpuhdasta ihoa halajavalle.

foreo

Foreo Luna Play Plus -kasvoharjalla saa yhdestä paristosta valtaisat 400 minuuttia käyttöaikaa. 50 e.

 

Vaikka ladattavat ihonhoitolaitteet ovatkin ekologisimpia, on paristolla toimivan käyttöönotto usein nopeampaa ja näppärämpää.

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuin kosmetologin käsi: Foreo Luna Play Foto

MIKÄ: Foreo Luna Play Foto on saman kasvoharjan paranneltu versio. Sen sensorit mittaavat ihosi kosteuspitoisuutta ja ikää. Niiden avulla mobiilisovellus määrittelee ihollesi sopivan puhdistusrutiinin ja värähtelyvoimakkuuden. Vanulapun kokoinen hygieeninen ja hellävarainen ihonhoitolaite jättää jälkeensä siloisen ja syväpuhtaan ihon. Yltiörehellinen laite saattaa myös ilmoittaa ihosi olevan vanhempi kuin sinä.

KENELLE: Pintakuivalle tai vuodenaikojen mukaan kenkkuilevalle iholle.

Foreo Luna Play Foto -kasvoharja toimii kahdella AAA-paristolla, joista saa jopa 400 Käyttökertaa. 89 e.

Foreo Luna Play Foto -kasvoharja toimii kahdella AAA-paristolla, joista saa jopa 400 Käyttökertaa. 89 e.

Helahoito kasvoille: Oriflame SkinPro Sonic 3-in-1 System

MIKÄ: Etsitkö hoitolatyyppistä ratkaisua kasvojen puhdistukseen? Tutustu SkinPro Soniciin. Puhdistuslaitteen nailonharjakset putsaavat kasvot todella tehokkaasti. Silikoninen kuorintapää tuntuu herkällä hipiällä harjaa hellävaraisemmalta ja jättää ihon sileäksi. Viimeistele kolmen minuutin tehohoito hierontapäällä, joka imeyttää hoitotuotteet hauskasti täristäen ja sopii hyvin myös dekolteen rentoutukseen.

KENELLE: Normaalille, epätasaiselle ja rasvoittuvalle iholle.

kasvoharja

Oriflame SkinPro Sonic 3-in-1 System -ihonhoitolaitteen hierontapää parantaa mikroverenkiertoa ja lisää ihon kimmoisuutta. 58 e.

 

Tehokkaasti puhdistava kasvoharja voi varsinkin talviaikaan kuivattaa ihoa. Jos iho ärtyy tai kuivuu, supista käyttökertoja vaikka kolmeen per viikko.

 

Hiomalla heleäksi: Remington Reveal Diamond Microdermabrasion

MIKÄ: Mikrohiontalaite ”imuroi” tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja talia. Timanttikärkeen jäävä tavara ei jätä tulosta arvailujen varaan. Tästä hyötyy erityisesti rasvainen, samea tai epäpuhdas iho, herkkäihoinen käyttää sitä harkiten. Laitteesta löytyy erikokoisia ja karkeusasteisia kärkiä eri ihoalueille. Säännöllisellä käytöllä voi odottaa parannusta myös pigmenttiläiskiin, arpiin ja juonteisiin.

KENELLE: Epäpuhtaalle, samealle, läikikkäälle ja rasvaiselle iholle.

Remington Reveal Diamond Microdermabrasion

Remington Reveal Diamond Microdermabrasion -mikrohiontalaitteen käyttö vaatii keveää ja kärsivällistä otetta. 160 e.

Kasvonaamio kaikilla herkuilla: Foreo Ufo Mint

MIKÄ: Imeyttävä lämpöterapia, uudistava led-valoterapia, tasoittava kylmätoiminto ja rentouttava T-sonic -värähtely – ei uskoisi, että kaikki nämä toiminnot sisältävä laite voi olla pieni ja helppokäyttöinen. Näppärä Foreo Ufo -naamiohoitolaite sopii mainiosti myös tekniikkakammoiselle. Vain 90 sekuntia kestävä käsittely on kuin pikakäynti kasvohoidossa ja jättää jälkeensä huomattavan hehkeän hipiän.

KENELLE: Kaikille, jotka kaipaavat välitöntä lisähehkua.

foreo ufo

Foreo Ufo Mint -naamiohoitolaitteeseen löytyy naamioita niin kirkastukseen, kosteutukseen kuin kohotukseenkin. 277 e. Kangasnaamiot 6 kpl /20 e.

Täsmähoitoa rypyille: Talika Time Control

MIKÄ: Kaipaatko pikaista silmänympärysten virkistystä? Aseta vilkkuva ja värisevä täsmäase juonteen päälle tai silmän alle ja odota minuutti. Ioniterapia imeyttää hoitotuotteet syvälle. Led-valoterapia uudistaa ihoa tutkitusti. Laite lupaa taklata myös tummat silmänaluset, ja mikrovärähtely laskeekin välittömästi turvotusta.

KENELLE: Ensimmäisille juonteille ja väsyneille silmänalusille.

talika time control

Talika Time Control ihonhoitolaitetta on kätevä käyttää vaikka telkkua tuijotellessa, mutta tuloksia voi odottaa vain säännöllisellä käytöllä. 109 e.

 

Mitä seuraavaksi? Ennustamme lähitulevaisuuteen led-valohoitolaitteiden läpimurtoa. Erivärisillä aallonpituuksilla on tutkitusti erinäisiä positiivisia vaikutuksia ihoon.

 

Neulaa iho nuorekkaaksi: Puhdas+ Dermaroller

MIKÄ: Ihonhoituotteet imeytyvät mikroneulauksen avulla jopa 1000 kertaa paremmin kuin kasvoille siveltynä. Neljännesmillin pituisilla neuloilla rullailu ei satu, pikemminkin kutittelee ärsyttävästi. Herkempi hipiä voi näyttää käsittelyn jälkeen auringossa kärähtäneeltä, mutta iho rauhoittuu nopeasti. Tämä mikroneulain on sinulle, joka haluat tehostaa hoitotuotteiden vaikutusta ja uudistaa ihoasi kevyesti.

KENELLE: Epätasaiselle, väsyneelle tai elinvoimattomalle iholle.

Dermaroller

Puhdas+ Dermaroller 0,25 mm vahvistaa, silottaa ja tekee ihosta täyteläisemmän stimuloimalla kollageenintuotantoa. Valitse 0,5 mm:n rulla juonteiden ja arpien tehokkaampaan hoitoon. 37 e.

Kiinalaista viisautta: Gua sha -faskiakampa

MIKÄ: Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva Gua sha -kampa poistaa jännitystä ja avaa lihaskalvoja. Iholla lämpenevä kampa liukuu loistavasti vaikkapa seerumin tai öljyn päällä. Käsittelystä saa pientä voimaa käyttämällä varsin jytyn: posket punoittavat ja purentalihaksetkin rentoutuvat. Aivan kuin kasvot kohoaisivat! Virkistävä vaikutus näkyy myös supistuneina huokosina. Katso täältä näppärä videotutoriaali kamman käyttöön.

KENELLE: Stressaavalle jumittajalle.

Gua sha

Ruusukvartsinen Gua sha -faskiakampa aktivoi tehokkaasti kasvojen nestekiertoa ja sopii myös vartalonjumien hoitoon. 18 e. Mbody.info

 

Kiviset ja sähköttömät hoitovälineet, jaderulla ja Gua sha -faskiakampa ovat yllättävän tehokkaita ja ikuisia.

 

Rauhoitu rullailemalla: Jaderulla

MIKÄ: Ihonhoitotuotteet imeytyvät kasvoille kätevästi ja siististi jaderullan avulla. Viileän vihreä kivi rauhoittaa ihanasti ihoa ja koristaa kauniisti kylpyhuonetta. Se on nappituote venähtäneen illan jälkeen, sillä toisen pään pikkurullalla on helppo häivytellä silmänalusten turvotusta. Pro-vinkki: kokeile taltuttaa orastava päänsärky rullaamalla ohimoita.

KENELLE: Hemmottelua ja rentoutusta kaipaavalle.

jaderulla

Vintagehenkinen jaderulla rentouttaa myös rintakehää ja niveliä. 15 e. Superfiilis Putiikki.

Luonnonystävän meikinpoistoliina: Make Up Eraser

MIKÄ: Pehmeän pörröinen liina tuntuu iholla hellävaraiselta, mutta tarttuu likaan kuin terrieri. Usko pois, parilla pyöräytyksellä poistat vahvemmankin meikin pelkän veden avulla. Sama pätee myös silmämeikkiin, testattu on. Iho jää ihmeen pehmeäksi eikä yhtään kiristeleväksi. Parin–kolmen putsauksen jälkeen liina on heitettävä pesukoneeseen.

KENELLE: Ekotietoiselle tai laiskalle meikinputsaajalle.

meikinpoistoliina

Make Up Eraser -meikinpuhdistusliina kestää jopa 1 000 konepesua ja kulkee keveästi matkassa. 25 e.

Karvattomaksi käden käänteessä: Philips Satin Compact

MIKÄ: Siro ja kätevästi mukana kulkeva Philips Satin Compact -kynätrimmeri hoitelee ärsyttävät haituvat hetkessä. Kahdeksan millimetrin ajopäällä siistit kulmat kivuttomasti ja poistat ei-toivottua nukkaa tai karvaa luomista, leuasta, ihan mistä tarvitsee. Sänki on ainakin vaaleassa karvassa lähes olematon.

KENELLE: Kasvojen karvoista ahdistuvalle.

Philips Satin Compact HP6393 -kynätrimmeri

Philips Satin Compact HP6393 -kynätrimmerin suurempi 26 mm:n ajopää sopii myös vartalon karvojen trimmailuun. 35 e.

Höyrytä huokosia: Kasvosauna

MIKÄ: Kasvosauna on paitsi nuhanenän, myös epäpuhtaan ihon ystävä. Hifistelijä höyryttää kotioloissakin kasvonsa ennen mustapäiden poistoa, kuorintaa tai naamiota. Höyryn avaamat huokoset puhdistuvat selkeästi tehokkaammin, ja saat hoitotuotteistasi täydet tehot irti.

KENELLE: Mustapäiselle, tukkeutuneelle ja rasvaiselle iholle.

kasvosauna

Beurer FS50 -kasvosaunaa voi käyttää myös eteerisillä öljyillä tehostettuna. 50 e. Allergiakauppa.

Lue myös:

10 x kulttikosmetiikka, jonka hankit ulkomailta

Näin tunnistat laadukkaan ihonhoitotuotteen

Tiedätkö, miten finni pitäisi oikeasti puristaa?

 

teksti Satu Varjonen
kuvat Fabian Björk ja Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä