Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Elle

Elle on paitsi maailman menestynein ja suosituin muotilehti, myös upea opas kauneuden, matkailun, sisustuksen ja ruokakulttuurin maailmaan.

Time in Time out

Elle X Rado

Yhteistyössä: Rado

Aika on ylellisyyttä. Naiset tietävät tämän ehkä liiankin hyvin, sillä he joutuvat päivän aikaan suoriutumaan monista eri rooleista. Äiti, ystävä tai pomo – moderni nainen voi olla kaikkea tätä. Mutta selviytyäkseen hänen tulee olla ajanhallinnan mestari. Hänen täytyy tehdä ajasta sekä ystävä että liittolainen. Time in / Time out — kaikki on hänestä itsestään kiinni!

Kuinka tehdä bisnesmatkasta miellyttävä kokemus?
Jokainen työkseen matkustava tietää, että matkustaminen voi olla joskus hyvinkin stressaavaa. Pienillä säädöillä siitäkin voi tehdä mukavamman kokemuksen. Musiikin kuuntelu toimii niin rauhaa kuin energiaakin tuovana lähteenä. Kun musiikkia kuuntelee kävellessä, saa liikkeeseen vauhtia ja mielekkyyttä. Klassinen musiikki auttaa rauhoittumaan ja hidastamaan sydämen sykettä. Tuttu klassinen musiikki stimuloi neurohormoneita, jotka ovat yhteydessä hyvinvointiimme.

Jos sinulla on aamulla kiire, älä turhaan stressaa ja käytä kaikkea energiaasi ehostamiseen. Et tarvitse lopulta kuin viisi minuuttia. Käytä BB-voidetta kosteuttamaan ja tasoittamaan ihoa, hieman poski- ja huulipunaa sekä ripaus ripsiväriä silmien korostamiseen. Muuta et tarvitse.

Jos matkustat lentokoneella, mene kentälle ajoissa. Ota hetki aikaa itsellesi ennen lentoa – istu odotusaulaan ja hukuttaudu hetkeksi kirjan tai lehden maailmaan. Ajankulu hidastuu itsestään, rauhoitut ja mielesi on valmiimpi päivän tehtäviin.

Time in time out : Työ vie maailmalle.

Kuinka pysyä skarppina kiireisenä työpäivänä?
Aika ja paikka asettavat usein haasteita työnteolle. Monesti pitäisi olla samaan aikaan monessa eri paikassa. Liika ryntääminen ei ole kenellekään hyväksi. Kuuntele itseäsi ja selvitä mihin aikaan päivästä olet tehokkaimmillasi. Varaa kalenterista aikaa itsellesi ja pyydä ihmisiä ympärilläsi olemaan häiritsemättä juuri tuona aikana. Näin saat huomattavasti paljon enemmän aikaiseksi päivän aikana.

Raskas kokous tai tiukka puristus edessä? Ota itsellesi aikaa ennen ja jälkeen hektisimpiä hetkiä. Käy haukkaamassa raitista ilmaa ulkona. Pieni kävely lähipuistossa tai jumppahetki vapauttaa endorfiineja ja lisää hyvää oloa.
Työpäivän aikana on paha tapa juoda monta kuppia kahvia. Voit huomattavasti paremmin jos vaihdat kahvin terveellisempään yrttiteehen. Inkivääri, neilikka ja kaneli antavat kunnon energiabuustin. Kardemumma tasapainottaa hermostoa, samoin kuin orapihlaja, laventeli ja appelsiini.

Jos kroppa on jännitystilassa, omin käsin tehty hieronta voi olla aivan yhtä tehokas kuin ammattilaisen antama. Ohimon tai niskan hellä painaminen voi helpottaa ylimääräistä lihasjännitystä.

#rado #timeIn #timeOut #ELLEwoman #worktime

Time in time out : Duunia, duunia ja duunia.

Luo tila rauhoittumiselle
Kehon ja mielen toimintojen sovittaminen yhteen on avain tasapainoisempaan minään. Jooga on hyvä keino tämän tasapainon saavuttamiseksi. Jooga voi sekä rentouttaa että piristää. Rentouttava joogasessio onnistuu missä tahansa rauhallisessa paikassa. Siksi kannattaakin kotoa lähtiessä pakata kassiin joogamatto ja kevyt vaatekerta. Kun mielesi tekee rentoutua hetki puistossa, sinulla on kaikki tarvittava mukanasi.
Istu jalat ristissä, silmät kiinni ja tarkkaile hengitystäsi. Keskity ja huomaa, kuinka ympäröivä ilma hivelee ihoasi. Hengitä syvään, sisään ja ulos. Aika pysähtyy.

#rado #timeIn #timeOut #ELLEwoman #fitlifestyle

Time in time out : Voi hyvin!

Aikalisä. Vaihda vapaalle!
Kiireinen ihminen jämähtää helposti paikoilleen ja päivät toistavat itseään. Unohda hetkeksi rutiinit, ota itseäsi niskasta kiinni ja lähde ulos kokemaan uutta. Ensimmäinen askel tähän on katseen nostaminen älypuhelimeltasi. Unohda puhelin ja suuntaa katseesi kohti maailmaa. Herätä nuoruuden intosi: mene, kokeile ja koe uutta!
Raskas työ vaatii, jos ei niin raskasta, niin hupia kuitenkin. Juhliminen on loistava tapa ottaa aikalisä arjesta. Lähde vaikka suoraan töistä! Lempiparfyymi, näyttävät korvakorut ja jumalaiset kengät – asusteiden merkitystä ei kannata aliarvioida. Niiden avulla päivätyyli vaihtuu juhlamieleen hetkessä.

Juo itseesi annos nuoruutta. Tee antioksidanttien rikastama cocktail acai-jauheesta, graniittiomenasta ja guaranasta. Tämä vitamiinipommi pitää sinut vauhdissa koko illan. Olit sitten ystävien kanssa tai treffeillä, päästä sisäinen sosiaalinen eläimesi valloilleen ja ota illasta kaikki irti.

#rado #timeIn #timeOut #ELLEwoman #partytime

Time in time out : Afterwork!

Mikä Rado-kello sopii sinun tyyliisi?

Keraaminen ja selkeälinjainen Rado True Open Heart -kello on pinnoitettu mustalla kiillotetulla high-tech ceramic -materiaalilla.

Analogisessa kellotaulussa on ultraohut ja hehkuva helmiäispinnoite, jonka alta paljastuu hienostuneesti kellon sydän eli automaattinen koneisto.

Less is more! Uusi Rado True Thinline erottuu ajattomalla ja selkeällä muotoilullaan.

Alle 5 millimetrin paksuisen kellotaulun ansiosta se on ohuin keraaminen kello, jonka Rado on koskaan valmistanut. Halkaisijaltaan 39 millimetriä oleva runko on valmistettu valkoisesta naarmuuntumattomasta high-tech-keramiikasta. Kello tuntuu erityisen kevyeltä ranteessa.

Tyylikäs muotoilu tekee Rado Centrix Automatic Diamonds -kellosta himotun ajannäyttäjän.

Puolikuun muotoisen kellotaulun ansiosta kellon automaattinen koneisto jää näkyviin. Kevyt, kapea ja joustava ranneke suorastaan hyväilee rannetta tarjoten samalla täydellistä mukavuutta ja ylväyttä. 28 millimetriä leveän elegantin klassikon kruunaa kellotauluun upotetut, tarkoin valitut timantit.

Keraaminen Rado HyperChrome Diamonds -kello on koristeltu ruusukullalla ja 66 timantilla.

Ylellisen elegantti rannekello on muotokieleltään sporttinen ja näin sopiva niin päivä- kuin iltakäyttöönkin. Roomalaiset kirjaimet ja timantit näyttävät tunteja. Automaattinen moderni ajannäyttäjä, joka varmasti kääntää päitä!

Tilaa Elle

Seuraa Elleä