Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kiitos ELLE!

29.12.2019 Ei kommentteja
Kun vuonna 2012 aloitin ensimmäisen blogini kirjoittamisen, en olisi koskaan uskonut, että päätyisin joku päivä ELLE:n bloggaajaksi. Blogini ei ole päivittynyt hetkeen, sillä olen tiennyt jo jonkin aikaa, että blogini tässä osoitteessa tulee päättymään ELLE -lehden lopetuksen myötä. Halusin tulla vähän summaamaan matkaani ELLE:n kanssa. Olen kiitollinen näistä vuosista, ja siitä mitä kaikkea olen saanut tällä alustalla saavuttaa. Kiitos Taina Risto sekä Taru Marjamaa, kun olette uskoneet minuun ja antaneet vapaat kädet toteuttaa itseäni! Olen oppinut tältä matkalta paljon ja saanut työskennellä rautaisten ammattilaisten kanssa. Se on ollut itselleni hyvä alusta sekä kaiken kaikkiaan suuri kunnia.
Pienestä asti olen lukenut muotilehtiä ja haaveillut työstä muodin parissa. Salainen haave, joka kävi toteen. Tosin kirjoittaminen ei koskaan ollut haaveeni, eikä minua ole siunattu sen kummemmilla kirjoitustaidoilla, mutta vaikuttaminen on kiehtonut. Vaikuttaja! Laaja käsite, joka on saanut aivan uudenlaisen käsityksen tässä vuosien varrella. Olen ollut kehittämässä alaa, johon ei voinut pänttää lukion jälkeen, koska ei sitä ollut. Yhden naisen mediatalona, minulla on vastuu siitä millaista sisältöä tuotan ja jaan maailmalle. Sen merkitys tulee jatkossa kasvamaan.
Tärkeimmät asiat matkan varrella ovat olleet usko itseeni, muiden usko ja myönteinen asenne siihen mitä teen, seuraajamäärän tasainen kasvu, vankka ja uskollinen seuraajakunta, joka on itselleni se kaikista tärkein tukipilari ja järjen ääni. Ilman uskollisia seuraajia ei hirveen pitkälle pötkittäisi. Vaateteollisuus elää tällä hetkellä omaa murrosaikaa ja se onkin kokonaan oma lukunsa, josta en ala kirjoittamaan. Te, jotka olette seuranneet minua alusta asti, tiedätte kuinka paljon olen aikuistunut, kehittynyt, ja varsinkin oppinut ilmaisemaan itseäni paremmin. Muoti muuttuu ja menee sykleissä, mutta oma tyylini on viimeisten vuosien pysynyt aika samanlaisena. Rakastan editorial ja taiteellisia kuvia. Minun on helppo heittäytyä kameran edessä, räväyttää ja olla rohkea. Vähän kuin näytteleminen. Se tuntuu vapauttavalta. Eli sellaista matskua tulette jatkossakin näkemään kaiken muun ohella. Tyylini ja vaatekaappini kuitenkin luovat klassiset ja ajattomat vaatekappaleet, joita käytän vuodesta toiseen. Enkä ole oikeastaan koskaan hullaantunut trendeistä liikaa. Olen aina ollut fiilispukeutuja. Eikä minulla ole mitään sääntöjä tyylin suhteen.
Tämä ehkä kuvastaa ajatusmaailmaani:
Haluan olla muistuttamassa omalla esimerkilläni elämän pienistä iloista, miten tärkeää ja epäitsekästä on muistaa huolehtia itsestään, miten paljon positiivinen elämänasenne ja arjen askareet ovat ne tekijät, jotka pitää meidät järjissämme tässä hektisessä elämässä ja miten pitkälle pääsee kun löytää sisäisen rauhan maailmassa, joka on pullollaan houkutuksia ja villityksiä.
Palaan seuraavan kerran uudessa osoitteessa. Tiedotan tarkemmin tulevasta Instagramin puolella ja myös täällä. Ilman teitä lukijoita ei olisi tätä kaikkea, joten kiitos teille tuhannesti. Kiitos Elle.
Hyvää Uutta Vuotta kaikille!
xx Didem

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä