Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Viis kylmästä kesäsäästä: näillä festarimekoilla tarkenet

08.06.2018

Kukkamekoissa on nyt pitkät hihat ja nilkkoja hipova helma.

festarimekko

Pellavasekoitteinen nilkkoja hipova mekko on alas asti napitettava. Jätä ylänapit auki ja vedä vyö tiukalle. Pue matalien sandaalien tai sling back-korkkisten kanssa juhliin. Kauluspaitamekko vyöllä 70 e, Mango.

festarimekko

Runsaan röyhelömekon kanssa kannattaa pitää asusteet minimissä. Jätä napittamatta ylimmät napit ja pue vain ohut kaulakoru sirolla riipuksella. Suosi yksivärisiä pieniä laukkuja ja yksinkertaisia nahkasandaaleja. Röyhelömekko 125 e, &Other Stories.

festarimekko

Läpikuultava ohut kukkamekko on täydellinen kerrostamiseen. Kun ulkona ei ole tarpeeksi lämmin pue alle kropatut kapeat farkut ja jätä nilkat paljaaksi. Läpikuultava mekko 35 e, Bik Bok.

festarimekko

Zaran isokuvioinen kukkamekko näyttää freesiltä valkoisten kenkien kanssa, oli ne sitten lenkkarit, nilkkurit tai korkkarit. Vilaus valkoista raikastaa aina. Sifonkimekko 60 e, Zara.

festarimekko

Ylhäältä kapea ja vyötäröltä alaspäin levenevä Arketin mekko on imartelevan muotoinen. Kauniisti aaltoilevissa hihoissa on kapeat rannekkeet. Tämä mekko toimii ympäri vuoden: talvella pitkien nahkasaappaiden kanssa ja kesällä yhdistettynä mataliin sandaaleihin. Viskoosimekko 135 e, Arket.

festarimekko

Pue Gannin kietaisumekon alle niukka valkoinen t-paita ja yhdistä rennosti kaupungille Conversejen ja farkkutakin kanssa. Juhlavan siitä taas saat näyttävillä kultaisilla korviksilla ja siroilla korkokengillä. Kietaisumallinen viskoosimekko 220 e, Ganni.

Vinkki! Rauhoita kiireiset kukkakuosit yksivärisillä kengillä ja laukuilla. Kuviot tuntuvat hillityiltä kun vastaparina on jotain simppeliä.

Lue myös:

10 vinkkiä – näin syntyy takuutyylikäs Tukholma-look

Teemahäät, pyjamabrunssi ja häästag – poimi parhaat vinkit ikimuistoisiin juhliin!

Festarikumppareiden isä – tämä mies teki kumisaappaista katu-uskottavat

teksti Emilia Laitanen
kuvat Justin Polkey ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä