Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Testasimme hopeashampoot ja löysimme uuden suosikin – jopa parempi kuin Fudge!

19.02.2018

Alkaako upea platinablondi kellertää parissa viikossa? Näillä hopeashampoilla niin ei käy.

fudge

Pitkäaikainen suosikki: Fudge Clean Blonde Shampoo. 22 e.

Jos platinablondilta kysyy lempishampoota, on vastaus usein Fudge. Eikä ihme – tuote on loistava. Aivan erityisen siitä tekee kosteuttava koostumus. Hopeashampoo on hyvin pigmenttinen ja taittaa jopa valmiiksi todella kellertäviä hiuksia viileiksi. Vaarana on kuitenkin ylitaitto ja sinertäviä osioita hiusten huokoisemmissa osissa.

Toimituksen suosikki: Fanola No Yellow Shampoo. 22 e.

Well hello, No Yellow! Keltaista ei tämän käsittelyn jälkeen näy. Toisin kuin muut testiryhmän shampoot, se ei ainoastaan ylläpidä kampaajalta saatua platinasävyä vaan myös muuttaa kellertävät hiukset viileän sävyisiksi. Radikaalimpaa muutosta toivovien ei kannata edes katsoa muualle. Tämä tehopakkaus taittaa keltaisuutta maagisen tehokkaasti ilman violettia lopputulosta.

Hellää tehoa: L’anza Silver Brightening Shampoo. 30 e.

Tubettaja Henry Harjusolan suosikkihopeashampoo pitää vaaleat hiukset kunnossa seuraavaan kampaajakäyntiin asti. Pigmenttistä L’anzaa voi hyvin sekoittaa tavallisen shampoon sekaan. Vaikka tuotetta ei laimentaisi, pelkoa liian hopeisesta tuloksesta ei silti ole. Tämä tuote on myös sulfaatition ja erityisen hellä hiuksille.

Laatua edullisesti: IdHAIR Elements Hopeashampoo. 15 e.

Tämän shampoon tasalaatuisen pigmenttikoostumuksen ansiosta hiukset pysyvät kampaajakäynnin jälkeen viileän sävyisinä ilman pelkoa siitä, että ne muuttuisivat violeteiksi. Valitse tämä, jos kammoksut harmaata mutta rakastat platinablondia. Muista testituotteista poiketen tuote antaa hiuksille myös lämpö- ja UV-suojan.

Raikasta pehmeyttä: Cutrin Professional Reflection Silver Shampoo. 19 e.

Tämä hopeashampoo tekee hiuksista pehmeät ja helposti käsiteltävät. Pesuteho on loistava ja pigmetti riittää hyvin tuhkaisen vaalean sävyn ylläpitoon. Pehmeä kukkaistuoksu on testiryhmän raikkain. Lupaavasta violetin sävystä huolimatta vahvempaa taittoa kaipaavat saattavat pettyä kevyeen tehoon.

Lue myös:

10 keinoa kasvattaa pitkät hiukset nopeasti

Näin loihdit kuivasampoon avulla tyylikkään toisen päivän kampauksen

Sano hyvästit lättänille hiuksille – testasimme tuuheuttavat shampoot

 

teksti Miia Ezen
kuvat Fabian Björk ja Imaxtree.
Tilaa Elle

Seuraa Elleä