Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Koko kesä bikineissä – voita itsellesi kesän suosikkiasuste!

18.06.2018

Rohkeat printit ja kirkkaat värit hallitsevat bikinimuotia. Taidokkaasti leikatut bikinit tuntuvat päällä mukavalta, eikä vilauttelun vaaraa ole. Freyan bikineissä pärjäät niin rannalla, vesilajeissa kuin rantabaarissakin.

Siintääkö mielessä jo löhöily aurinkotuolissa? Kuuluuko lomasuunnitelmiin ehkä kitesurffaus ja rantalentis? Onko kesässä parasta railakkaat rantabileet, vai onko rento suppailu tyynellä mökkijärvellä sinun juttusi? Suosikkiasuste kaikkiin menoihin on katseet kääntävä bikinisetti. Tänä kesänä uima-asulla saa räväyttää.

Laadukkailla bikineillä voi suunnata aurinkoa palvomaan, hypätä mereen tai uima-altaaseen ja päivän päätteeksi jatkaa rantabaariin drinkeille. Bikinivarastoa päivittäessä ei tarvitse tinkiä näyttävyydestä eikä mukavuudesta. Hyvinleikatut bikinit tuntuvat tukevilta ja tuovat esiin vartalon parhaat puolet.

Freyan bikinit on suunniteltu kokeilunhaluisille ja rohkeille naisille. Bikinit korostavat kurveja ja malleissa on vaihtoehtoja erilaisille vartalotyypeille. Ylä- ja alaosista voi muodostaa omannäköisen yhdistelmän mix and match -tyyliin. Freya valmistaa myös alusvaatteita ja bikinien lisäksi uima-asuvalikoimasta löytyy kokouimapukuja.

Elle valitsi suosikit Freyan kesän 2018 uutuuksista:

1. Sundance-malliston virkattu kuviointi nousee esiin kesän herkullisissa uutuussävyissä, kirkkaassa pinkissä ja syvässä merensinisessä. Räiskyvät värit korostavat päivettynyttä ihoa ja keräävät katseet rannalla.

2. Mamba-sarjan bikineissä eläväpintainen käärmekuosi yhdistyy hohtaviin sävyihin. Kultaiset yksityiskohdat viimeistelevät ylellisen fiiliksen.

3. Making Waves-mallisto sopii itsevarmoille ja valokeilassa viihtyville surffimimmeille. Yhdistä mustavalkoinen halterneck-yläosa shortseihin ja jatka iltaa rantabileissä aamuun asti. Mustavalkoprintistä on saatavilla myös trendikäs maksimekko, jossa voi huoletta poiketa myös kaupungilla.

4. Freyan Electro Beach-printeissä pääset paratiisisaaren tunnelmaan ja käännät katseet raikkaanvärikkäät bikinit ylläsi. Pue ylle raikkaanvärikkäät bikinit, nouse Sup-laudan päälle ja tunne olevasi eksoottisissa maisemissa eteläisellä pallonpuoliskolla.

Freyan bikineitä ja uimapukuja myyvät Sokos, Funky Lady Helsingissä, Lara’s Secret Espoossa, Caroline’s Kokkolassa, S Sykähdyttävä Mikkelissä, Sensuelle Rovaniemellä sekä Lumilingerie-verkkokauppa. 

Osallistu Freya-arvontaan!

Freya arpoo kaikkien ELLEn lukijoiden kesken 10 uima-asua. Voittajilla on valittavana joko bikinisetti tai uimapuku Freyan mallistoista, ja palkinnon voi valita arvontahetkellä saatavilla olevan valikoiman tuotteista. Osallistu kisaan täällä.

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä